Kysymys:
Voiko olutta tehdä ilman humalaa?
eaga
2014-04-08 17:18:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voiko humala korvata helposti saatavilla olevalla tuotteella? Olen Intiasta. En löytänyt humalaa paikallisilta markkinoilta. Voiko kukaan auttaa minua?

kaksoiskappale osoitteesta http://homebrew.stackexchange.com/questions/524/what-are-some-alternatives-to-hops
joten onnistuitko ilman humalaa, miten meni?
Seitsemän vastused:
BrianV
2014-04-08 20:47:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yleensä humalaa käyttämätöntä olutta kutsutaan grutiksi tai grutiksi. "Gruit" (tai "grut") voi olla myös termi, jota käytetään mausteiden seokseen, joka toimii katkerana aineena oluessa.

Jotkut yrtit, joita käytetään yleisesti gruitissa:

  • makea mätkä
  • mukulanmarja
  • yrtti
  • muratti
  • kurkku
  • kanerva
  • kataja
  • inkivääri
  • aniksenvärinen
  • runko

ja oikeastaan ​​kaikki muu, jota gruittuottaja ajatteli maistuvan hyvältä heidän panimossaan.

Gruit putosi tavallisesta käytöstä viimeisen parin vuosisadan aikana, mutta nykyään se on hieman elpymässä, joten käytettävissä on paljon resursseja, jos googlistat vähän. Yksi, jonka olen lukenut melko abit, on Gruit Ale and Unhopped Beers -sivusto.

Denny Conn
2014-04-08 19:54:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olutta voidaan valmistaa humalan korvikkeilla, mutta muista, että se ei maistu kuin olut, jota sinulla on koskaan ollut.

Voisitko antaa esimerkkejä korvikkeista?
Suon Myrtle, makea myrsky, kanerva, yarrow. Lisätietoja täältä ... http: //homebrew.stackexchange.com/questions/524/what-are-some-alternatives-to-hops
Andy Hawkes
2014-04-10 16:47:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pistokkaita käytettiin Britanniassa katkeran ja antibakteeristen ominaisuuksien aikaansaamiseksi oluen panimossa ennen humalan laajaa saatavuutta / viljelyä.

mdma
2014-04-08 18:06:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Humalaa on käytetty oluessa vain n. 1200-luvulla, jossa panimot käyttivät paikallisesti kasvatettuja yrttejä ja mausteita tasoittamaan makeutta.

Voit kokeilla esimerkiksi keittää witbieriä ja jättää humalat pois ja käyttää katkeraksi vain korianteria ja hapanoranssia.

Tony Adams
2014-04-09 20:05:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tähän kysymykseen on vaikea vastata, koska emme tiedä mitä on saatavana paikallisilla markkinoilla. Yksi historiallisesti käytetty humalan katkera aine on kuusi.

Katso Wikipedia-artikkeli kuusiolutta

Ugly Dude
2014-04-09 20:11:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinulla on tietenkin Internet-yhteys. Voit ostaa humalaa verkosta (valitettavasti tämä ei vastaa teknisesti kysymykseen, mutta se voi ratkaista Egan ongelman).

Nitish
2014-10-30 21:25:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen myös kotoisin Intiasta, ja onneksi humalaa ja maltaita on nyt saatavilla Intiassa yhdessä verkkokaupan brewof dot com -kaupassa.

/ p>
Tämä saattaa olla parempi jättää kommenttina kysymykseen, koska se ei oikeastaan ​​ole vastaus alkuperäiseen julisteeseen.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...