Kysymys:
Onko nopeampaa tapaa hiilihapottaa hiilijalka?
PMV
2010-11-10 00:28:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos haluan olutta "tänään", laitan kaasun ulos putkeen halutulla tavoitepaineella. Sitten lepään tynnyrin sylissäni ja heilutan sitä varovasti noin 20 minuuttia, kunnes en kuule enää kuplivaa. Sitten annoin sen istua muutaman tunnin.

Onko helpompaa tapaa hiiltyä nopeasti? Inhoan, että minun on irrotettava kaasuputkeni saadaksesi tynnyrin jääkaapista, ja inhoan istua lattialla kohtelemalla korni-tynnystä kuin vauva.

Kolme vastused:
#1
+7
J Wynia
2010-11-10 00:58:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Varmista, että olut on kylmä, ennen kuin teet painetta ja ravista. Mitä kylmempi neste, sitä enemmän CO2: ta se voi absorboida. Muuten et voi mennä paljon nopeammin kuin mainitsit, sikäli kuin tiedän.

#2
+4
sgwill
2010-11-10 00:31:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on nopein menetelmä, jonka tiedän.

Mutta olen lopettanut sen tekemisen. Se voi olla vain minä, mutta olen huomannut mieluummin hieman hitaamman lähestymistavan. Korotan painetta 2–3 päiväksi ja annan sen istua jääkaapissa, kunnes se on oikealla paineella.

Sillä ei ehkä ole paljon eroa, mutta hiilihappo tuntuu suustani erilaiselta.

#3
+2
paul
2012-07-25 00:16:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kuullut, että hiilihapottaminen oluen sisään upotetun putken läpi on nopeampaa, esimerkiksi upotusputken kautta, kiinnittämällä CO2 hiilidioksidiin tai käyttämällä erityistä hiilihapotussikannen kansi.

Voit myös tehdä oman DIY-hiilihapollisen kannen.

Olen kuullut, että tämä menetelmä voi lyhentää aikaa puoleen tai paremmin.

En ole kuitenkaan koskaan kokeillut tätä, joten en voi vakuuttaa sen tehokkuudesta. Olen kuullut, että sillä on etuja ja haittoja.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...