Kysymys:
Kuinka kuljettaa homebrew
G__
2011-01-09 01:01:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen parhaillaan panostamassa useita olutkoreja palvellakseni hääni muutamassa kuukaudessa. Saalis on, että häät ovat maan toisella puolella. Aion ottaa muutaman päivän ajaa sen sinne itse ja mietin, miten se parhaiten pakataan.

  • Pullotan, koska tynnyrin logistiikka ja kustannukset jääkaapit ovat kohtuuttomia.
  • Olen ajoa korkilla varustetulla lava-autolla, joten pystysuora pinoaminen ei ole välttämätöntä (tavaratilassa olevia pulloja kohden), mutta matka voi olla kuoppainen. heitä kuten haluaisin (kohtuullisilla materiaaleilla), mutta en halua mennä esimerkiksi liiketoimintaan kuplittamalla kukin pullo, kun aion siirtää useita satoja pulloja.

Kuinka voin parhaiten varmistaa, että olut selviää matkan aikana rikkoutumatta tai säilytyksen menetystä pullojen sekoittamisen vuoksi?

Neljä vastused:
brewchez
2011-01-10 19:24:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En tekisi mitään erityistä. Laita vain pullot takaisin samoihin tapauksiin kuin pullot tulivatkin. Kaupallisesti ostamasi olut erotetaan kuudessa pakkauksessa laatikossa vain yhdellä kerroksella kartonkia (kuusi pakkauskantoa), ja ne menevät hyvin. Näitä ajetaan ympäri maata ja ne menevät hyvin. Jos ajaa, se olisi hieno.

Suurin osa kaupallisista oluista on pastöroitu tai suodatettu, joten sanoisin, että se on omenoiden ja appelsiinien vertailu.
On myös monia kaupallisia oluita, joita ei ole pastöroitu ja suodatettu (Allagash) ja joita kuljetetaan aivan kuten brewchez ehdottaa. Jos olet huolissasi oluen samentamisesta, anna sille vain päivä tai kaksi asettua.
@nick Luulin, että puhumme pullojen turvallisesta kuljettamisesta pisteestä A pisteeseen B. Ja kuten Room3 sanoi, monia käsityöläisiä ei ole pastöroitu tai suodatettu.
baka
2011-01-09 01:19:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Laita se koteloihin ja kääri kotelot pyyhkeisiin, jotta minimoisit sotku, jos sinulla on taukoa? Olen rehellisesti sanottuna huolissani lämpöongelmista.

Voin varmasti valita eteläisemmän reitin yrittääkseni välttää äärimmäisiä lämpötiloja, mutta siitä aiheesta: onko suurin huolenaihe vain jäädytetyn oluen lisääntyvä määrä halkeamia pulloissa vai onko sillä mahdollisesti jonkin verran vaikutusta itse olueseen?
Ajattelin lämmön pilaantumista pikemminkin kuin kylmää. En ole varma mistään hyvästä kannettavasta tavasta pitää se jäätymisen yläpuolella kuorma-auton takaosassa, kun pysäytät yöllä.
Se on järkevää, luulen, että en määritellyt tarkalleen, kun olen matkalla - maaliskuun viimeisellä viikolla - joten en odota lämmön olevan ongelma. Minun pitäisi vain tarkistaa sääennuste ja suunnitella reitti lämpötilan perusteella (helpottaa ajamista joka tapauksessa).
DHayes
2011-01-14 02:13:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ehdotan pakotettua hiilihydraatiota ja pullottamista tynnyristä pullon käsittelyn sijaan. Pitkä matka voi hyvin herättää minkä tahansa hiivan myös pohjassa. Lisäksi, koska tämä on häät, vieraat eivät välttämättä tunne pullollisia oluita, ja sedimentit saattavat viivästyttää niitä.

user884
2011-01-13 03:04:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Varmista, että et ole rikkonut mitään käynnistyslakeja matkan varrella. Jokaisessa osavaltiossa on todennäköisesti erilaisia ​​määriä, joita pidetään sallittuina henkilökohtaiseen käyttöön.

muista, lapset ... rikkovat vain yhtä lakia kerrallaan.
Hyväksytty, vaikka alkuperäisestä tutkimuksestani näyttää siltä, ​​että tilanne saattaa olla samanlainen kuin ampuminen aseilla. Niin kauan kuin olet laillinen lähtöpaikkasi ja määränpääsi välillä, on ok matkustaa väliintulevien valtioiden läpi. Matka tarkoittaa pysähtymistä bensiinin, ruoan, unen vuoksi, mutta vain vähän muuta (ei pysähtymistä matkailukohteissa, laajennettuja vierailuja jne.)


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...