Kysymys:
Kuinka lisätä kahviin / juurisikuriin olutta?
CLJ
2010-11-10 06:07:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olemme tehneet muutamia kahvijuomia. Kerran käytimme halpaa kahvia hauduttamalla vahva kattila ja lisäämällä kiehuvaan. Se osoittautui hyvin happamaksi. Seuraava panimomme olut meni hieman korkeammalla OG 1.070: llä ja lisäsimme 1/2 kiloa Starbucks-aamiaissekoitusta viimeisten 5 minuutin aikana jyvien hautumisesta. Tuo olut osoittautui hyväksi, mutta emme voineet maistaa kahvia niin paljon kuin haluaisimme. Olen kiinnostunut tekemään toisen ja olen harkinnut Kona-kahvia, koska se on rohkeaa mutta mietoa tai sikuria b / c ystävällä oli hyviä tuloksia. Kuinka teet loistavan rohkean kahvijuoman, josta voit todella maistaa kahvia, mutta joka ei ole liian hapan?

Yhdeksän vastused:
#1
+7
CJBrew
2010-11-10 21:59:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tein potin todella vahvaa kahvia ranskalaisessa lehdistössä tai mistä tahansa (tai espressoa, jos sinulla on kone). Ihannetapauksessa lisää se toissijaiseen, koska ensisijainen käyminen puhaltaa paljon mukavaa tuoksua.

Olen tehnyt tämän aikaisemmin tukevassa muodossa ja käyttänyt noin 4 ruokalusikallista kahvia 1 tuopin kahvila-annoksessa.

Toistan tämän. Käytä ranskalaista puristinta ja hauduta se kylmäksi. Toisin sanoen anna jauhojen olla jyrkkiä 4-6 tuntia puristimen purkissa ennen puristamista. Kuumahaudutettu kahvi uuttaa katkerampia tanniineja. Myös panimo tavallisessa tiputuskahvipannussa poimii merkittävästi etsimäsi maut. Käytä lopuksi vähemmän hapan kahvia, kuten sumatra, monsu, celebes kolossi, marogogype jne. Vältä erittäin happaman kahvin, kuten kona tai Jamaikan korkean vuoren, käyttöä.
#2
+6
Matt Utley
2010-11-10 07:23:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tein äskettäin aamiaisen tukevan ja laitoin yksinkertaisesti jauhettuja kahvipapuja mashiin. Laitoin sinne 1 kupillinen jauhettua dunkin-munkkeja. Kahvin maku on ehdottomasti siellä ilman ylivoimaista.

Voit myös valmistaa kylmää kahvia ja lisätä sitä toisen astian tai pullotuksen yhteydessä.

kuinka paljon kahvia lisäsit?
Kylmä kahvinvalmistus edellisenä iltana näyttää olevan suosituin tapa välttää happamia ongelmia pavuilla, kun tehdään kahvia sisältäviä oluita.
Kylmä panimo on tapa edetä, kuten Brewchez kuvailee. Lisäisin myös, että se olisi parasta lisätä pullottamisen tai pullottamisen aikana, jotta vältetään "vanhentuneen kahvin" maut, jotka johtuvat hapen altistumisesta toissijaisen aikana. Tein tämän Etiopian kahvilla, jolla oli upeita mustikkamakuja ja joka kesti koko oluen (tynnyrissä).
@KRock Keitetäänkö kahvi kylmän annostelun jälkeen desinfiointia varten ennen kuin lisäät sen olueseen?
#3
+3
Denny Conn
2010-12-03 21:58:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän kahta menetelmää .... voit "kuivata papu" oluen toissijaisesti käyttämällä 4-8 poz. karkeasti halkeilevia papuja. Se tuottaa hienoa aromia ja vähän makua. Lisää kahvimakua lisäämällä vahvaa kahvia pullotettaessa tai maustamalla. Sitä on paljon helpompi hallita kuin vedenkeittimen tai toissijaisen lisäykset.

