Kysymys:
Hyvä tyyli ensimmäiselle erälle?
Average Beer Snob
2010-01-27 04:00:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen valmistanut olutta muiden ystävien kanssa, mutta en koskaan yksin. Olen varma, että ensimmäisellä erälläni on useita ongelmia. Suurin osa kavereistani aloitti ensikertansa Portersin ja Stoutsin kanssa. Onko muita suosituksia hyvän oluen aloittamisesta yksinäisenä kotitekijänä?

Kahdeksan vastused:
Mattress
2010-01-27 04:19:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mikä on suosikki olutsi?

Niin kauan kuin kyseessä ei ole asia, kuten Lambic, hedelmäolut tai jotain, jolla on miljoona lisäystä, sinun pitäisi olla kunnossa.

Etsi resepti tai ainesosapaketti tyylille, josta pidät ja jossa on pieni määrä ainesosia (mallasuute, 1 tai 2 erilaista humalaa, ehkä lisäaine tai kaksi), ja sinun pitäisi olla hyvä mennä, puhua panimoystävien kanssa tai LHBS: n henkilökunta, jos sinulla on kysyttävää.

Rentoudu, älä huoli, ota kotipannu (tai ehkä sinun tapauksessasi mikrohaude).

Ajattelin Flanderin punaista ... Löysin La Roja -kloonin. Et ole varma, kuinka lähellä se on, näyttää siltä, ​​että se saattaa menettää joitain asioita ... 54% 4 14 Vaalean / vaalean mallasuutteen siirappitiedot 36514% 1 4 Münchenin mallasinfo 37911% 1 0 Vaalea kuiva mallasuute 45811% 1 0 vehnä mallas info 39 29% 0 13 kristalli 120L info 33 1200% 0 0.5 musta (patentti) mallas info 25 500 kiehua 60 min 4.0 Hallertau-infopelletti 4.0aroma 30 min 4.0 Hallertau-infopelletti 4.0 Wyeast Roselare Blend (3763) info
Ajatteli kirkaspunaista. Löysin La Roja -kloonin, mutta et ole varma, miten se käy ... http: //hopville.com/recipe/108200/flanders-red-ale-recipes/la-roja-clone
Se näyttää hyvältä ensimmäiseltä oluelta.
Näyttää hyvältä minulle.
JulieHG
2010-01-27 07:21:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Melkein kaikilla otteilla on samat vaiheet, vain ainesosat ovat hieman erilaiset. Syy aloittaa tummemmalla oluella, kuten Amber tai tummempi, on se, että panimon vahvuus voi peittää kaikki pienet virheet, jotka teit kahvin aikana. (Pieni humalahyppely humala-aikataulussa tai kiehumisajalla jne.)

Älä huoli, niin kauan kuin kiinnität huomiota sanitaatioosi ja noudatat reseptiä, sinun pitäisi olla kunnossa.

Hyväksyn, heitä mallasuutetta, vettä, humalaa ja hiivaa yhteen ja opi mennessäsi. Niin kauan kuin olut tulee juotavaksi, olet hyvä mennä. Tietojesi kasvaessa oluet ovat yhä juotavampia. Kippis!
Rich Armstrong
2010-02-19 02:58:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sain neuvoja stoutista tai portterista ensikertalaiselle. Vaikka olen edelleen aloittelija, mielestäni neuvo on hieman puutteellinen.

En pidä kantajista ollenkaan. Pidän vain yhdestä vahvasta, Guinnessista, enkä yrittänyt toistaa sitä ensimmäisellä kerralla. Valitsin IPA: n, koska se hypättiin voimakkaasti piilottamaan mahdolliset virheet, mutta IPA: lla oli tosiasiallisesti joitain ongelmia.

Tämä kysymys (imperiumin stoutista, jolla on banaanimaku) myös laittaa valhe stoutille piilottaen maut. Kyllä, heillä on tummat värit ja voimakkaat maut, mutta nämä maut eivät peitä suuria vikoja, ja suurimmat viat eivät näytä johtuvan fermentoitavista aineista, vaan stressitetystä tai epäterveellisestä hiivasta.

Niinpä minä En panostanut suurimman osan ponnisteluistani varmistaakseni, että valitsen oluen, johon virheet voivat piiloutua, vaan asettamaan sen niin, että hiivalla on kaikki mahdollisuudet onnistua. Minulle, jos minulla olisi se tehtävä uudestaan, amerikkalainen meripihkan ale, alle 1050 OG, ja Wyeast-smack-pakkaus varmistaakseni, että minulla on hyvä käyminen, ja varmista, että löysin sen hyvältä saada hyvä ilmastus. Nopea, voimakas käyminen suurella hiivalla vähentää epäpuhtauksien mahdollisuutta ja tuottaa vähemmän tahattomia makuja.

