Kysymys:
Mitä eroa on lasilla ja gelatiinilla?
skyking
2017-08-24 10:54:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen lukenut yhden, että jos hiivan laskeutumisen ja hiivan sekoittamisen jälkeen (jostain syystä), gelatiini ei auta pudottamaan hiivaa lasin aikana. Olen myös lukenut täysin päinvastaisen. Mikä on totta? Tietenkin, kun olen lukenut molemmat, odotan hyvää lähdettä vaatimukselle.

Onko niiden välillä muita eroja? Enemmän kuin eettiset / uskonnolliset näkökohdat kollageenin hankinnassa (oletan, että sian gelatiini ei ole esimerkiksi kosher).

Missä olet lukenut tämän? Erityisesti homebrew-foorumit tai artikkelit? Laillisten, hankittujen vastausten puuttuminen ja mielipiteiden yleisyys ovat jättäneet minua luottamaan vain SE: hen (ainakin lähteenä) tai lähdeartikkeleihin, mutta silloinkin voit löytää erimielisyyksiä.
@Wyrmwood En muista, mutta ilmeisesti ainakin yhdellä heistä ei ollut lähdettä, luultavasti kukaan niistä. Siksi pyydän vastauksen, jolla on hyvä lähde vaatimukselle - vain uuden ristiriitaisen lähteettömän lausunnon saaminen ei auta sekaannuksen selvittämisessä.
üks vastaus:
chthon
2017-08-26 00:06:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Internetissä katsellen näyttää siltä, ​​että molemmat tekevät saman. Molemmat tuotteet sisältävät kollageenia, joka sitoutuu hiivaan ja proteiineihin.

Suurin ero on, että gelatiinia käytettäessä oluen on oltava kylmä. Islassille tämä ei ole välttämätöntä, mutta islassin käyttö on hankalampaa: isinglasiseoksen pH-arvoa on säädettävä, ja isinglasiseos on myös laitettava jääkaappiin pariksi päiväksi ennen sen lisäämistä oluelle. / p>

Rakeet

Isinglass

Gelatiinin kulinaariset käyttötarkoitukset: tämä, lasilasi oli aiemmin gelatiinin lähde.

Kuinka käyttää islasia hienoksi oluelle

Kuinka puhdistaa olutsi gelatiinilla

Onko sinulla lähde vaatimuksillesi? Huomaa, että "vain katsominen Internetzissä" ei ole hyvä lähde, koska voimme selvittää, että maa on tasainen, pallomainen esine, joka on aurinkoa kiertävän maailmankaikkeuden keskipiste jne. Jne.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...