Kysymys:
Kuinka voin täyttää pullot tynnyristä ja ylläpitää painetta
sgwill
2010-11-10 02:36:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen tynnyrannut jo jonkin aikaa, mutta en ole vieläkään onnistunut täyttämään pulloja pullistani menettämättä mitään painetta.

Minulla ei ole vastapainetta olutta tai täytettä Blichmannin olutase, ja tällä hetkellä haluaisin mieluummin käyttää olutrahani johonkin muuhun.

Muutaman kerran olen yrittänyt täyttää pari pulloa, olen tehnyt tämän:

 1. Jäähdytä tynnyri (hyvin, jo tehty)
 2. Jäähdytä pullot
 3. Vähennä tynnyripainetta melkein mitään, kuten 1-2 psi
 4. Nosta tynnyri
 5. Aseta pala pullon pituinen letku kobra-piknik-välilehdeni päälle
 6. Täytä hitaasti
 7. Korkki
 8. ol >

  Jätän pullon jääkaappiin, palaan sitten pari tuntia myöhemmin (tai tuon sen ystäväni kotiin jne.), ja olut ei ole juurikaan hiilihappoa. Kapperini näyttää toimivan hyvin, koska säännöllisesti pullotetut oluet eivät näytä menettävän mitään painetta.

  Onko sinulla ehdotuksia?

Viisi vastused:
#1
+5
DHayes
2011-10-06 21:11:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä BMBF: ää! Hanki teline ja tulppa ja kaikki on valmista. Pullotan säännöllisesti tynnyreistä tällä menetelmällä ja se toimii hyvin.

Näin teen sen myös. Silti jotain PITA: ta verrattuna tuopin vetämiseen, mutta joskus homebrewin on oltava kannettava.
Tämän päädyin tekemään; se toimii hyvin.
#2
+2
user127
2010-11-10 03:22:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vastapaine ja olutpistooli syrjään. Luulen, että haluat ehkä lisätä painetta. Voit myös saada tulpan juoksevan läpi ja puristamalla sen päästämään pienen paineen päästämään olutta sisään, mutta pitämään sitä paineistettuna.

#3
+1
PMV
2010-11-10 03:40:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä normaalia painetta, älä täytä liian hitaasti, sitten täytä ne niin, että vähän vaahtoa alkaa kaataa, ja sitten korkki heti vaahdon päälle. Pyyhi olut pullosta sen jälkeen.

Yritin ensin, ja se päätyi melkein kaikki vaahto viimeiseen 1/4 pulloon.
#4
+1
baka
2011-10-21 19:21:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Menetelmäsi näyttää oikealta. Voit haluta ylikuormittaa olutta 2–5 PSI: llä ja nostaa tynnyripaine noin 5 PSI: iin pullottaessasi. Hieman ylikuormittuminen auttaa varmistamaan, että suspensiossa on edelleen hyvä määrä CO 2 , kun menetät osan pullotusprosessista. Saatat joutua pelaamaan tynnyripainetta hieman pullotuksen nopeuden ja vaahdon tuotannon tasapainottamiseksi.

#5
  0
benr
2010-11-10 20:27:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole koskaan kokeillut sitä ilman Blichman-olutaseita, mutta aseen käytön jälkeen näyttää siltä, ​​että sen pitäisi käyttää jotain sellaista. Jaoin kustannukset ystävän kanssa, koska tarvitset sitä vain satunnaisesti.

On bummeri käyttää rahaa sellaiseen, josta ei todellisuudessa tehdä olutta, mutta se on ollut hieno sijoitus. Ostan kausiluonteisia kaupallisia tynnyreitä ja siirrän koko tynnyrin pulloihin, jotta voin nauttia haluamastani oluesta enkä vie paikkaa tynnyrissä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...