Kaikki sanottiin, että veljeni teki tarkalleen mitä sinun ei pitäisi tehdä. Ensimmäisessä erässä hän keitti amerikkalaisen lagerin suoraan kylmässä autotallissaan. He sanovat, ettei yritä toistaa Budia, koska mauttomilla mailla ei ole mitään piilotettavaa. Hän sanoi, että se osoittautui hienoksi. Ei täydellinen, mutta täysin juotava. Hän siirtyy pilsenerille toiseen eräänsä, ja uskon, että myös se on kunnossa.

Tiedätkö mitä? Hyvä sinulle. Hitto, jos panet sen väärin, se maistuu väärin, jopa tukeva. Mielestäni lausunto on tarkistettava, että raskas paahdettu olut piilottaa useimmat pienet puutteet. Ei jotain niin vakavaa kuin hiivakäymisongelmat, jotka tekevät banaanimakuista tukevasi.
Eikö? Joten voit yhtä hyvin tehdä jotain mitä pidät ... järjen rajoissa. Voin ehdottomasti juoda tien läpi ester-IPA-erän, mutta en voi sanoa samaa stoutista tai portterista.
JackSmith
2010-02-20 03:17:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensimmäinen eräni oli Brewer's Best Red Ale -sarja. Se on yksinkertainen, mutta ei liian yksinkertainen paketti, jossa on LME, minimaaliset erikoisjyvät ja pari erilaista humalaa. Tuolloin olin vain 23 ja minulla ei ollut hienoin olutta kitala. En ollut Bud-juoma; En vain ollut vielä oppinut, mistä pidin. Tiesin, että ajatus hyvästä oluesta kiehtoi minua. Olen myös fani hyvistä syömistä, ja panimo-jakso sai minut innostumaan pullonvalmistuksesta - harrastuksesta, jota en tiennyt koskaan ennen. Vaimoni (no, morsiamen tuolloin) sai minulle täydellisen aloituspaketin LHBS: ltä, joka sisälsi valitsemasi Brewer's Best -pakkauksen. Hän valitsi mielestäni punaisen ale, koska AB pani sen. Suosittelen mitä tahansa tällaista ale-pakettia - LME, erikoisjyvät, yksi tai kaksi humalaa - on loistava ensimmäinen erä. Valitse pakkaus, joka vastaa haluamaasi olutta.

Tein ensimmäisen panimoni parhaiten panimoiden kanssa. Ja se näytti helpolta, tein muutamia pieniä virheitä ... mutta opin prosessista! Lähetin sähköpostitse yritykselle neuvoja virheistä ja ne olivat erittäin hyödyllisiä! Hän jopa vastasi kysymyksiin prosessista! Ja tarjosi hänen sähköpostinsa kaikkiin tulevaisuuden kysymyksiin. Olueni on kunnossa juuri nyt, joten en ole varma, kuinka se tulee, mutta olen vaikuttunut tästä yrityksestä ja heidän asiakaspalvelustaan. Käytän siellä tuotetta uudelleen!
Brendan Gramer
2011-12-31 01:55:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluaisin jotain, joka ei ole liian monimutkainen. Yksinkertainen ruskea ale tai amber ale olisi hyvä. Syy siihen, että ehdotan pilsnerin sijasta, johtuu siitä, että suurin osa uusista kodintekijöistä alkaa uutepakkauksista. Niillä on taipumus tummua kiehumisessa ja ruskeat tai meripihkanmiehet ovat hieno tapa heille mukautua panimoon huolimatta liikaa väreistä. Jos he aloittavat kaiken viljan, pilsner tai yksinkertainen amerikkalainen ale toimisi tässä tapauksessa hyvin.

Tetragrammaton
2010-01-27 19:18:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Useimmat ales tarvitsevat melkein samat vaiheet. Ehdotan, ettet aloita lagerilla tai pilsnerillä, koska käytännössä on jo liian monta nähtävää, ennen kuin aloitat lageringin. Varo sanitaatiota pääasiassa. Kuten Julie sanoi, stout, portteri tai muu maltainen ale on helpompaa, koska sen vahva maku peittää joitain virheitä. Älä ole huolissasi, olutsi on paljon parempi kuin kun ostat markkinoilta!

Average Beer Snob
2010-01-28 03:12:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sain reseptipaketin More Beeristä ... Jim Baumannin Milk Stout. Vaikuttaa melko helpolta, minun on juuri hankittava adapteri ja letku vedenkeittimen liittimelle, ja minun pitäisi olla hyvä mennä.

bazin
2010-02-20 12:14:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ales on paljon helpompi aloittaa kuin lagerit. Voit valita melkein minkä tahansa tyylisi ja löytää perusresepti, joka tekee hyvää olutta. Joitakin ideoita, jos haluat:

hoppier-oluita, kokeile yksinkertaisia ​​palemaltier-oluita, mene ruskean tai keltaisen aleroasty-oluen kanssa, voit kokeilla vahvaa tai porterbelgialaista / vehnää, nokkela olut on oikea tapa

Kukaan näistä oluista ei ole kykynne ulkopuolella ensimmäisellä kokeilulla otteella tai otteella / liotusreseptillä. Onko se paras olut, mitä olet koskaan maistanut? Ehkä ei, mutta pidät siitä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...