Kysymys:
IPA-vedenkäsittely
D J
2011-02-02 06:51:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aion valmistaa kloonireseptin Dogfish Headin 60 minuutin IPA: sta ja mietin, pitäisikö minun tehdä siinä vesikäsittely. Olen kuullut ihmisten lisäävän kipsiä veteensä kuivaimen maun saavuttamiseksi, ja luulen lukeneen siitä jotain, joka auttaa humalan käyttöä. En ole aiemmin tehnyt mitään vedenkäsittelyä, ja käytän yleensä vain suoraa vesijohtovettä. Olisiko hyvä tehdä vedenkäsittely tälle oluelle? (Olen Philadelphiassa, jos se auttaa vesiprofiilia.) -13 ppm

 • Natrium-35 ppm
 • Kloridi-92 ppm
 • Sulfaatti-43,7 ppm
 • Kovuus-157
 • Alk-CaCo3-65
 • keskimääräinen Ph-7.1
 • Onko sinulla kunnan vesihankkijalta saatavilla vesiraportti, joka näyttää sulfaattitasot?
  Lisäsin löytämäni raportin. Se on vuodelta 2009, mutta sen pitäisi olla hyvä karkea idea.
  Kaksi vastused:
  JackSmith
  2011-02-02 19:47:06 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Vau, tämä keskimääräinen pH on matala verrattuna minun veteen juuri Pittsburghin lähiöissä. Minun on 8,3. Vedesi on melko neutraalia, minun on emäksistä.

  Tässä on ehdotukseni: Älä säädä vettä tällä kertaa. Vedensäätö on melko tekninen aihe, ja jos haluat aloittaa sen tekemisen, ole valmis kokeilemaan. Vaihdoin äskettäin kaikki viljat ja suhtautuin veden säätämiseen melko lujasti lukemisen How to Brew. Se ajatteli minua, jos halusin valmistaa muuta kuin kuparista meripihkan olutta, minun olisi säädettävä vettä. Sitä vastoin suurin osa täällä ja muilla foorumeilla saamistani neuvoista sanoi melko paljon menevän ilman sitä, kunnes kaikki muu on soitettu. Palmer on viime aikoina (Brew Strongilla) sanonut jotain: "Mallas haluaa tulla olutta . Voit tehdä asioita auttaaksesi sitä pitkin, mutta niin kauan kuin olet lähellä vettä, lämpötilaa jne., Se tulee olemaan melko hyvä. "

  Jos olisin sinä, minä panisin resepti säätämättä vettä, keitä se sitten uudelleen veden säätöillä. Mitä tulee veden säätämiseen, näiden nimimerkkien pitäisi aloittaa. Mutta ne ovat vasta alkua. Tutustu vesikemian panimo-kirjoihin. En omista yhtään, mutta jos joku omistaa, ole hyvä ja kommentoi tätä vastausta otsikoilla &.

  Denny Conn
  2011-02-02 23:17:56 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Ca: nne on vähän matalalla puolella, samoin kuin SO4: lläne hoppy-olutta. Mash-pH: si on todennäköisesti OK, joten lisän tl. kipsistä kiehuvaksi hiivaravinteiden saamiseksi ja humalan korostamiseksi. Sitten, ennen kuin valmistat uudelleen, tutustu vesitietoihin osoitteissa howtobrew.com ja braukaiser.com.  Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
  Loading...