Kysymys:
Mitkä ovat Buckets vs Carboys edut ja haitat?
Joe Phillips
2010-11-09 07:39:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän tällä hetkellä lasisäiliöitä, koska lasi näyttää olevan helpompi pitää terveydenhuollossa ja voit täyttää ne varaosalla, jos lopetat koskaan valmistamisen. Mietin, olisiko kauhan saaminen päivitys vai alentaminen. Mitä mieltä olet?

Seitsemän vastused:
user48
2010-11-09 08:09:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kauhat ovat halvempia, kevyempiä ja yleensä helpompi käsitellä. Niitä ei kuitenkaan suositella pitkäaikaiseen varastointiin, koska ne antavat jonkin verran valoa ja hapettumista. Carboy-sementit eivät salli hapettumista, mutta niitä on vaikeampaa käsitellä.

Jos saat hiilikuitupesurin sauvan, tämä on kiinnitys puutarhaletkuun tai vesihanaan, joka luo voimakkaan vesivirran, puhdistus carboy: n pitäisi olla melko helppoa. Henkilökohtaisesti käytän tuotepuhelinta PBR (Professional Brewery Cleaner) - liota hiilipullo 2 ruokalusikallaan ja kuumalla vedellä, ja kaikki irtoaa melko helposti.

Käytän muovikauhaa ensi käymiseen (noin 10 päivää), sitten toissijainen varsi, joka voi kestää 2 viikosta 2 kuukauteen tai enemmän.

Kuusi parasta taalaa, jonka olen koskaan käyttänyt, oli [hiilikuitukahvalla] (http://www.amazon.com/Carboy-Handle-6-5-Gallon/dp/B000Q636HC). Pelastin perseeni menemässä ylös ja alas kellarikerroksessa.
Useimmissa kahvoissa, joita olen nähnyt, on varoitus, että niitä ei ole tarkoitettu täyskatoksen siirtämiseen
harkitse liikkumista varten "panimokuljettajaa". http://www.northernbrewer.com/brewing/brewing-equipment/fermenting-equipment/carboy-accessories/the-brew-hauler.html
@STW, +1 BrewHaulerille. En liikuta täyttä säiliötä millään muulla tavalla.
Carson C.
2011-03-12 19:43:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kauhojen, lasisäiliöiden jne. välillä valitseminen on aina henkilökohtaisen valinnan tehtävä.

Kauhojen helppokäyttöisyys on korkea, mutta kestävyys on heikko ja niitä on paljon vaikeampaa pitää hygieniana useiden käyttää. Pienet naarmut saavat kauhan pitämään mikrobeja, joita et voi nähdä tai tappaa yksinkertaisella happohuuhtelulla, ja nyt käymisastiasi on tikittävä aikapommi, joka odottaa sammumista ja pilata erän. Ei ole myöskään tapaa päästä ämpäriin avaamatta jättimäistä reikää ulkomaailmaan, jotta mikä tahansa vanha asia putoaisi. Fermentaatioita ei myöskään pidä katsella.

Lasisillat ovat "klassinen" valinta, eikä niillä ole monia edellä mainittuja haittoja. Niitä on kuitenkin vaikeampaa puhdistaa kuin ämpäreitä, ja rikkoutuessasi on olemassa vakavan loukkaantumisen vaara. Pitkän kestävyyden ja puhtaanapidon suhteen niitä ei kuitenkaan voida voittaa muulla kuin kartiomaisella.

Henkilökohtainen valintani on muoviset pullot. Käytän 6gal "parempia pulloja", joiden etuna on se, että ne painavat melkein mitään, ne ovat melkein rikkoutumattomia, voit katsella käymistä, etkä tule loukkaantumaan yhdellä. Ne on helpompi puhdistaa kuin lasisäiliöt jos käytät pesualtaalla pullonpesulaitetta. Ne ovat kevyitä, helppo pitää ylösalaisin ja helposti havaittavissa puhtaina. Yhden oppitunnin opin kuitenkin kovalla tavalla: Jos olet tottunut käyttämään pulloharjaa lasiesineissäsi, älä älä laita tätä harjaa parempaan pulloon! Raaputat sisältä ja pilaat sen samalla tavalla kuin ämpäri. Käytä kuumaa vettä ja hyvää puhdistusainetta, kuten Five Star PBW, ja sinulla on helppohoitoinen järjestelmä, joka kestää hyvin kauan.

Matt Kellogg
2010-11-09 07:57:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suurin haittapuoli havaitusta perävaunusta on tarkastaa ominaispaino ja selvittää, onko ensimmäinen käyminen suoritettu.

Hydrometri putoaa yksinkertaisesti liian kauas lukemaan hyvin. Meidän piti kiinnittää siihen hammaslankaa, jotta saisimme asian! Tämä oli erityisen totta viimeisen haudutuksen aikana, jolla oli ERITTÄIN aktiivinen käyminen, jossa ilmalukon läpi kupli paljon tavaraa. Tämä jätti jäännöksen koko perävaunun sisäpuolelle, mikä vaikeutti erityisen vaikeita ominaispainon tarkistamista.

Jos minulla olisi tapani, tekisin alkuperäisen fermentaation ämpäriin ja sitten valinnaisen toissijaisen fermentaation. käyminen lasisäiliössä (lähinnä siksi, että meillä on jo se ja se näyttää hyvältä siellä :)).

