Kysymys:
Voinko laittaa toissijaisen käymisasteen huoneenlämpötilaan ilman, että luodaan mitään makuja?
CLJ
2010-11-10 05:36:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluaisin, että minulla olisi enemmän panimokapasiteettia, mutta minulla on rajoitettu määrä lämpötilassa ohjattua varastointia. Tarvitsetko vain lämpötilan hallintaa ensisijaisessa käymisprosessissa? Ajattelen, että säilytän pullo-olutta huoneenlämmössä, joten mikä ero on oluen varastoinnissa toissijaisessa huoneenlämmössä. Kerro minulle.

Kolme vastused:
#1
+2
Nicholas Trandem
2010-11-10 09:59:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on tärkeämpää alkukurssien aikana, koska siellä hiiva on paljon aktiivisempi - on enemmän mahdollisuuksia luoda estereitä, joita et halua.

#2
+2
Bryan
2010-11-10 08:56:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen havainnut, että lämpötilan vaihtelut tuottavat makuja paljon enemmän kuin todellinen lämpötilataso. Niin kauan kuin se on "lähellä" hiivalle suositeltua lämpötilaa, sinun pitäisi olla kunnossa.

#3
+1
LoganGoesPlaces
2010-11-10 06:27:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaikka hiivan oikean lämpötilan käyttäminen on tärkeää, sinulla voi silti olla hyvä lopputuote, ellei sitä hallita. Ainoa kerta, kun teen mitään, on jäähdyttää se, jos se kuumenee liian kuumaksi. Asuntoni on melkein aina noin 70 astetta F, ja ensisijainen, toissijainen ja pullon varastointini on kaikki huoneenlämmössä.

Minulla saattaa olla joitain vähäisiä makuja, mutta mitään ei ole todella havaittavissa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...