Kysymys:
Aromahumala: pussiin vai ei?
Pepi
2015-01-15 14:39:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen taistellut vähän saadaksesi humalan tuoksun IPA: han, ja luulen ehkä, että humalalaukut eivät anna riittävän vierteen päästä humalaan. Olen lisännyt 50 g Simcoea 20 litraan virrasta 5 minuuttia ennen liekin sammumista ja saanut melko tavallista olutta. 25 g samaa humalaa kuin kuiva tekee hienoja asioita minulle.

Kenelläkään on voimakkaita tunteita pussista tai ei pussia myöhäisillä lisäyksillä?

Tässä on kuva pussin materiaalista: (halpa kertakäyttöinen perinteisen kiinalaisen lääketieteen pussi) cheap disposable Chinese Traditional Medicine bag. Laukun koko on noin 20 cm x 30 cm.

Mene ilman pussia. Vedenkeittimessä sitä ei tarvita IMO, ja jos kuivahyppely tuntuu samalta. Rack olut toiseen astiaan kuivahyppelyn jälkeen
Olen myös käyttänyt noita laukkuja. Ei hyvä. Taobao eikö? : s
Viisi vastused:
Denny Conn
2015-01-17 00:42:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän pusseja kaikkiin humalan lisäyksiin. Käytän musliinipusseja, joissa on hyvin avoin kudos. Otan huomioon myös teoreettisen 10%: n menetyksen käytettäessä pussia käyttämällä 10% enemmän humalaa.

Vau. Ei ollut aavistustakaan, että humalalaukuista olisi menetetty! ... muokkaa brewtarget-asetuksia ... uudelleen ...
jards
2015-01-15 16:35:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Teen aina kaikki humalalisäykset ilman laukkuja. Viime aikoina olen kokeillut kuivaa humalaa tarjoiluastiassa pussilla ja pidin, koska muuten se tukkiisi linjan, mutta kiehumisessa en usko, että se olisi kovin hyödyllinen, koska humalamateriaali on helppo jättää tauolla materiaalia vedenkeittimessä. Jos et pysty päästämään sitä taakse, fermentorilla on mukava. Se putoaa hiivakakkuun ja kaikki on kunnossa.

En ole varma siitä, mitä materiaalia laukussa käytetään, mutta näyttää siltä, ​​että sen verkko on niin tiukka, että humala ei pystyisi ' Ei sekoita hyvin vierteeseen.

Luulen, että saat enemmän hyötyä aromilisäyksistä ilman pussia. Ja oluellesi ei ole mahdollisuutta vahingoittaa, joten kokeile sitä ja katso!

Ellei sinulla ole lautasjäähdytintä. Jos näin on, unohda se ja kokeile vain toisenlaista pussia tai tee jotain varmistaaksesi, että humalamateriaali ei saa levyjä, tai ehkä sinulla on tukossa oleva asia käsitellä. Onnea!

emsr
2015-01-16 23:59:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lisään joko aromihumalaa ilman pussia, kuten @jards, tai käytän juustopuuvillakangasta.

Vaikka juustokangas päästää muutaman humalajuuren siivouksen läpi, on paljon helpompaa kuin jättää humala vapaaksi.

Chris Short
2015-01-29 23:35:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se riippuu todella tyylistä, kuinka paljon aikaa sinulla on, asetuksistasi ja viime kädessä kuinka selkeästi haluat oluen. Vaaleamman värisillä oluilla käytän yleensä pussia kuivahyppelyyn (varmista, että puhdistat sen ensin.) Nylon-kiristyspusseja, juustoliinaa tai jopa maaliruiskulle suunniteltuja laukkuja. Isommat oluet lisäävän todennäköisemmin humalan vain suoraan olueseen, koska vanhenen paljon fermentaattoreissa ja sillä on aikaa sedimentin laskeutua. Kiehumisen aikana käytin niitä säännöllisesti edellisessä asennuksessa (yleensä humalahämähäkki), mutta nykyisellä asetuksellani voin pyörittää vierteä minimoimaan sedimentin siirtyminen fermentaattoreihini.

Sinulla oleva pussi näyttää vähän liian tiukka kudos, mutta se voi olla vain kuvan laatu. Voit tehdä ostamastasi määrästä riippuen aina pusseja, joita käytetään löysän teen liottamiseen.

Tämä hämähäkki-idea kuulostaa mielenkiintoiselta, kiitos!
Mr_road
2015-05-14 02:09:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En henkilökohtaisesti käytä pusseja Leaf humalan lisäyksiin, koska vedenkeittimen suodatin sieppaa kaikki humalan palaset. Missä kuin pellettien kohdalla huomaan, että ne pakenevat vedenkeittimestäni ja tekevät oluesta bittisen, joten minulla on tapana käyttää niitä tiukoissa kudospusseissa.

Humala voidaan jakaa kahteen pussiin, jotta niillä on enemmän tilaa kiertää ja sekoittaa virtaa pussin kanssa, jotta virna virtaa humalan yli. Olen tehnyt tämän 10 g: lla sitrapellettejä vastaavassa pussissa 2 min ennen kiehumisen loppua ja sain melko miellyttävän sitrushedelmien aromin. Ongelma on todennäköisesti hyvin vähäistä diffuusiota tiukan kudoksen läpi.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...