Kysymys:
Kuinka paljon täydellinen kiehuminen vaikuttaa asioihin?
Fishtoaster
2010-11-12 01:06:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen nähnyt muutamia säikeitä täällä ja siellä sanomalla, että yksi asia, joka on tehtävä mahdollisimman pian, on aloittaa täydellisen kiehumisen (5 litraa kiehumisessa ~ 3 kiehumisen sijaan ~ 2 vettä myöhemmin) . Tarkastelen tätä viitteenä otteen valmistamisen yhteydessä.

Joten olen utelias - mikä on mielipiteesi? Jos kävit täydellä kiehumisella, oliko se merkittävä parannus? Oliko sen arvoinen isomman kattilan ja lämmitystavan hinta?

Suuremman potin kustannusten osalta, jos olet valmis menemään alumiinin kanssa, saat melko halpoja (6 gal ~ 25 dollaria Sam'silla)
Kaksi vastused:
#1
+6
chrislarson
2010-11-12 03:42:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suurin ongelma, johon törmäsin osittaisen kiehumiseni kanssa, oli se, että vierte karamellisoitui , koska käytin kattilaa, joka ei jaellut lämpöä tasaisesti riittävän hyvin. Ja koska vettä oli vähemmän kuin täysi kiehuminen, sokeripitoisuus oli korkeampi. Joten minulla oli kattiloiden pohjassa kuumia pisteitä, jotka polttavat vierteessä olevan sokerin.

Myös korkeampi kiehuvan vierteen painovoima, sinun on lisättävä lisää humalaa vahva> vierteeseen halutun IBU-tason saavuttamiseksi. Humalan alfahapon on isomeroitava, jotta saisimme sen katkeran maun. Sokeripitoisuus estää isomerointia.

#2
+3
PMV
2010-11-12 03:40:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on ollut pirun hyviä osittain keitettyjä kotiruokia ja joitain ikäviä täysiä kiehumisia, joten en usko, että aiot nähdä valtavaa laatueroa kumpaankaan suuntaan, niin kauan kuin et ole paahtavaa tai mitään muuta .

Jos aiot koskaan viedä täysjyvätuotteita, sinun on tehtävä täydet keitot. Mutta säästät rahaa joka kerta, kun olet valmis, jotta voit melkein ajatella sitä negatiivisina kustannuksina. Suurin negatiivinen luulen, että yritän jäähtyä, et voi tehdä mitään jääkuutio temppuja tai lisätä kylmää vettä tai mitään. Yksi plus on kuitenkin se, että kiehuminen on vähemmän yleistä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...