Kysymys:
Maustettu kurpitsa-resepti (vinkkejä tai vinkkejä?)
Derrick
2010-08-12 01:04:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aion valmistaa kurpitsa maustettua olutta perjantaina, eikä minulla ole aikaa tehdä täysjyvätuotteita. Joten osittainen mash se on. Kaikki vihjeet, vinkit tai temput olisivat kiitollisia.

Alkuperäinen painovoima: 1.070

Päätteen painovoima: 1.017

Väri: 15.12

Alkoholi: 6.9%

Katkeruus: 19,7

Ainekset:

2,0 lb amerikkalaista 2-rivistä

1,0 lb Münchenin mallasta

1,0 lb Crystal 45

1,0 lb saksalainen CaraMunich II

7,0 lb nestemäinen kevytuute

.5 oz ensimmäinen kulta (7.5%) - lisätty kiehumisen aikana, keitetty 60.0 min

. 5 oz ensimmäinen kulta (7,5%) - lisätty kiehumisen aikana, keitetty 15 min

2,0 lbs Viljelijöiden markkinat kurpitsasose - lisätty kiehumisen aikana, keitetyt 15 min > 1,0 eaa White Labs WLP005 British Ale

Toinen fermantatio

1 unssi maustepippuria 1 unssi muskottipähkinää 1 unssi juuri raastettua inkivääriä 1 unssi vasta raastettua kanelia 2 raaputettua tuoretta vaniljapapua

Liota kaikkia mausteita 3 unssissa rommia 24 tunnin ajan ennen uudelleen ripottamista.

4 paunaa kuutioitua kurpitsaa / sosea saatavuuden mukaan (plus tai miinus punta makutestin mukaan ennen uudelleenrackinaa) g)

Maustesi näyttävät ylivoimaisilta. Kuinka kauan suunnittelet tämän tikkarin ikääntymistä? Epäilen, että se on aivan liian maustettua nautittavaksi tänä vuonna, mutta se voi olla täydellinen seuraavana Halloweenina.
@Graham tekevätkö mausteet täyteläisiä iän myötä? Onko mitään ajatusta miksi?
Mausteet ovat todellakin täyteläisiä iän myötä, kuten kaikki muutkin makuaineet, mutta se voi kestää jonkin aikaa. Lisäsin vain joitain omaan kurpitsa-lageriini, ja aloitin määrillä 1/2 - 1 tl 1-2 mausteelle. Voit aina lisätä lisää, mutta vain aika vie ne pois, jos lisäät liikaa. 4 unssilla mausteita ja 2 vaniljapapua, et koskaan maistu mitään muuta tässä oluessa. Kehotan teitä käyttämään noin kuudesosaa suunnitellusta ja lisäämään sitten maustetta sieltä.
Todella hullut intensiiviset oluet usein kuulostavat hyvältä ja ovat hienoja, kun siemaat vain muutama unssi yhtä, mutta yritä juoda 50 pulloa yli maustettua joulua, joka vetää seuraavaan kesään, etkä koskaan halua syödä kanelia tai inkivääriä uudelleen.
Kuusi vastused:
brewchez
2010-08-12 02:17:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vinkini on olla käyttämättä mitään kurpitsaa. Keskity yksinkertaisesti keskialueen kristallimaltan (kuten 60 litran) korottamiseen, jotta se saa enemmän makeutta. Mausta sitten olut kurpitsapiirakan mausteilla, kuten reseptilläsi jo on.

Ihmiset ajattelevat kurpitsan olevan makeaa (mikä se ei ole, joten kurpitsan lisääminen ei auta) ja he haluavat maustetta. Joten lisätty kide antaa makeutta ja nostaa myös jäännöskehoa. Se todella.

Tiedän pari kaupallista esimerkkiä "kurpitsa" -alesta, joka ei käytä lainkaan kurpitsaa, sen kaikki maustaminen olisi kuin kurpitsa-piirakka.

Lisäksi et todellakaan halua lisätä kurpitsasosea uutteeseen. Sen tärkkelys, joka luo sumua ja jota ei voida fermentoida useimmilla panimohiivillä.

Ehdotan myös hedelmällisempää hiivaa, jota WLP005, kokeile WLP002.

Olen täysin samaa mieltä, että paras kurpitsaolut, jota olen koskaan ollut, sisältää vain kurpitsamaustetta. He myös lisäsivät maustetta humalana kiehuvaksi. Hieman 60 minuutin kohdalla, vähän kaksikymmentä ja loput 5. Aion valmistaa samanlainen erä ensi viikonloppuna ja aion tehdä sen.
FILISTIINIT! Lisää AINA ainakin muutama pala kurpitsaa. Tällä tavoin saat todella pirteä vertaamalla oluttasi kaupallisiin oluisiin. "No, että olut on kunnossa, mutta MINUN on valmistettu todellisella kurpitsalla. Voit maistaa eron!" Osoita väkijoukkoa.
JugheadOmaha
2011-08-17 23:49:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytin irlantilaista sammalia kurpitsa-aleissa, jonka juuri panin kurpitsan kanssa. Se ei näytä olevan liian pilvistä. Etkö ole varma, auttoiko irlantilainen sammal vai onnistuinko vain. Mutta ehkä tämä auttaa.

