Kysymys:
Etsitkö Lämmin inkivääriolutta
Max O'Lydian
2015-01-28 05:16:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

äskettäinen kotitekijä ja vielä uudempi SE-jäsen. Toivon pieniä neuvoja ...

Olen etsinyt ja etsinyt inkivääriolutta, jolla on vahva, lämmin palo. Minulla oli joitain Kanadassa, enkä ole löytänyt mitään läheistä siitä lähtien, joten päätin kokeilla omaa.

Olen nähnyt joitain reseptejä, jotka lisäävät jalapenoa tai muita paprikoita, mutta se tuntuu huijata. ! Onko olemassa parempaa tapaa lisätä "palamista"? En etsi nopeaa sitrushedelmien puremista - haluan sen, joka tulee 15 sekuntia myöhemmin ja tarttuu kurkusta! Onko tekniikkaa? Pitäisikö se löytää "kuumaa" inkivääriä? Vai onko "float the peppers" -menetelmä oikea tapa edetä?

FWIW, kokeilemassani reseptissä käytetään samppanjahiivaa (vetoaa minuun b / c, en halua sokerista makeaa GB ) ja lisää muutaman viipaleen jalapenoa palamaan (mikä, kuten sanoin, näyttää olevan huijausta).

Kiitos jo etukäteen!

Neljä vastused:
Franklin P Combs
2015-01-28 06:56:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En voi sanoa varmasti, koska en ole koskaan tehnyt inkivääriolutta sinänsä, mutta olen käyttänyt sitä in oluessa aiemmin.

Wikipedian mukaan tuoreen inkiväärin pistävyyden tärkein kemiallinen komponentti on gingeroli, jonka puhtaana todellisuudessa saadaan 60 000 Scoville-lämpöyksikköä. Kuivaamisen tai keittämisen aikana osa gingerolista tulee shogaoliksi, joka on yli kaksi kertaa niin kuuma (luokitus 160 000 SHU: ta).

Joten jos haluat paljon lämpöä / purra, haluat todennäköisesti keittää inkivääriä niin kauan kuin reseptisi kanssa on mahdollista. Lisäksi (jos haluat välttää inkiväärijauhetta, jonka pitäisi ehdottomasti antaa sinulle enemmän lämpöä), voit raastaa ja dehydratoida tuoretta inkivääriä itse lisätäksesi lämpöä (kuivaa todennäköisesti matalassa uunissa) ennen sen valmistamista.

Uskon, että kypsillä inkiväärijuurilla on enemmän pistävyyttä kuin nuorillakin.

Tässä on myös artikkeli inkiväärin maun uuton maksimoimisesta, vain ylimääräisiä potkuja.

MUOKKAA: Harold McGeen mukaan inkiväärin keittäminen vähentää pistosta, kun taas kuivaus lisää sitä. Ei mainita inkiväärin keittämisen vaikutuksia sen jälkeen, kun se on kuivattu , joten sinun on ehkä tehtävä kokeiluja sen selvittämiseksi, pitäisikö sinun valmistaa kuivattua inkivääriä valmistamisen aikana vai haluatko lisätä sen kylmälle puolelle .

Kiitos Franklin, hyviä vinkkejä. Ne johtivat minut pari artikkelia, joissa mainittiin, että Scoville-luokitus laski ruoanlaitossa (60k: sta 37k: iin), mutta nousi sitten 160k: n arvoon kuivattuna.
Viileä, mieli jakaa artikkeleita?
[Tässä] (http://cooking.stackexchange.com/questions/16389/how-can-i-maximize-ginger-extraction) mainitaan lämmön menettäminen inkiväärin keittämisen yhteydessä ja [tämä] (http: // gingerbeerandcider .tumblr.com / post / 45921379120 / ginger-and-the-scoville-scale) osoittaa, että Scoville-pisteet hyppäävät ylöspäin kuivumisen jälkeen. Toisessa linkissä on muita linkkejä, jotka selittävät kemiaa hieman enemmän.
Hups - ensimmäinen linkki on se, joka sinulla oli vastauksessasi! No, toinenkin on mielenkiintoinen!
[Yksi lisää] (https://books.google.com/books?id=bKVCtH4AjwgC&lpg=PP1&dq=on%20food%20and%20cooking&pg=PA426#v=onepage&q=on%20food%20and%20cooking&f=false) sinulle, tämä on peräisin Harold McGeen teoksesta * On Food And Cooking *, joka on ensisijainen lähde, johon sekä Wikipedia-artikkeli että [tämä] viittaavat (http://www.scienceinschool.org/2008/issue8/gingerbeer). Joten näyttää siltä, ​​että kuivaus on todellinen tapa lisätä lämpöä. Nyt ihmettelen, olisitko parempi keittää kuivattua inkivääriä vai uuttaa se kypsentämättä ...
Mielenkiintoista. Aiemmista asioista, jotka olin lukenut, minusta tuntui, että * kypsennetyn * inkiväärin kuivaaminen muutti zingeronin shogaoliksi - näyttää siltä, ​​että minulla oli niin väärin. Suurimmalle lämmölle näyttää siltä, ​​että kypsentämättömän inkiväärin kuivaamisen pitäisi antaa parhaat tulokset. Minun täytyy vain kokeilla vähän - pysy kuulolla ...
orn
2015-01-28 07:15:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tein höyrylaivan, laitoin silputtua inkiväärijuuria toissijaiseen. Käytin noin kiloa, se tuli melko vahva.

user8175
2015-01-28 22:47:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tein 5 gallonan erän pale ale ja mehutin 2,5 lbs inkivääriä, joka lisättiin keittämiseen ja keitettiin 30 minuuttia.

