Kysymys:
Mikä on ylikuormituksen ja pullopommien valmistuksen vaara-alue?
STW
2011-01-23 02:18:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On vain utelias, kuinka monta hiilidioksiditilaa keskimääräisiin olutpulloihin mahtuu. Onko hälytysten pitäisi alkaa toimia karkeasti?


Päivitys - Näen erilaisissa hiilihapon laskimissa, että jotkut tyylit suosittelevat hiilihapotusta lähes 5,0 tilavuuteen. Jos tämä on yläraja, pitäisikö useimpien pullojen pystyä käsittelemään sitä?

Kaksi vastused:
baka
2011-01-23 03:27:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vastuuvapauslauseke: Olen vain kaveri Internetissä. Kaikki mitä sanon, on tarkoitettu vain virkistystarkoituksiin.

En halua hiilihappoa yli 2,5-3 tilavuuteen CO 2 -tuotetta tavallisissa olutpulloissa, joista saamme suurimman osan muista kuin belgialaisista oluista. Kaikille yli 3 tilavuudelle CO 2 yritän löytää painavammat pullot (ajatella Duvel & Westmalle -pulloja).

brewchez
2011-01-24 08:12:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sanoisin, että tämä on eräänlainen liikkuva kohde. Pääasiassa siksi, että pullot menettävät rakenteellisen eheytensä hieman joka kerta, kun ne tottuvat. Enemmän, jos pullot leivotaan uunissa tai altistetaan astianpesukoneen lämpökuiva-syklille, joka kiihdyttää prosessia. voit ottaa yhteyttä pullonvalmistajaan ohjausta varten. Kauppa, josta ostat pullosi, voi jakaa valmistajan yhteystiedot.

Olen myös varma, että paikallinen budweiser-panimo tietää nämä tiedot sisältä ja ulkoa. Heille lähetetty sähköposti, joka kertoo olevasi utelias kotitekijä, saattaa saada vastauksen.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...