Kysymys:
Tynnyriolut kotona
brewchez
2010-04-28 17:54:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kenelläkään on hyvä lähde hankkia pienempiä firkin-versioita kotikäyttöön? Olen kiinnostunut tarjoilemaan olutta kotona juhliin ja erityistilaisuuksiin.

Onko siellä hyviä linkkejä käyttöä varten murskaava tynnyri? Ajattelen tehdä painovoiman syöttämistä, koska en halua investoida kunnolliseen olutmoottoriin vetämään olutta hanan läpi.

Mukava 15 hahmolle Dean!
Kolme vastused:
fatboab
2010-04-28 18:49:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Isossa-Britanniassa meillä on pääsy 5L: n minitynnyreihin -> http://www.the-home-brew-shop.co.uk/acatalog/Easy_Kegs.html En tiedä, saatko näitä osavaltioista vai ei, mutta he ovat puolueiden prefekti. Tai jos haluat jotain hieman isompaa, on olemassa esimerkiksi -> http://www.barleybottom.com/menu/product/&ID=204

His Meatness
2013-10-19 04:45:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen käyttänyt Sikaa melkein tynnyri-ale. Se on okei. Se menee tasaiseksi noin 2 päivässä, joten en antanut sen istua paljon yli 48 tuntia. Rajoitinlevy saattaa todennäköisesti tulla ulos, ja koska säiliötä ei ole mahdollista puristaa, sinun on todennäköisesti pidettävä käsipumppua ympärillä, jotta sialle saadaan pieni paine, jotta neste voi virrata ulos.

Mutta nautin oluesta melko hyvin ja tekisin sen uudestaan.

Jos haluat uudemman ratkaisun, lue polypiiniastioiden käytöstä. Nämä ovat erittäin suosittuja Isossa-Britanniassa, joka on kuuluisa muovisäiliöistään.

Room3
2010-04-28 21:28:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oletko käynyt Party Pig -sisällössä? En ole koskaan käyttänyt sellaista, mutta näyttää siltä, ​​että se olisi hyvä vaihtoehto. He saavat sen kuulostamaan siltä, ​​että jokaisella on hieman yli 2 litraa, joten en ole varma, olisivatko ne riittävän suuria sinulle, mutta se on vaihtoehto.

Soita minulle nirso ... mutta haluaisin mieluummin laittaa oluen ruostumattomaan aidon tynnyrin ulkonäön ja laadun vuoksi. Mutta juhlasika on hyvä idea.
Olen samaa mieltä, se ei ole liian visuaalisesti miellyttävä. Se muistuttaa minua tavallaan Coopers ja Mr. Beer -pakkauksista.
Sika on oikeastaan ​​aika siisti. Käytin yhtä muutaman erän ajan, ennen kuin hyppäsin tynnyriin todella. On hienoa, jos et voi sijoittaa $$$ tai tilaa todelliseen tynnyrijärjestelmään. Jos haluat käyttää sitä tynnyrinä, jätät ehkä puhallettavan pussin pois ja annat vain luonnollisen hiilihapon työntää oluen? Jotkut kaverit poraa reiän sivuun ja sopivat sen pieneen CO2-patruunaan, mutta kaiken työn vuoksi saatat myös selvittää, miten tynnyri.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...