Kysymys:
Onko olemassa sellaista asiaa kuin mallasiton olut?
Mike Wills
2010-05-17 02:52:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen allerginen mallaselle ja minun on siksi vältettävä sitä. Juon tällä hetkellä kovia siidereitä, konjakkia ja viiniä.

Onko siellä panimopakkauksia, joissa ei käytetä minkäänlaista mallasta ainesosana? Yritän tutkia, mitä minun pitää tehdä oman oluen valmistamiseksi. Toistaiseksi useimmilla heistä näyttää olevan jonkinlainen mallas.

Selvyyden vuoksi: ongelma on mallas, ei gluteeni.

Tarkoitatko olevasi allerginen mallasohralle / vehnälle / rukiin / viljalle, ts. Sinulla on keliakia? Jos tarkoitat tätä, voit muuntaa ja käyttää monia muita tuotteita. Jos tarkoitat, että olet allerginen hiilihydraateille yleensä ... en tiedä mitä kertoa sinulle. Minun on tehtävä asiasta tutkimusta. Voisitko selventää.
Tarkoitat ohraa ja gluteenia sisältäviä jyviä. Mallas on muunnettu versio näistä asioista.
Onko sinulla ongelmia KAIKKIEN jyvien tai mallasien kanssa tai vain gluteenia?
Se voi auttaa, jos tiedämme, miksi mallas oli ongelma, jotta voimme auttaa sinua löytämään tarvitsemasi.
Kysymyksen ensimmäinen virke. "Olen allerginen mallasille" Se saa kurkuni turpoamaan. Minulla on eosinofiilinen ruokatorvitulehdus.
Minäkin olen allerginen maltaalle. Kokeilin äskettäin gluteenittomia oluita ja voin juoda sitä. Ei niin hyvä kuin jotkut vanhat suosikkini! Minulla on ollut turvotusta mallasmaitopalloilla, jäätelömaltailla ja jopa tietyillä leivillä. Juon Punaista siltaa viime päivinä ilman ongelmia.
Minäkin olen poissa mallasta eri lääketieteellisestä syystä, haluaisin mielelläni valmistaa maltaaton olutta ...
Huono kaveri (gal). Kokee kaikki vaikeudet varmistaa, että kaikki tietävät, että se on mallasongelma, ja siitä tulee gluteenia. : P Etsin myös mallasvaihtoehtoa. Ei minulle, kädelleni. Hän on allerginen MALT: lle. Mietin, toimiiko hunaja. Varmasti, se ei ole sama ja siitä tulee jotain midi / olutyhdistelmäjuomaa, mutta aion tutkia vähän ja sitten kokeilla.
Olen juonut siidereitä. Suurin osa on mallasittomia. En ole kokeillut simaa, mutta koska sima ja viini ovat niin lähellä toisiaan, juon vain viiniä.
Koska "mallas" voi viitata useisiin eri jyviin, joiden pääainesosa on taipumus olla gluteenia.
Minäkin uskon, että minulla on maltaallergia. Voin syödä KAIKKIA JUVIJA mallastamattomana - joten allergia EI OLE GLUTEENI. Yhdellä käytetyistä jyvistä on jotain ja millainen se muuttuu mallastusprosessissa, mikä saa kurkuni sulkeutumaan ja puhkeamaan nokkosihottumassa. Hengenahdistus on aina ensimmäinen vihjeeni. Olen havainnut, että JOTKUT oluet ovat kunnossa juoda, mikä saa minut uskomaan, että vain yksi tai muutama erityinen jyvä mallastettuna aiheuttaa reaktioni. Voin melko hyvin juoda vehnäleipää, meksikolaisia ​​oluita ja hefeweisseniä. Kaikki karamelliväriä sisältävät juomat näyttävät myös laukaisevilta, joten minä ha
Ei vastaa kysymykseen.
Tein allergiatestin, jonka mukaan olin erityisen allerginen mallaselle. Toinen testipäivä minulla ei ole gluteeniallergiaa. Joten on todellakin mahdollista olla allerginen kaikenlaisille mallastetuille tuotteille, vaikka niiden substraateilla / alkuperällä ei ole ongelmia, kuten vehnä, kaura jne.
Mike, minulla on samat oireet, kurkun turvotus ja välitön erittäin huono happamat refluksit, jos juot olutta, kun asuin Japanissa kaksikymmentä vuotta sitten (suuri bummer). Päivitä, jos jokin ehdotuksista on toiminut tai jos olet löytänyt siedettävän oluen. Kiitos, Tim G /
Kymmenen vastused:
markskar
2010-05-18 07:50:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten viestisi kommentit ja kysymykset ovat osoittaneet, se kuulostaa gluteeniongelmalta. On olemassa muutama gluteeniton olut (kuten Redbridge - Anhueser-Bushin tuote, valitettavasti), joten on tietysti gluteenittomia kotimakeita. Suurin osa tarjolla olevista tuotteista on durra-pohjaisia.

