Kysymys:
Spigot: Mikä on yksimielisyys
hookedonwinter
2009-12-11 00:14:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan käyttää ale-astiaa, jossa on liitin toissijaiseen. Sen avulla on erittäin helppoa testata painovoima ennen pullottamista / tynnyriä / jne.

Tällainen muoviasennus voi kuitenkin avata prosessin saastumiselle enemmän kuin muilla reiteillä. Kannen avaaminen ja kalkkunanpoikasten asettaminen sinne ei ole tietenkään niin turvallista.

Mitkä ovat ratkaisut sekundäärisen painovoiman testaamiseen avaamatta astiaa kokonaan? Mitä mieltä olet spigotista?

Kymmenen vastused:
Homebrew Holli
2009-12-17 22:43:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on alepale, jossa on liitin. En usko saan siitä infektioita, mutta olen puhdas kummajainen. Otan aina irti spigotin ja liotan sen 5 tähden. Niitä on paljon helpompi käyttää verrattuna sifonin käynnistämiseen.

Minun pitäisi luultavasti irrottaa tikkini erilleen ... Yleensä täytän vain astian sanilla ja annan osan siitä virrata spigotin läpi.
suurin tartunnan mahdollisuus on liekin ja käymisen välillä. silloin mikrobeilla on parhaat mahdollisuudet tarttua. Nyt tartunnan estäminen ei vaadi paljon. puhdas, sani, sinetti. jos sinun on avattava ensisijainen, sillä ei ole kielteisiä vaikutuksia olutta. rentoudu, ota homebrew. kerran fermentoituneen infektion mahdollisuus normaalin kotituotannon aikana on melkein 0. alkoholi estää muita mikrobeja oleskelemasta oluessa. älä stressa tätä liikaa. löydä sinulle sopiva tekniikka ja tee se :)
Entrebrewer
2009-12-11 02:53:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joo, en näe paljon eroa siitä erän koon suhteen. Olen aina käyttänyt vain 5 gallonan parempaa pulloa toissijaiseen fermiini ja otin vain korkin pois ja käytin puhdistettua viinivarasta. Koskaan ollut ongelmia. Henkilökohtaisesti en kaada olutta takaisin erään, kun olen valmis - minulla on tapana maistaa sitä, joten ehkä se auttaa.

Sipon sitten vain oluen pullotusämpäriin pullotuspäivänä ja käytän tappi päällä että tehdä varsinainen pullon täyttö.

Koputa toistaiseksi puuta, minulla ei ole ollut ongelmaa tai saastumista.

Kun siirryn suurempiin eriin, etsin muovikartioiksi. ( http://www.tank-depot.com/product.aspx?id=854) Teoriassa lisäisin alareunasta noin 6 tuumaa ylöspäin olevan portin, jota voisin käyttää tämän tyyppisiin juttuihin, mutta et ole varma kuinka se toimii. En tiedä, kunnes yritän.

Mielestäni tämä on paljon turvallisempaa kuin tapin pitäminen sekundäärisessä käymisastiassa.
ChipperDave
2009-12-11 02:32:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän parempaa pulloa toissijaiselle ja ostin itselleni viinivarkaan. Se voidaan puhdistaa ja kastaa nopeasti toissijaiseen testiin. Toki se avaa ilman pääsyn, en ole niin huolissani siitä pienillä 5 gallonan erillä, mutta jos tekisin suurempia eriä, haluaisin saada toisen menetelmän näytteiden ottamiseksi lisäämättä enemmän ilmaa. / p>

magnj
2009-12-11 00:53:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on liitin yhdessä paremmista pulloistani ja se on kätevää, mutta vain, jos sinulla on täydet tarvikkeet mukana. Heidän tavaroidensa koko sisältö on suljettuja siirtoja. Mielestäni se on ok, kunhan olet tietoinen mahdollisista ongelmista ja olet valppaana puhdistamisen suhteen.

Vesinäytteiden hankkimisesta huolimatta puhdistettu kalkkunanpoika toimii samoin kuin viinivaras.

Chuck McKenna
2009-12-11 22:57:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän aina lasiastiaa toissijaiseen ja yleensä sitä ensisijaiseen. Viime aikoihin asti käytin SG-näytteiden ottamiseen hyvin puhdistettua GLASS-kalkkunahiutaleita. Otin äskettäin viinivarkaan ja rakastan sitä.

Sean Nordquist
2009-12-15 22:39:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen edelleen jonkin verran aloittelija / keskitasoinen, mutta elämä näytti parantuvan niin paljon, kun aloin käyttää ämpäriä liittimellä.

TinCoyote
2009-12-25 02:37:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla ei ole ämpärejä tai parempia pulloja, joissa on liittimet. Käytän vain autosifonia telineeseen ensisijaisesta toissijaiseen ja sitten toissijaisesta pullotussäiliöön. Pullotan myös autosifonilla. Huomaa, että teen viisi gallonaerää.

Jos tekisin suurempia eriä, investoisin laitteisiin, joissa on joko kartiomainen pohja tai tappijärjestelmä. Painovoimatestissä käytän yksinkertaista viinivarasta.

Luulen, että "spigot or no" -kiistasta ei oikeastaan ​​ole kiistaa, vaan pikemminkin siitä, miten haluat työskennellä, mitä laitteita sinulla on ja miten painottamaan etuja ja haittoja.

SlovakBrewer
2009-12-11 04:04:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Saastumisen ei pitäisi olla huolestuttavaa, jos olet siivouksesi ja viemäriisi päällä. Olisin enemmän huolissani altistumisesta hapelle, jos käytät kauhaa toissijaiseen.

Tiedän, että paremmalla pullolla on tappi, jota voidaan kiertää sedimentin yläpuolelle. Tällainen kokoonpano näyttää olevan paras vaihtoehto.

comat0se
2009-12-12 04:30:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Myös oluen päällä on pääosin CO2-viltti, suurin osa sokereista on käynyt, sekä jonkin verran alkoholia, joka auttaa estämään harhautuneen infektion. Puhdista olut varas (käytän autosifonin osaa varkaana) ja rentoudu, älä huoli, hanki kotiruoka.

Ben Mosher
2013-07-25 04:33:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jotain muuta harkittavaa: olen sopinut monien muiden vastausten kanssa, että olen käyttänyt lasivarustusta viinivarkaan kanssa painovoiman (ja maun!) Testien suorittamiseksi käymisen keskivaiheilla. Yksi hyvä syy käyttää perävaunua tai ale-astiaa on, että muovikauhat ovat happea läpäiseviä.

Tästä huolimatta paras toissijainen voi olla ei lainkaan toissijaista .Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...