Kysymys:
Erittäin pitkä päämuovi
bk0
2012-02-15 21:16:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen juuri aloittanut kotituotannon. Paikallisen homebrew-myymälän kaveri vannoo, että en tarvitse mitään toissijaisia ​​fermentaattoreita, että minun pitäisi vain jättää panimoni ikääntymiseen ja sitten pullotella niitä. Minulla on muovinen ämpärifermentori ja kaksi 5 gallonan PET-pulloa.

Aion valmistaa joitain painovoimaisia ​​oluita (RIS ja englantilainen ohrawine) sekä kuivaa siemenet. Koska vanhenen joukko eriä samanaikaisesti, en haluaisi käyttää ~ 40 dollaria / kpl lasisäiliöihin.

Haluan jättää ne ensisijaisiksi 4-6 kuukaudeksi, sitten pullottaa ehdollista heidät sen jälkeen. Onko tämä huono idea? Mikä on pahinta, mitä voi tapahtua?

Ehkä tyhmä kysymys, mutta jos olet juuri aloittanut kotitekoisen juomisen, ehkä korkean painovoiman ikäiset ales ei ole oikea paikka hioa veneet ...
Sitä pidän. En näe mitään järkeä tehdä sellaisia ​​kahviloita, joita en juo eikä edes vaivaudu ostamaan.
Korkean riskin tapa aloittaa, siinä kaikki mitä sanon. Jaan makusi. Lisäksi, jos teet 'tavallista' olutta, voit saada ystäväsi juomaan virheesi. Onnea!
Kaksi vastused:
Pietro
2012-02-15 21:42:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lyhennetty vastaus: esitä ne 6 viikon ajan, ja jos painovoima on siellä, missä haluat, valitse sitten yksi PET-pulloistasi ja ikäsi. Yksinkertaisesti, sinulla voi olla joitain haittoja hiivan autolyysin seurauksena. Suuremmalla painovoimalla tuotettujen oluiden kohdalla haluat antaa hiivan tehdä työnsä, mutta jos käymisprosessin jälkeen ABV on 9 tai sitä korkeampi, se on vihamielinen ympäristö hiivalle ja ne voivat hajota ja vuotaa tavaraa sisältä heidän soluseinänsä olueseesi.

Ei asiantuntija, mutta yleinen nyrkkisääntöni on: kun krausen on laskenut, anna hiivan puhdistaa joitain muita yhdisteitä (mitä suurempi painovoima, sitä pidempään), niin jos haluat puhdista olutsi puhtaasti, ota se pois hiivakakusta ja anna sen kypsyä yksinäisenä.

Tarkasteltuani vastauksia täällä, nykyinen suunnitelmani on hankkia toinen ämpärihaudutin ja telata oluet muovisiin säiliöihin. Meed, jonka teen suoraan vaunuun ja annan sen istua muutaman kuukauden. Kiitos oivalluksesta!
Aaron
2012-02-15 21:45:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pahin mitä voi tapahtua, on, että pilaat erän (juotamaton) ja päädyt tahraisiin astioihin, jotka antavat outon maun asioille, joita käytät niitä.

Se on luultavasti epätodennäköistä. Jos käytät muovikauhaa 4-6 kuukauden ajan siemenen kanssa, saatat päätyä huuhtoutumaan osan muovikemikaaleista siemeneen ja antaa sille plastisen maun. Jos olet asettanut käyttämään muovia, menisin PET-pulloihin, koska ne on todella tarkoitettu pidempään käymiseen. He väittävät olevansa yhtä hyviä kuin lasi, mutta olen lukenut vain ihmisiä, jotka käyttävät niitä oluena, joka on siellä huomattavasti lyhyemmän ajan.

Henkilökohtaisesti käytän ensisijaista käymistä vain minun siemeniä, ja teen sen lasipulloissa. Minulla on 14 heistä menossa juuri nyt. Jos kysymys on kustannuksista, ehdotan kavereidesi lyödä sijoituspääomaa varten. Lupaus puoli tusinaa siemenpulloa voi todella irrottaa kukkaron narut. = D

Tarkistin myös Craigs-luettelon lasisäiliöistä, olen myös muovifobe (luultavasti tarpeettomasti). Löysin kaverin MD: stä, joka toi isänsä (myyty) lähdevesiliiketoiminnasta kuorma-autolastia 5 gallonaa perävaunuja NC: ssä. Sain 5 heistä 40 dollaria.
Ei onnea croigslistilla olevien pikkupallojen kanssa. :(
Jos olet aloitteleva panimo ja käyt PET: n kanssa, harkitsen vahvasti Better Bottle -sivuston 'puhdistus- ja hoito-ohjeiden lukemista ennen niiden ostamista. Nämä pullot voivat rajoittaa StarSanille ja PBW: lle altistumista. Kun olin uusi panimo, panimokaverini ja minä murskasimme yhden liiallisella puhtaanapidolla. Kaksi muuta samaa vuosikertaa ovat edelleen ehjät, mutta niissä on merkkejä halkeilusta. Lasikiviä!


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...