Tällä panimolla on etsimäsi lenkkarilämpö . Tai ainakin niin, kun panen sen.

Re: hiivakanta, käytin ale-hiivaa ja panimo ei ole makea, mutta sillä on jonkin verran runkoa. Ei varmasti missään tapauksessa kuiva ale.

Kiitos - Yritän puhdasta inkivääri-bug-käymistä sekä samppanjahiivaa. Ymmärtääkseni samppanjahiiva antaa minulle erittäin kuivan panimon, jota etsin.
STW
2015-01-30 06:56:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Inkiväärillä itsessään on palovamma - koska panet sitä sen kanssa, kokeile vähän viipaletta raakana. Paprikoiden lisääminen potkaisi varmasti heidän oman tulipalonsa ja voisi olla hienoa, mutta olisit yllättynyt siitä, kuinka kuuma inkivääri yksinään voi olla.

Minulla on erä tästä lähestymässä viimeistelyä. Tonnia inkivääriä palaa ja noin 11% alkoholia. Tämä on 3 gallonan erälle.

  3 gallonaa vettä 3x sitruunaa kuorrutettua + mehustettua3x kalkkia kuorrutettua + mehutettua 1 ll raastettua inkivääriä (pesty, nahat jäljellä) 5 lb valkoista sokerikampanjahiivaa (käytin Lalvin EC-1118 )  
  1. Keitä vesi, liuota sokeri
  2. Ota pari ruokalusikallista sivuun, jäähdytä se lämpimäksi ja vedä siinä oleva hiiva
  3. Lisää kaikki inkivääri + hedelmät
  4. Anna kiehua varovasti 10–15 minuuttia
  5. Jäähdytä ja ilmastaa normaalisti
  6. Ensisijainen kesto on yli 4 viikkoa 70 astetta

Sain kaiken paitsi hiivan pienillä edullisilla Aasian markkinoilla, noin 10 dollaria erästä. Jätin eräni kaikki jauhetut inkivääri- ja hedelmätuotteet ensisijaisesti, jos tekisin sen uudelleen, käytin humalasukkia pitämään ne kaikki suuressa teepussissa, jotta ne olisi helppo poistaa.


Seuranta: Tämä resepti vaati alun perin 6 lb valkoista sokeria, eräni kamppaili loppuun ja pullo-karbonaatti, joten lasin määrän 5 lbs: iin. Jos pystyt pakottamaan hiilihydraattiin, 6 kilon pitäisi olla hieno.

Myös inkivääriterien suodattaminen ulos oli hieman hankalaa. Suosittelisin, että humalasukka ja ämpäri on helppo poistaa - ja mahdollisesti vetää se pois kahden viikon kuluttua sen sijaan, että jätä se kokopäiväisesti (en ole varma, jos sillä olisi merkitystä, mutta se voi auttaa pitämään maut raikkaina) . Saadaksesi sen ulos vaunuista, kiedoin telineen pää puhdistetulla juustoliinalla ja aloitin imuputken (yritin autosyphonia kauheilla tuloksilla).

Tein juuri 2 gallonan erän reseptisi mukaan. Tuoksun hyvältä, käynyt kuivana, olen siirtänyt ne kannuihin ilmalukolla. Mitkä ovat seuraavat vaiheet ennen pohjustamista ja pullottamista? Suunnittelen kuohuviiniä, kuivaa alkoholijuomaa. Kiitos. Q
Onneksi pidit siitä toistaiseksi, päivitin vastaukseni muutamalla muistiinpanolla. Eräni ei päättynyt täysin ja kamppaili pullotettavasta karbonaatista; jos mahdollista, suosittelen voimakkaasti hiilihydraatteja. Muuten vain eritä esitäyttö ja pullo tavalliseen tapaan - jos FG oli vertailukelpoinen oluiden kanssa, minkä tahansa hiilihappolaskurin pitäisi olla käytettävissä. Jos FG on korkealla puolella, pelaa sitä turvallisesti ja mene pienempään CO2-määrään, jotta vältät pullopommit - hiilihydraatteja pari viikkoa huoneenlämmössä, sitten jääkaapissa ja juoda ne alas.
Kaivos oli hyvin kuiva, joten pohjustuksen pitäisi olla kunnossa. Käytin siiviläpussia inkivääriä ja sitrushedelmiä varten, mikä teki siivouksesta helppoa. Olen aina käyttänyt hiivaravintoaineita missä tahansa aikaisemmin valmistamassani viinissä tai oluessa, ja mielestäni se auttoi käymistä, koska se kesti vain noin 3 viikkoa täysin kuivaksi. Sillä on joitain geddy-up, kuten sanomme, ja minun on säädettävä alkoholia tulevissa erissä, jos tämä osoittautuu hieman vahvalla puolella.
Hyvä tietää ravintoaineesta, kun kaivos oli korkealla, ajattelin, että se on osa asiaa. Panimo, joka jakoi reseptin kanssani, neuvoi myös makeuttamaan sen sokerilla maun mukaan, mutta se oli tynnyristä (ei hätää pullopommista niin kauan kuin tynnyri pysyy jäähdytettynä). Oletan, että yksinkertaisen siirapin lisääminen pullon avaamisen yhteydessä olisi turvallinen tapa. Se on varmasti juoma, jonka kanssa on oltava varovainen - pakkaa paljon potkuja, mutta menee hyvin, hyvin helposti (varsinkin kesäpäivänä). Kippis!
Kylmä kaatui hieman yli viikon, hiiva putosi hienosti. Pohjustettu erä maissisokerilla, pullotettu mukaviin vahviin Duval-pulloihin. Nyt vaikea osa ... odottaa


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...