Kysymys:
Käytätkö uudestaan ​​Io Star Iodophor Sanitizeria?
CLJ
2010-11-17 08:36:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ymmärrän, että Io Star Iodophor Sanitizer on uudelleenkäytettävä, mutta se näyttää hankalalta. Käytätkö tätä puhdistusainetta uudelleen?

Kolme vastused:
chrislarson
2010-11-17 21:16:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten mainitsit, näyttää melko käytännölliseltä käyttää Jodophoria normaalisti saamasi 18 tunnin ikkunan ulkopuolella. Kun se on laimennettu suositeltuun 12 miljoonasosaan ja olet käyttänyt sitä. Teoriassa voit varastoida sen muovikauhaan, jossa on hyvin vähän tilaa ja käyttää santizeria uudelleen, kun tarvitset sitä seuraavalla kerralla.

Mutta en silti luota siihen, Iodophor näyttää juoksevan muoviin ajan myötä . ts. se muuttaa muovin ruskeaksi. Siitä huolimatta pidän ruiskupulloa noin 50 ppm talon ympärillä, kun minun täytyy suihkuttaa alas avotilan aukko tai jokin satunnainen laite. (Harjoittelu, jonka otin paikallisesta panimosta)

Tyypillinen käyttötarkoitus suurille desinfiointiaineille on käyttää sitä vain muutaman tunnin ajan, jota tarvitsen, ja sitten laittaa se ulos.

Pidän ruiskupullon ideasta. Yrittää.
+1 suihkepullolle. Lisäksi käytän sitä muoviin. Se tekee siitä näyttävän ruskealta, mutta se ei vahingoita sitä.
Mike Miller
2010-11-19 08:51:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä artikkelissa on haastattelu tiedemiehelle, joka työskentelee B-T-F-jodoforia valmistavassa yrityksessä. Hän sanoo, että niin kauan kuin ratkaisu kuin väri, sen pitäisi toimia. Hän ehdottaa kuitenkin uuden erän tekemistä enintään 24 tunnin kuluttua.

todella hieno vastaus! Kiitos paljon tämän lisäämisestä!
mR_fr0g
2010-11-17 19:39:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että se on uudelleenkäytettävä, kunhan säilytät sitä ilmatiiviissä astiassa. Tämä johtuu siitä, että vaikuttava aine haihtuu. Voit testata tämän kotona tekemällä pieneksi määräksi liuosta, jonka väri on hieman ruskea, ja jättämällä se noin päiväksi avoimeen astiaan. Se muuttuu selväksi.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...