Kysymys:
Chilialkoholiresepti
Richard Stelling
2010-11-10 18:47:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voiko chili-paprikaa käydä ja tuottaa alkoholia, joka sisältää myös alkoholipitoisuutta?

Paprikoiden aktiivinen * kuumuus * ainesosa on [kapsaisiini] (http://en.wikipedia.org/wiki/Capsaicin). Kapsaisiini on [liukenematon kylmään veteen] (http://antoine.frostburg.edu/chem/senese/101/features/capsaicin.shtml).
Kyllä, mutta se "liukenee hyvin alkoholiin ja kasviöljyihin"
Ei aihe FYI, ja puhun vain kuulemieni perusteella. Mutta olen kuullut, että paprikat ovat yksi lisälaitteista, jotka haluavat pitää kiinni kaikista laitteistasi.
Chilipippurien lisääminen oluen maustamiseen toimii melko hyvin (ja voi olla herkullista), joten paprikoissa on varmasti makuaineita, jotka toimivat fermentaation jälkeen.
Kolme vastused:
#1
+13
sgwill
2010-11-10 18:54:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä ei ole aivan mitä kysyt. En usko, että chilipippureissa on tarpeeksi sokereita riittävän vahvan käymisen aikaansaamiseksi itsestään.

Tein chili-pippuria olutta, joka oli aivan fantastista.

I teki yksinkertaisen, matalan katkeruuden oluen. Kun käyminen oli saatu päätökseen, minulla oli toissijainen lisäys ja lisäsin 4 erilaista kuivattua, pakastettua chiliä. Näytelin olutta joka päivä, kunnes ajattelin, että se oli tarpeeksi kuuma, ja pullotin sen sitten pulloon.

Olut ei ollut liian kuuma (vaikka se olisi voinut tulla kuumemmaksi, jos olisin jättänyt sen chileihin pidempään) , mutta oli fantastinen mauste kurkun takana. Se oli herkullista ja meni hyvin kesägrillin kanssa.

Täydellinen! Vain vastauksen, jota toivoin.
#2
+2
Mike
2010-11-10 19:29:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Uskon, että chilipippurit sopisivat lisäaineeksi. Käsittelen sitä kuten mitä tahansa hedelmä- / vihannes- / mausteolutta ja lisäisin sen myöhään kiehuvaksi. Aloita pienestä ja lisää, jotta pääset tavoitteesi makuun.

#3
  0
drj
2011-09-17 11:57:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Valmistettu kaksi erilaista (molemmat siiderit) ja he olivat osumia. Joten kyllä ​​voit.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...