Kysymys:
Mikä on purkitettujen LME-tuotteiden säilyvyysaika?
Bullet86
2011-03-22 05:13:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on kaveri, jolla on Mr. Beer -paketti, jonka hän sanoi koskaan käyttävän (se on noin 3 vuotta vanha). Haluan enimmäkseen sitä P.E.T. pulloja, mutta miettinyt:

Olisiko kunnossa kokeilla ja käyttää joitain niistä pakkauksessa olevien ainesosien mukaan? Vai olisinko vain vaarassa saada huono erä olutta?

Kolme vastused:
brewchez
2011-03-22 16:54:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sen ilmaisia ​​juttuja. Kokeile ja katso mitä tapahtuu. Tuoreen humalan ja hiivan saaminen ja käyttö olisi hyvä idea.

LME pyrkii tummumaan iän myötä ja jotkut maut ovat vähemmän voimakkaita, mutta se ei todellakaan mene huonosti. Niin kauan kuin puhumme purkitetusta LME: stä eikä muusta astiasta, se tekee olutta.

Suuri kohta hiivasta, brewchez.
Ensimmäinen yritys valmistaa oli samanlainen kuin mitä kuvailit. Hiiva on kuollut, ja tuolloin en tiennyt mitään panimosta, joten heitin sen pois, koska "mitään ei tapahtunut". Herra Olut -sarja voi olla "valmiiksi hypätty", kuten minäkin, vain hanki tuore hiivapaketti ja sinun pitäisi olla hyvä.
Joo se on tölkissä. Ajattelin, että sinetöinnin pitäisi kestää jonkin aikaa. Luulen, että annan sille vain mennä ja maistaa mallas ennen käsin. Aion varmasti käyttää hyvää hiivaa.
TinCoyote
2011-03-22 07:07:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on melko vanha LME: lle. Tällä tavaralla on rajallinen säilyvyysaika. Minulle on sanottu alle vuosi, varsinkin jos se on avattu.

Aiemmin saamani neuvot olivat seuraavat:

  1. Kun olet valmis käyttää sitä avaamalla se ja haistelemaan. Jos se haisee normaalisti LME: n suhteen, olet todennäköisesti hyvä.

  2. Varmista, että se on edelleen pääosin nestemäistä. Vaikka ajattelin aina "jos se kuivui, se todennäköisesti mädäntyi", mutta minulle niin sanottiin.

  3. Onko DME varmuuskopio, joka tapauksessa.

Olettaen, että se on sinetöity, voit todennäköisesti tehdä olutta sen kanssa, vain ei erityisen hyvää olutta.

Oletan sen olevan hyppäsi LME. Olipa kyseessä humalattu LME tai erillinen humala, kolmen vuoden ikäisenä he ovat menettäneet suurimman osan zingistään. Pieni humalan lisäys olisi todennäköisesti hyvä idea.

Pahimmillaan se on keskinkertaista olutta. Se maksaa sinulle todella aikaa.

Onnea!

Tony
2016-08-04 23:18:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Niin kauan kuin HME (humaloitu mallasuute) astiat eivät ole pullollaan tai tuoksu pahalta, kun avaat ne, ne ovat todennäköisesti hyviä, olut saattaa olla hieman tummempi kuin alun perin valmistettu resepti. Hiiva saattaa olla vanhentunut, joten voit ostaa uuden paketin hiivaa käytettäväksi. Hetken sitten ostin ylimääräisiä pulloja, kaveri heitti joitain vanhoja reseptejä, jotka olivat useita vuosia vanhoja. Purkit näyttivät ja HME haju hienosti, joten panin ne. Arvaa mitä, tein olutta. Se ei ollut paras koskaan tekemäni olut, mutta ne maistivat kunnossa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...