Tässä on yksi durrauutteeseen ja belgialaiseen kandsokeriin perustuva reseptipakkaus: http://www.homebrewers.com/product/ALP1051/Gluten-Free -Dark-Ale-Beer-Kit.html

Voit silti nauttia kotituotannon nautinnosta tuollaisella tavalla, tai suosittelen maistamaan maidetta itseäni, joten neuvoni olisi täällä hyvin rajallinen). Voisit tehdä paljon kotitekoisen siemenen kanssa ilman, että sinulla olisi koskaan mitään sellaista, mikä voisi saada sinut sairastumaan.

Kippis!

TÄMÄ! Jos etsit oluen makuja, voit lisätä hunajamehuun humalaa ja tehdä braggot!
Olen täysin samaa mieltä markskarin kanssa. Olen tehnyt gluteenittoman maistelupaneelin paikallisen panimon kavereiden kanssa ja suurimmaksi osaksi he olivat sellaisia ​​meh. Jotkut jättivät oudon jälkimaku ja useimmat maistivat enemmän kuin siideri kuin olut (tai jopa kuin mitään). Jos olet sellainen henkilö, joka nauttisi sellaisesta asiasta, voit yrittää luoda uudelleen reseptejä alueilta, joilla ei perinteisesti ollut mallasjyviä hukkaan oluelle. Anna afrikkalainen durra-ale (ehkä sekoitettu hunajan kanssa) kokeilla tai ehkä japanilaista riisiolutta. Mead on myös hieno ja markkinoilla ei ole paljon saatavilla. Tee se!
@Pulsehead, Hunajamehu + humala = humaloitu sima. Hunajan puristemehu + viljasekoitus (humalan kanssa tai ilman) = kerska. Molemmat ovat namia, mutta ne ovat ehdottomasti erilaisia. :)
Brian Craig
2011-06-04 20:01:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos olet vain allerginen mallasissa olevalle gluteenille, voit käyttää paahdettuja kastanjoita hyvänä gluteenittomana vaihtoehtona. Liotat kastanjoita amylaasientsyymillä noin 160 asteessa 12–24 tunnin ajan fermentoituvien sokerien hajottamiseksi ja sitten käytät tätä vierteesi perustana.

Siitä on paljon tietoa Homebrew Talk -foorumissa tai vastauksissa tähän kysymykseen gluteenittomasta panimosta.

KO
2010-06-14 08:28:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Briess valmistaa gluteenittomia mallaskorvikkeita. Kyseinen tuotesivu on täällä: -> http://www.brewingwithbriess.com/Products/GF_Syrups.htm

Robert
2013-12-05 05:37:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulin, että oluen määritelmä oli melko "käynyt mallasvesi". Jos fermentoit rypäleitä humalalla, se ei silti ole olutta. Jos tislaat jyvistä, se ei myöskään ole olut. Olut ilman mallasta kuulostaa minulta oksymoronilta.

Kuitenkin https://fi.wikipedia.org/wiki/Beer sanotaan "tuotettu tärkkelyksen sokeroinnilla ja käymisellä". , ei välttämättä mallasjyvistä. Arvaa, että voit kokeilla riisiolutta, maissiolutta tai jopa perunaolutta.

Lähetin tämän kauan sitten, kun en ollut vielä tehnyt paljon tutkimusta. Siitä lähtien kun kysyin tämän kysymyksen, olen oppinut (kauan sitten), että olut ei ole olutta ilman mallasta. Juon nyt enimmäkseen viiniä ja kovaa omenasiideriä.
Brendan W
2015-01-03 22:47:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos olet allerginen gluteenille, VOIT tehdä "gluteenittoman" oluen käyttämällä White Labsin Clarity Ferm -tuotetta. http://www.whitelabs.com/other-products/wln4000-clarity-ferm

Se on entsyymi, joka katkaisee gluteeniproteiinit vähentääkseen niitä alle 20 ppm ( vähimmäisstandardin katsotaan olevan "gluteeniton").

Se pilkkoo hordeiinia, ohraan liittyvää pääasiallista allergeenia, joten on järkevää, että voit ehkä juoda normaalitekoista täysjyvätuotetta Clarity Fermin avulla, mutta et tiedä tarkkaa allergeenia, joka aiheuttaa sinulla ongelmia, en voi sanoa varmasti, jos voit juoda sitä. Mutta se kannattaa kokeilla! Yritä lisätä jonkin verran Clarity Fermiä normaaliin oluen, tiivistä se, anna sille aikaa oikeassa lämpötilassa ja yritä sitten juoda sitä nähdäksesi, toimiiko se sinulle. Jos on, kippis! Voit valmistaa todellisen oluen omasta maustasi tinkimättä makusta!