Kuinka vältät saastumisen "kuivapapu" -menetelmällä?
Alhaisen pH: n ja alkoholipitoisuuden välillä se ei vain ole huolenaihe.
#4
+2
Mike Miller
2010-11-10 08:01:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Teimme irlantilainen kaurahiutaleet ja lisäsimme 1 potin hyvää vahvaa kahvia suoraan alkupäähän ennen hiivan syöttämistä. Tällainen heitti kaikki erityispainolukemat, mutta tiesimme, että asia on joka tapauksessa tarpeeksi vahva.

tämä näyttää olevan suosittu menetelmä. oliko se hapan? ehkä se oli vain kahvityyppi käytetyn menetelmän sijaan.
Yllättäen se ei ollut ollenkaan katkera. Se voisi olla kaurapuuro, joka tasoitti sen.
#5
+2
BozoJoe
2010-12-03 08:33:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jauhaa kahvipavut joskus kiehumisen aikana. Mitä myöhemmin kiehuvassa, sitä parempi. Aseta jauhot musliinipussiin. Kun kiehumisesi on valmis ja vierre putoaa alle 210 F, ripusta musliinipussi jauhoon kuumaan vierteeseen. Menen yleensä noin 5-10 minuuttiin. Poista musliinipussi ja aloita chill. Et todellakaan halua laittaa kahvia kiehumisen aikana, koska se laittaa kaikki hapot.

#6
+1
Nicholas Trandem
2010-11-10 08:55:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Maaperä voi olla melko katkera pitkällä kiehumisella. Ehdotan, että lisätään joko uute tai hyvä kahvilipeä (suosittelen Leopold Bros.: ää, jos saat sen - ei ikäviä kemikaaleja, kuten Kahlua). Tämän menetelmän avulla voit olla todella tarkka lisäämäsi makumäärän suhteen - vedä kuppi tai kaksi toissijaisesta ja lisää uutetta, kunnes vaaka on oikea. Muuta sitten suhdetta koko erään.

#7
+1
Bullet86
2011-02-23 18:52:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tein Imperial Stout @ 9,2%: n ja varastin Denny Cons -sanan "kuivapapuinen" yhden gallonan siitä 15,3 grammaan karkeaksi jauhettuja papuja 2 päivän ajan. Kahvin maku oli erittäin voimakas, ja kolmen viikon kuluttua se oli edelleen voimakas. Todennäköisesti auttoi, että tämä oli niin kestävä tukeva, mutta se oli silti erittäin voimakas kahvi. ehkä puolet tästä kahvimäärästä tai jätä vain toissijaiseksi päiväksi.

#8
+1
Jon
2011-07-31 21:14:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit nyt saada Iso-Britanniaan ainakin nämä kahvipussit (samanlaisia ​​kuin teepussit, mutta isommat ja joissa on kahvia). Ne saapuvat sinetöityinä kalvoon ja valmiina lähtemään. Olen asettanut nämä seokseen koko käymisprosessin ajan. Koska ne ovat mukavasti pussissa, he vain tulevat ulos, kun on aika pullottaa. Lajiteltu ja hieno kahvi.

#9
  0
STW
2011-08-06 01:28:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tein espresso-stoutin, johon espresso lisättiin pullotettaessa. Liuotin sokerin todella kuumaan espressoon; jäähdytti sen, sitten sekoitti molemmat sisään. Se osoittautui erittäin hyväksi, hienolla määrällä tuoksua ja makua.

Osa juomisen jälkeen huomasin, että hiivan ja oluen kaataminen tuo esiin paljon enemmän makua - se näyttää olevan hieman lukittu pullon hiivakerrokseen. Tätä varten kaadoin kaikki paitsi ~ 1oz olutta ja pyöritin pulloa, kunnes hiiva oli sekoittunut jäljellä olevaan oluen ja kaadoin sen lasiin.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...