Kysymys:
Kuinka voin tehdä kotitekoisia inkivääriä?
CodeToGlory
2010-07-17 21:25:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluatko tehdä jotain todella maukasta ja myös alkoholittomia. Onko tämä mahdollista saavuttaa kotona?

Neljä vastused:
Gabriel Hurley
2010-07-18 01:34:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit tehdä tämän kahdella tavalla:

  1. "Todellisen" inkivääri-ale valmistamiseksi fermentoit sen itse sopivalla reseptillä ja joko leivontahiivalla tai ale-hiivalla. Tämä antaa sille hiilihapon ja oikean maun. Erittäin maukas, hieman hankala, mutta väistämätön, jotta siitä olisi erittäin lievää alkoholia.

  2. Jotta kaupoissa myydään inkivääriä (joka on täysin alkoholittomia), teet todella inkiväärisiirappia, sitten karbonaa se soodavedellä. Henkilökohtaisesti haluan tehdä oikean homebrew-inkivääri-ale, ja oikean hiivan ja pienemmän määrän alkuperäisen sokerin avulla voit pitää sen hyvin alhaisella alkoholipitoisuudella.

J Wynia
2010-08-14 21:07:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hiivasta valmistetuissa hiilihapotetuissa perusjuomissa on teknisesti vähän alkoholia, mutta Hyvin vähän verrattuna olueseen, paljon vähemmän viiniä tai väkevää alkoholia.

Aina kun hiiva on nesteessä, jossa on sokeria Se kuluttaa sokeria ja jättää alkoholia ja paljon hiilidioksidikuplia.

Oluen ja viinin valmistuksessa hiilidioksidi poistetaan suurimman osan prosessista, jolloin alkoholi jää jäljelle suhteellisen "vielä" neste.

Tämän jälkeen, jos haluat hiilihapotusta, kun hiiva on syönyt kaiken nesteen sokerin, lisätään hieman enemmän sokeria ja olut ja koko asia joko pullotetaan tai laitetaan suljettuun tynnyri. Tämä suljettu astia pakottaa sitten hiivan tuottaman hiilidioksidin syömällä sitä "sokeria" suoraan oluen sisään, mikä antaa sinulle hiilihapotuksen.

Soodaa varten voit ohittaa tehokkaasti vaiheen, jossa käännät kaikki sokerista alkoholiksi ja tee vain se pala, joka muuttaa pienen osan sokerista kupliksi. Tästä seuraa pieni määrä alkoholia, mutta samoin kuin leivän valmistaminen :).

Sekoita sokeripohjainen neste, joka tässä tapauksessa menisi raastetun inkiväärin, sitruunamehun ja muun kanssa. kuten kuppi sokeria per 2 litraa tai litraa.

Kaada se esimerkiksi 2 litran soodapulloon ja lisää paketti hiivaa.

Sulje kansi ja aseta se huoneenlämpöiselle tai hieman lämpimämmälle alueelle. Minulla on tapana laittaa tällainen kokoonpano jääkaapini päälle.

Tarkista muutaman päivän ajan nähdäksesi kuinka kiinteä pullo tulee. Sen pitäisi alkaa joillakin "antaa" ja alkaa saada niin on vähemmän helppo puristaa sitä. Kun pullo ei ole enää "puristettavissa", laita se jääkaappiin vielä pariksi päiväksi. Tämä estää hiivaa kuluttamasta enää sokeria ja antaa heidän kuolla pois ja ajautua pullon pohjaan raastetun inkiväärisi kanssa.

Sieltä voit juoda sitä kuten mitä tahansa muuta soodaa. Tämä lähestymistapa toimii melkein minkä tahansa korkean sokeripitoisen juoman kanssa, kunhan siinä ei ole säilöntäaineita. Säilöntäaineet estävät hiivaa tekemästä asiaaan. Se voi toimia myös "dieettijuomien" kanssa. Makeista vain stevialla tai vastaavalla ja laita sitten pari teelusikallista sokeria gallonaa kohti. Hiiva käyttää sokeria ja lopullisessa juomassasi on hyvin vähän kaloreita.

Voit tehdä pakotetun hiilihapotuksen version myös kotona kotitalouksien ainesosien kanssa, vaikka tällä tavoin saavutettu hiilihapotus on vähemmän "syvä". Juomissa, joissa on haudutettua hiilihappoa, on PALJON enemmän pieniä pieniä kuplia kuin voit helposti saada pakotetulla hiilihapotuksella. Tämä johtuu siitä, että hiilidioksidi liukenee enemmän haudutettuun nesteeseen.

Joka tapauksessa pakottaaksesi karbonaatti kotona, ota 2, 2 litran soodapullot ja poraa reikiä korkkeihin. Laita pieni letku näihin reikiin 2 pullon liittämiseksi varmistaen, että letku sopii ilman rakoa (sinetöin kaivoksen ulkopuolelta silikonitiivisteellä).

Laita juoma yhteen pulloon. Laita toiseen kuppi etikkaa.

Ota muutama ruokalusikallinen ruokasoodaa, pudota se etikkaan ja sulje molemmat pullot nopeasti. Ruokasooda / etikka-reaktio tuottaa hiilidioksidia paljon nopeammin kuin hiiva ja sokeri, ja pakottaa sen hiilidioksidia pitkin putkea toiseen pulloon.

Anna sen istua hetken ja aseta sitten juomapullon "putkikorkki" normaalilla korkilla ja laita juoma jääkaappiin nauttimaan.

haydenmuhl
2010-08-14 21:14:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on Alton Brownin resepti.

http://www.foodnetwork.com/recipes/alton-brown/ginger-ale-recipe/index.html

Hiiva tuottaa pieniä määriä alkoholia, mutta siitä ei ole mitään syytä huoleen. Annan kenen tahansa lapsen juoda tätä.

Jos olet todella huolissasi siitä, sekoita siirappi vain klubisoodan kanssa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...