Kysymys:
Mitä eroa on englantilaisella suklaamalttalla ja amerikkalaisella suklaamaltaalla?
Galapagos Jim
2012-07-06 00:14:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käsittelen reseptiä, joka perustuu Deschutes Black Butte Porter -kloonireseptiin The Jamil Show-podcastista.

Heidän reseptinsä vaatii sekä englantilaista että amerikkalaista suklaamaltaa. Minulla on vaikeuksia löytää tietoa kahden lajikkeen erosta.

Minulle kahdessa lähinnä olevassa LHBS: ssä on vain yksi "suklaamaltaat" ilman alkuperämerkintää, mutta koska asun Seattlessa se on amerikkalaista mallasta. Kun kysyin eräästä kauppiaasta erosta, jota hän ei tiennyt eikä löytänyt asiaankuuluvia tietoja kirjahyllystään.

Ainoa tietolähde erosta minulla on, että kytkenyt reseptin Hopvilleen, englantilaisen suklaan PPG on 24 ja merkitsemättömän (oletetun amerikkalaisen) suklaan 34. Oletan siis, että amerikkalaisessa versiossa on enemmän tärkkelyksiä, jotka muuttavat ja on mahdollisesti paahdettu vähemmän kuin englanninkielinen versio. Mutta arvaan vain sitä, eikä se kuitenkaan kerro minulle paljon erosta.

Suunnitteluni on korvata amerikkalainen mallas englantilaisella mallasella. Se on tarpeeksi pieniä määriä, ettei sillä todennäköisesti tule olemaan suurta eroa, mutta olisi silti mukavaa tietää enemmän englantilaisesta mallasesta ja jos korvaaminen on parempi.

Minulle vain tuli mieleeni etsiä mallaset online-HBS: lta. Northern Brewerin englantilainen suklaamaljas on listattuna 375-450L: nä, ja Briessin luomusuklaamalttia on 350L. Kuvaukset viittaavat enemmän väreihin ja paahdettuun makuun, mahdollisesti katkeran makeaan, englantilaisesta mallasesta, mikä on järkevää. Silti haluaisin saada muuta palautetta, erityisesti ehdotuksia tai vahvistuksia englantilaisen mallasen korvaamisesta.
Voit ottaa yhteyttä kirjailijaan, Jamiliin, kysyä, miksi hän käyttää kahta erilaista suklaamaltaa, saadaksesi sen lähteestä, miksi tarvitaan kahta erilaista tyyppiä. Vaikka ne ovat erilaisia, epäilen, ovatko ne paljon erilaisempia kuin suklaamaltaat kahdesta eri mallasterista samassa maassa.
@mdma: riippuu paahtotasosta ... kaksi 350 litran paistia maistaisi todennäköisesti melko samanlaiselta, mutta 350 litraa ja 450 litraa antaisi hieman erilaiset ominaisuudet.
Olen samaa mieltä siitä, että periaatteessa on eroja, mutta olen edelleen hämmästynyt siitä, kuinka ihmiset yrittävät kiinnittää niin paljon tieteeseen ja lukuihin, se ei yksinkertaisesti ole niin tarkka. SRM mittaa vain väriä - kertoo vain vähän makusta. kaksi mallasta voi tuottaa mallasta, jolla on sama väri ja hyvin erilainen maku.
Olen varma, että Jamilillä on parempia asioita kuin vastata kysymyksiini. : P Joka tapauksessa resepti oli yksi hänen isäntänsä. Loppujen lopuksi tein lisää tutkimusta ja totesin, että "kotimaisen reseptin" Deschutes (http://www.deschutesbrewery.com/recipe/black-butte-porter-clone) mainitsee vain suklaavehnän, ei suklaamalttia ja että ihmisillä, jotka työskentelevät podcast-reseptin parissa, on ollut sama pulma. Tämän perusteella korvasin reseptissä olevan englantilaisen suklaamaltaan suklaavehnällä; jätti amerikkalaisen suklaan syvyyteen. Se ei ehkä ole täydellinen klooni, mutta se on olut. Panin tänään.
Kolme vastused:
mdma
2012-07-06 21:55:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Englantilainen suklaamaljas antaa väreille sileämmän ja vähemmän paahteisen luonteen kuin tyypillinen yhdysvaltalainen suklaamaljas. Brewery.org kertoo tämän mallas 101 -sivulla

Suklaamalta - (ruskea mallas) 400 L

Brittiläinen suklaamaltaat ovat ihanteellisia brittiläisille vahtimestareille ja ruskeaille tai lieville alesille ja jopa Stoutsille. Se on hieman tummempi kuin kotimainen suklaamaljas, mutta sillä on hieman tasaisempi luonne paistetuissa maku- ja aromiprofiileissa. Erittäin suositeltava.

Kiitos, mdma. Tämä ei kerro minulle niin paljon kuin haluan tietää, mutta se kertoo minulle ainakin, että ero perustuu yleiseen mallastusmenettelyyn eikä rajoitu paahtotasoon. Luulen, että perusteellisemman vastauksen saamiseksi meidän on aloitettava perusteellinen keskustelu mallastuksesta.
Vain FYI sekaannusten välttämiseksi, Yhdysvalloissa ruskea mallas ja suklaamaltaat ovat kaksi erilaista asiaa. Joten jos etsit yhtä tai toista, älä sekoita niitä.
john
2012-07-24 21:54:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Todella vaikea erottaa pelkästään Lovibondin perusteella. Sinulla voi olla 2 erilaista 350 litran yhdysvaltalaista suklaamaltaa, jotka maistuvat hyvin erilaisilta toisilleen. Syy on 350 litraa, mikä kertoo sinulle vain mallasvalmisteen pimeyden, mutta se ei kerro, kuinka sen uuni eli lyhyt aika korkeassa kuumuudessa tai pitkä aika porrastetussa lämpötila-aikataulussa. Kaikella on suuri ero !!!

Mutta nyrkkisääntö on, että Ison-Britannian suklaamaltalla on selvempi suklaan ja pähkinän maku kuin yhdysvaltalaisilla. Sen uuni on myös tummempi. Minusta tuntuu, että suurin osa suosituimmista amerikkalaisista käsityöläisistä ja -miehistä käyttää brittiläisiä mallstereita suklaalleen ja paahdetulle tai mustalle ohralle, ja Thomas fawcett on parhaiten arvioitu

dbertles
2016-02-15 23:19:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hienoja yksityiskohtia täällä: https://byo.com/mead/item/456-chocolate- malt

"Suklaamalttissa on muutama erilainen versio markkinoilla, vaihtelevat mistä tahansa vaaleasta aineesta (noin 200 ° L) tummaan englantiin (~ 500 ° L). Laajaa harjaa käyttäen englanninkieliset versiot ovat yleensä tummimpia ja amerikkalaiset versiot vaalimpia. Kumpi valitsetkin, muista ottaa huomioon erilainen väriaste (mitattuna Lovibond-asteina), koska 0,45 kg (0,45 kg) suklaamalttaa 400 ° L: ssa tuottaa eri väriä 5 litran oluessa kuin 1,0 lb. (0,45 kg) 500 ° L: ssa. Brittiläinen suklaamaljas on valmistettu 2-rivisestä mallasesta, kun taas kotimainen suklaa voidaan valmistaa joko 2-rivisestä tai 6-rivisestä mallasesta. Jos haluat mieluummin 2-rivisen, kuten minä, tarkista mallasmääritykset. "Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...