Jim
2010-08-12 22:17:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole vielä valmistanut yhtä näistä, mutta kaikki tekemäni tutkimukset näyttävät osoittavan, että kurpitsa ei ole välttämätöntä (aion tehdä saman reseptin vierekkäisen annoksen todellisen kanssa ja ilman kurpitsa nähdä varmasti). Hitto, kaupoissa ostamasi purkitettu kurpitsa ei usein ole edes kurpitsa, mutta kurpitsa! Yksi neuvo on, että purkitettu kurpitsa voi johtaa hulluun jumiin. - ei koske tilannettasi niin paljon, mutta on hyödyllistä huomata.

Kerro meille miten se osoittautuu. Käytän vaatimaton määrä mausteita liekissä ja maistaisin olutta ennen tynnyriä. Maustekasvit voivat usein "kuurata" aktiivisen käymisen aikana. Jos huomaat, että se tarvitsee enemmän maustetta, lisää osa käynyt olut ennen pullottamista tai tynnyriä. Jos mausteet näyttävät liian ankarilta (kaneli voi tehdä sen sinulle), anna sen olla kylmässä tilassa jonkin aikaa ennen pakkaamista. Makujen tulisi olla täyteläisiä ajoissa.

Yksi asia - reseptissäsi lisäät mausteita suoraan toissijaisiin. Tein tinktuuran, eli liota mausteet halpaan vodkaan muutaman päivän ajan, sitten suodattaa mausteet ulos ja lisää vodka oluen. Tämä on hieno tapa lisätä mausteita olueseen vaarantamatta sanitaatiota ja joutumatta selvittämään joukko paskaa oluessasi ennen pullottamista.

PMV
2010-11-23 21:44:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidän henkilökohtaisesti lisäämästä purkitettua orgaanista kurpitsaa, se tekee lopputuotteesta jonkinlaisen utuisen, mutta se antaa sille myös mukavan oranssin värin, ja voin ehdottomasti maistaa sen lopputuotteessa. Saatan olla hieman tummempi kristallimalteillasi, ehkä 60, mutta maustesi näyttävät melko paikalta (ainakin minun makuuni, paitsi ehkä vähemmän muskottipähkinää).

En myöskään ole samaa mieltä "donin" kanssa Älä vaivaudu lisäämään kurpitsa-käsitystä. Jotkut panimot ohittavat kurpitsa, mutta he ovat myös samat kaverit, jotka etsivät voittomarginaaleja ennen laatua. Kaikki hienot käsityöläisten panimot, jotka olen puhunut lisäämään kurpitsaa. Itse asiassa he haluavat puhua siitä, kuinka "oikea" heidän kurpitsa on (ts. Ei kurpitsa-aromia tai voimakkaasti käsiteltyä / maustettua kurpitsaa).

Olen samaa mieltä. Jos lisäät mausteita, mutta ohitat kurpitsa, kaikki mitä saat, maistuu halpalta kurpitsa-piirakalta, eikä se ikäänny yhtä hyvin. Sinun on lisättävä melko vähän kurpitsaa mashiin, mutta se on sen arvoista. Minun vuoden 2010 kurpitsa-aleessani oli 50% enemmän kurpitsaa ja mausteissa vähentynyt hieman verrattuna vuoteen 2009. Se ei maistunut aluksi "kurpitsalta", mutta se ikääntyi paljon paremmin.
HopHo
2011-08-20 01:07:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tee itsellesi palvelus ja kokeile Southern Tier Brewing Co.s: n Pumpkingia. En tyypillisesti ole kaivanut kurpitsa-oluita (todistaja Dogfish Heads -jätteet), mutta tämä on todella hieno. Ei liian maustettu, mutta kurpitsa tulee hyvin läpi. Haasteena on mielestäni he käyttävät osittaista maitohappokäymistä, josta löydät todennäköisesti lisätietoja Googlen kautta.

Mielenkiintoista, mutta ei vastausta kysymykseen.
Nate
2010-09-23 00:13:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on eräänlainen uusi koti-panimo ja haluan todella valmistaa tätä kurpitsa-olutta. Voitteko antaa minulle tarkat ohjeet kiehumisista ja milloin lisätä ainekset ja missä lämpötilassa minun pitäisi yrittää käydä tätä olutta? Pitäisikö minun tehdä toissijainen käyminen?Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...