Kysymys:
Pitäisikö käynnistin hypätä?
Nicholas Trandem
2010-11-10 04:08:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pitäisikö minun lisätä humalaa aloitusreseptiini? Aloin juuri käyttää käynnistimiä, enkä ole hyppänyt lainkaan. Ajattelin edes lisätä humalaa, ennen kuin luin joitain vastauksia tähän kysymykseen. Mitkä ovat syyt hypätä vai ei hyppää aloittelijaan?

Kolme vastused:
#1
+8
sgwill
2010-11-10 05:30:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ei, aloittelijaa ei tarvitse hypätä. Et yritä tehdä olutta, yrität jäljitellä hiivaa. Humalaöljyt tosiasiassa estävät hiivan kasvua hieman, joten niiden lisääminen aloittajasi tuhoaisi tarkoituksen.

Humalalla on taipumusta estää bakteerien kasvua enemmän kuin hiivassa, joten jotkut ihmiset toivovat alkupalojaan suuresti estääkseen tartunnan.
Sallikaa minun sanoa kielellä poskella, että jos et pysty tekemään starteria ilman, että se saisi tartunnan, kannattaa ehkä harkita neulonnan aloittamista harrastuksena ....
#2
+2
Tim
2010-11-10 04:23:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aloittelijaa ei ole syytä hypätä. Määrästä koko erään verrattuna ei pitäisi olla dramaattista vaikutusta makuprofiiliin, ja humalan antiseptisten ominaisuuksien ei pitäisi olla välttämättömiä, jos valmistat alkupaloja hyvin.

Paras menetelmä, jonka löysin alkupalojen valmistamiseen on valmistaa 2-3 gallonan vierre-erä kevyellä uutteella ja täyttää sitten purkkipurkit vierteellä, saamalla ne kiehumaan puhdistamaan ja sulkemaan purkit. Sinulla on sitten valmis lähde käytettäväksi käynnistimissäsi ilman ylimääräistä työtä, jota tarvitset aloittaessasi.

#3
+2
Hop the Mad Alchemist
2011-01-21 21:26:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Naulan asettaminen tähän kysymykseen: Sinun ei tarvitse laittaa humalaa hiivan käynnistimiin.

Tärkein syy humalan lisäämiseen hiivan käynnistimeen on, että humalan alfahapoilla on antibioottista laatua joka estää gram-positiivisten bakteerien kasvua, mikä tekee oluen hiivalle mahdollisuuden tehdä työnsä.

Käytännössä olettaen, että puhdistat kunnolla (mikä sinun pitäisi - olet kotitekijä!), ei todellakaan ole konkreettista hyötyä humalan lisäämisestä hiiva-aloitukseen.

Jos se todella saa sinut tuntemaan olosi paremmaksi, lisää käynnistimeen muutama humalapelletti tai lehtiä äläkä paniikkia.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...