Pudotimme hydrometrin ensimmäistä kertaa ja käytimme hammaslankaa vetämään sen takaisin. Myöhemmin luimme, että sinun pitäisi käyttää varasta vetääksesi olutta testattavaksi. Päädyimme ostamaan raketinheittimen (testipurkin), jotta olut laitettaisiin testaukseen. Paljon helpompaa tällä tavalla!
Heti kun kirjoitin tämän, ajattelin, että on oltava jonkinlainen kauha / koeputki, joka toimii tähän. Onko sinulla linkkiä?
Tässä on 3-osainen, joten sen pitäisi olla helppo puhdistaa: http://www.northernbrewer.com/brewing/3-piece-thief-plastic.html
Saatat myös olla kiinnostunut refraktometristä, joka on vaihtoehtoinen menetelmä nesteen sokeripitoisuuden mittaamiseksi. Tarvitset vain tipan tai kaksi!
Puhdistan kalkkunanpoikasten ja käytän sitä vetämään tarpeeksi olutta koeputken täyttämiseksi ja sitten käyttämään siinä olevaa vesimittaria.
thebeav
2010-11-09 09:53:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lasiesineiden alaosa on, että ne murtavat ja leikkaavat sinut. Olen kuullut melko kauheista loukkaantumisista, jotka ovat aiheutuneet pudonneista säiliöistä. Muovikauhat eivät ole koskaan satuttaneet ketään.

OK. Ehkä olen hieman paranoidi siitä. Mutta juo aina olutta tehdessäni olutta. Epäilen, etten ole ainoa. Ajatus juotavista, jotka kantavat suuria, painavia lasipulloja, huolestuttaa minua.

On olemassa [hiilikuitukahvat] (http://morebeer.com/view_product/16660//Carboy_Handle_Blue_-_6.5_Gallon), jotka helpottavat turkipyörän siirtämistä paljon helpommin. Jos imet niin paljon, ettet voi nostaa perävaunua, voit harkita sen asettamista pyörillä varustettuun kärryyn.
Olin hieman naurettava siitä kirjoittaessani. Mutta kyllä, kahvat ja perävaunun kannattimet (lastiverkkotyyppi) tekevät niistä paljon helpompia kuljettaa. Päädyin silti stressimurtumaan yhdessä. Epäilen, että törmäsin siihen jotain asetettaessa kerran. En luota siihen varsiosaan nyt. Lasi on outo peto.
ÄLÄ KOSKAAN käytä varrella olevaa kahvaa, jossa on täysi varsi. Säiliön kaula voi napsahtaa irti, mikä voi aiheuttaa vakavia vammoja. Valmistaja jopa väittää, että niitä tulisi käyttää vain tyhjissä säiliöissä.
harkitse "panimokuljettajan" hankkimista; ne tukevat perävaunua alhaalta ja ovat arvoltaan 100 paunaa suuremmat - http://www.northernbrewer.com/brewing/brewing-equipment/fermenting-equipment/carboy-accessories/the-brew-hauler.html
dthorpe
2010-11-09 14:09:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kauhoja on paljon helpompi käsitellä: ne ovat kevyempiä, helpompia saada materiaalia sisään ja ulos, helpompi puhdistaa ja yleensä rikkoutumattomia. Minulla on pari säiliötä ja joukko kauhoja. En melkein koskaan käytä säiliöitä, koska ne ovat vain niin paljon enemmän työtä.

Ole varovainen puhdistaessasi lasiautoa pullon kaulaan työnnetyllä letkulla. Jos pullossa on likaa tai sedimenttiä, se voi tarttua letkun ja perävaunun kaulan väliin ja antaa paineen nousta vaaralliseen tasoon. Tositarina: Pesin takapihalla lasiletkun, jossa oli likaa (ollut terraario) puutarhaletkulla. Jätä se kyljelleen letkun käydessä huuhtelemaan lika muutamaksi minuutiksi. Astu sisään puutarhakatokseen muutaman sekunnin ajaksi! Säiliö räjähti ja upotti lasin sirpaleet irtoa oveen. Iloinen, että olin sisällä!

Tristan
2010-11-09 07:47:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kauhat on ehdottomasti helpompi puhdistaa, koska sinne pääsee todella sisään ja huuhtele ja hankaa, mutta jos muovi naarmuuntuu, et ehkä koskaan pysty puhdistamaan sitä kokonaan uudelleen, koska bakteerit voivat päästä naarmuihin ja välttää desinfiointiaine.

Henkilökohtainen mieltymykseni on käyttää hiilikuitua pääkäymistyössä, koska voin itse asiassa nähdä sen ja seurata käymistä ja laskeutumista. Käytän ämpäriä, mutta vain välittäjänä vaunun ja pullojen välillä

user1126
2011-03-12 19:20:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kauhat ovat erinomaisia ​​ensisijaiseen käymiseen. Voit ripustaa steriloidut tammihakeesi steriloituun nailonsukkaan helposti ja poistaa ne haluamallasi tavalla. Voit lisätä pari pinttiä murskattua karhunvatukkaa Merlotiin ravistaaksesi asioita. kauha on helppo nostaa verrattuna siihen ja tarjoaa hyvän kantokyvyn, kun sitä ei käytetä. Minulla on kaksi ämpäriä & kolme karbiota ja käytän niitä kaikkia.

SaluteeTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...