Kysymys:
Kuinka pullottaa korkkeja?
Mark McDonald
2011-03-13 08:07:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun pudonnin viime yönä Saison Dupont -pullon ja halusin käyttää pulloa uudelleen, mietin, onko kukaan kotipanimoista "korkannut" panimonsa korkilla?

Pullo näyttää siltä, ​​että sitä voidaan käyttää uudelleen tavallisten korkkien kanssa, mutta korkkien käyttö on mukava kukoistaa. Korkkiminen voi tarkoittaa myös samppanjapullojen mahdollista uudelleenkäyttöä.

Onko kukaan kokeillut panimojensa korkkia? Mitä asia liittyy?

Pidä mielessä, että belgialaisten pullojen korkit ovat hieman suurempia kuin tavallisessa ruskeassa amerikkalaisessa olutpullossa. Voit hankkia sitten (ja korkkitarvikkeet) kotitekoista kauppaa.
Kiitos - huomasin sen lähettämisen jälkeen ja muokkaan kysymystä. En tiennyt, että suurempia korkkeja oli kuitenkin saatavilla, onko ympärillä mitoitusopasta?
üks vastaus:
tomcocca
2011-03-13 08:54:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kerään myös belgialaisia ​​olutpulloja pullotusta varten. Tällä on mukava sivuvaikutus siitä, että pullojen saamiseksi täytyy kuluttaa mahtavaa olutta (tiedän, että voin ostaa niitä, mutta tällä tavalla on hauskempaa).

Northern Brewer myy korkkeja ja huppeja:

Korkit, Vaijerit>

Onneksi minulla on jo tämä korkki viininvalmistusseikkailustani: Double Lever corker

Ja heidän mielestään tämä työkalu on hyödyllinen huppujen kiristämisessä, mutta ei välttämätöntä: samppanjan langankiristin

Nyt olen mennyt vain niin pitkälle etsi laitteita ja prosesseja, en ole vielä kokeillut tätä, mutta olen lukenut viestin BYO täällä. Näyttää siltä, ​​että prosessi on sama kuin pullo tavallisissa pulloissa, esitäytä oikea määrä sokeria ja avain saa korkin syvyyden asetettua oikein. Ei voi odottaa, että saat tarpeeksi pulloja tämän kokeilemiseksi!

Oli myös hyvä Brewing TV: n jakso, joka näytti, kuinka korkkipulloja. http://www.brewingtv.com/episodes/2010/8/3/brewing-tv-episode-13-full-sail-brewers-sharebiere-de-garde.html


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...