"Mallasallergia" -ongelman selvittämiseksi sinun on oltava tarkempi. Mallas on mikä tahansa vilja, joka on itetty tuottamaan sokeria tuottavia entsyymejä. Jos sinulla on allergisia reaktioita "mallaspalloihin", ne valmistetaan maitotuotteesta, ohramallasasta ja jauhoista, joten se voi hyvinkin olla allergia gluteenille tai maitotuotteille, joka aiheuttaa sinulle ongelmia. Paras saada allergiatesti tarkan kunnon määrittämiseksi.

mcs
2014-05-28 00:44:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on myös diagnosoitu EOE ja olen välttänyt olutta, ovaltiinia, Ben ja Jerryn brownie-jäätelöä, juustonippejä ja kaikkea muuta mallasta viimeisten 20 vuoden aikana samoista syistä kuin sinulla.

Tämä saattaa kuulostaa oudolta, mutta jos sinulla on mahdollisuus, kokeile pieniä makuja sellaisesta aleista kuin Rodenbach Grand Cru (tai jokin muu flaaminkielinen punainen ruskea ale) nähdäksesi, reagoiko kehosi samaan tapaan kuin olut. Asuinpaikkani se on saatavana 750 ml: n pullolla Costcossa. Kyllä, sillä on mallasta, mutta heti kokeillessani sitä (ja haistamalla sitä jopa) voisin sanoa, etten ollut allerginen sille. Mielestäni sillä on jotain tekemistä sen valmistuksessa käytetyn erittäin pitkän käymisprosessin kanssa. Jos se toimii sinulle, niin siellä on paljon lähteitä, joissa koti valmistaa tätä ale.

Onnea ja toivon, että se toimii sinulle!

markcoatsworth
2013-10-07 12:00:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos valmistat omia juttujasi ja haluat gluteenittoman reseptin, kokeile tätä. Käytä ohramallas sijaan hunajaa. Tee sima (hunajaviini). Vedä se oluen vahvuuteen (5-6%). Lisää sitten joukko humalaa kiehuvasi, jotta saat sille katkeran oluen maun.

Tämä antaa sinulle mukavan humalaisen mukavan juoman, jossa ei ole gluteenia. Lisäksi olet viikinki.

Maltallergies
2013-12-04 08:01:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

minulla on myös mallasallergia. valitettavasti, koska mallas on prosessi, näyttää siltä, ​​että mallasiton olut olisi lähinnä kovien siidereiden kaltaista eikä sitä pidettäisi "oluena". Ehkä humalaa käyttävä kova siideri, joka maistuu lähempänä olutta kuin kova siideri, voisi olla ratkaisu kaltaisillemme, joilla on maltaallergioita ja jotka haluavat juoda olutta!

Hamilton
2015-01-03 05:46:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En tiedä, näetkö koskaan tämän vastauksen, mutta tässä menee. Olen myös allerginen maltaalle. En ymmärrä, mistä ihmiset ovat tulleet joillakin vastauksillaan tuodessaan gluteenia keskusteluun. Mielestäni mallas on erillinen ainesosa. Useimpien oluiden lisäksi en myöskään voi juoda suklaamalttaa enkä voi syödä pari rakkulapakettia suklaamaljattia maitopalloja saamatta vatsakivuaaltoja. Jatkuu jo pitkään. Olen kuitenkin huomannut, että voin juoda mitä tahansa tavallisista Corona-oluista, kuten heidän Corona Lite- tai Extra-lajikkeistaan. Sain tietää vahingossa, ja myöhemmin joku kertoi kuulleensa tai lukeneensa, että Corona ei sisällä maltaita. Jos heillä on mallaslajike, en tiedä siitä. Onnea.

Sano mitä haluat Coronan laadusta, mutta olen varma, että se on valmistettu mallasista. Ei ole olemassa synteettistä olutta (ei, joka maistuu yhtä hyvältä ja maksaa vähemmän kuin todellinen olut). Tästä huolimatta paljon jyviä (ja ruohoja!) Voidaan fermentoida oluen kaltaiseksi. Ota vain selville, mitä allergisi on, päästä töihin ja kerro meille, kuinka se maistuu!
Gluten-Reduced Brewer
2016-09-24 02:34:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos et ole allerginen substraatille, mutta olet allerginen mallaselle, näyttää todennäköiseltä, että ongelma johtuu mallasprosessissa tuotetuista entsyymeistä. Nämä entsyymit tuhoutuvat, kun vierre keitetään, joten niitä ei ole valmiissa oluessa. Siinä tapauksessa sinun pitäisi voida juoda olutta, vaikka sinulla olisi maltaallergia.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...