Kysymys:
Kuinka kauan StarSan kestää?
sgwill
2010-11-11 19:14:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidän StarSania pullossa, jotta puhdistus on helpompaa haudutuspäivän aikana.

Kuinka kauan StarSan kestää pullossa? Onko se ikuisesti hyvä?

Neljä vastused:
#1
+8
sgwill
2010-11-11 19:17:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Heti kysymyksen lähettämisen jälkeen löysin teknisen arkin Five Starin verkkosivustolta. Siinä sanotaan, että puhdistusaine on hyvä niin kauan kuin pH on alle 3. Koska pidän sitä tislattua vettä sisältävässä pullossa, sen ei pitäisi koskaan ylittää 3.

#2
  0
PMV
2010-11-11 20:02:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kuullut ihmisten sanovan käyttävänsä sitä uudelleen, kunnes se alkaa muuttua sameaksi, mutta käytän paremmin pH-sääntöä, koska se kestää kauemmin.

Testatteko todella pH: ta?
Rehellisesti, ei. Minä vain kaadan sen joka muutama kerta, kun panen. Paitsi yhden kerran löysin kuolleen linnun kelluvan tähti san-ämpäriin, joten heitin sen selvästi.
pH-testiliuskat ovat sekä halpoja että helposti saatavilla, ja tarkkoja tähän käyttöön. Siitä huolimatta en ole varma, että olen tarpeeksi peräaukon pidättelijä testata sitä joka kerta.
PH-sääntö on paras opas - tähtitaivaani muuttuu sameaksi heti, mutta se on silti tehokas. Pidän ilmatiiviissä astiassa ja testaan ​​muutaman viikon välein ja vielä kerran, jos se likaantuu vähän.
#3
  0
zatbusch
2019-07-01 22:22:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

StarSan ja monet muut huuhtelu- / elintarviketurvalliset puhdistusaineet ovat ensisijaisesti vain happoliuoksia. Joista suurin osa on fosforihappoa, joidenkin muiden stabilointiaineiden ja vähäisten happojen kanssa merkistä riippuen. Nämä eivät luonnollisesti hajoa missään keskipitkässä ajassa ja niin kauan kuin se pysyy happamana, ts. Sen pH pidetään happamalla alueella < 3.

Mikä siihen vaikuttaa:

  1. Kerroin, jolla laimennat sen, jos lisäät liikaa vettä, se menettää happamuutensa eikä ole tehokas.

  2. Mitä laimennat sillä, jos alueellasi oleva vesi on erittäin emäksistä (jarrua), sinulla on mahdollisuus jopa normaalilla laimennosnopeudella aiheuttaa liuoksen puuttuminen eivät enää ole happamia, mikä tarkoittaa, että se on tehotonta.

Tapaus. Se pysyy yhtä voimakkaana kuin päivä, jolloin teit sen annetuksi (1) ja (2), eikä mitään muuta ulkopuolista laimennusta tapahdu.

#4
  0
Frank van Wensveen
2019-07-03 13:47:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toisin kuin Perisan, Starsan ei sisällä peroksidikomponenttia. Tämä antaa sille paljon pidemmän säilyvyyden. Pidä se ilmatiiviissä astiassa pimeässä kaapissa, ja se kestää todennäköisesti loputtomiin. Kuten käsikirjassa sanotaan, tarkista pH epäilemättä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...