Kysymys:
Kuinka estän siiderin tulemasta liian happamaksi?
Richard Stelling
2010-11-09 07:05:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaikka siiderini maku on usein erinomaista, joskus se voi olla liian hapan ja vaikea juoda suuria määriä.

Kuinka:

  1. Testaa happamuus
  2. Happamuuden säätäminen

Minkä pH-arvon sen pitäisi olla?

üks vastaus:
Matt Utley
2010-11-12 08:57:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen valmistanut muutaman siiderin, ja tässä on joitain asioita, jotka löysin.

Omenamehu on täysin käyvä, mikä tarkoittaa, että se kuivuu. Enemmän kuin todennäköistä, tämä antaa sinulle nämä "happamat" makut. Se ei ole niin paljon happoa, koska se on jäännössokerien puute.

Tämän tasapainottamiseksi sinun on lisättävä siihen jotain käymätöntä. Tyypillisesti, kun teen siideriä, lisätään 2 kiloa vaaleaa tai keltaista kuivaa mallasuutetta sekä 1 punta Crystal 60L -jyviä.

Näiden jättämät sokerit jättävät sinulle enemmän kehoa ja vähemmän kuivaa siideriä.

Ei ole myöskään huono idea käyttää vähemmän heikentävää hiivaa kuin mitä monet ihmiset tekevät siidereille. mallasuutteen ja jyvien käytön yhteydessä.

Voit testata happamustasot pH-testiliuskoilla. Jos haluat rajoittaa happamuuden muuttamista fermentoimattomien aineiden lisäämisen sijaan, voit lisätä kalsiumkarbonaattia. Siiderin pH-arvon tulisi olla 3,2 - 3,8.

+1 mallas- ja hiivaehdotuksissa. Paras "siideri", jonka olen koskaan tehnyt, sisälsi mallasuutetta ja se valmistettiin ale-hiivalla. PLUS se oli juotavissa muutamassa viikossa muutaman kuukauden sijaan. Juhlille ja muille teen tämän hybridin, jota kutsutaan "Graffiksi", jos haluat Googlelle joitain reseptejä.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...