Kysymys:
Pitäisikö minun upottaa kuivat humalani?
Scott P
2010-11-09 22:31:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pitäisikö sinun yrittää upottaa humalaa kuivahyppyyn sen jälkeen, kun olet lisännyt ne toissijaiseen?

Puolet viimeisen IPA: n humalasta ei ollut märkä viikon kuluttua, joten ajattelen, että ne ei voinut antaa paljon makua.

Luin tämän sanoen "pitäisikö minun ** juoda ** humalaani?" En suosittelisi sitä ollenkaan.
Kolme vastused:
#1
+14
Jeff L
2010-11-10 00:07:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Keitä tai puhdista muutama marmori ja heitä ne humalapussiin humalan kanssa. Päästä irti ja anna sen upota toissijaisen astian pohjaan. Marmorit pitävät humalan veden alla.

Kun olet poistanut oluen ja on aika poistaa humala, marmorit helpottavat myös humalan poistamista, etenkin kun käytetään lasisäiliöitä.

Jotta asiat olisivat entistä helpompia (sekä kuivahyppelyssä että siivouksessa), käytä useita pusseja ja vähemmän humalaa kussakin sen sijaan, että laitat kaikki humalasi yhteen pussiin.

Kokemukseni mukaan marmorit eivät ole tarpeeksi painavia upottamaan humalalaukkua. Pienetkin ruostumattomat painot eivät riitä, jos sinulla on paljon humalaa. Tunnen joitain kotitekijöitä, jotka käyttävät steriloituja sileitä kiviä, koska ne ovat ainoa asia, joka on tarpeeksi raskas työhön.
Niin kauan kuin hyppysäkkien upottamiseen käytetyn esineen kokonaispaino on suurempi kuin säkin + humalan * ja * olettaen, ettei ilmaan ole jäänyt loukkuun, on melko suoraviivaista selvittää, kuinka paljon painoa tarvitaan kelluvuuden estämiseksi.
Humalan ja humalapussin paino ei ole tärkeä, vaan niiden syrjäyttämän veden paino. Silti, kun otetaan huomioon tarpeeksi marmoreita tai muita painoja, pystyt varmasti pitämään humalalaukun veden alla.
#2
+6
pkaeding
2010-11-09 23:46:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lisään yleensä kuivat humalat toissijaiseen astiaan ennen kuin sifonin olutta sisään yrittääksesi kiertää tämän ongelman.

Luulen, että haluat niiden kostuvan, joten ne ovat todella oluessa ja voi piilottaa makuja nesteeseen.

Tuossa on järkeä. En ole varma, miksi aina sifonin lisäämään humalaa.
Tämä pätee myös useimpiin muihin myöhäisiin lisäyksiin.
#3
+1
Mr_road
2018-03-09 23:15:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun käytän pellettejä kuivahyppelyyn, minulla ei ole näitä ongelmia, koska ne uppoavat kuin pienet kivet.

Mutta jos olet lisännyt humalaa leviämisen jälkeen, annat alukselle hyvän aukon. pääse sitten oluen sisään.

Pakastan joskus lehtihumalan ja sitten murskaan ne ennen kuin käytän niitä kuivaan humalaan, koska ne yleensä kastuvat nopeammin pieninä paloina ja saat niistä paremman aromiuutoksen. Mutta pelletit ovat mielestäni parhaita makun antamiseksi.

Luulen, että tämä riippuu todella pellettien puristamisesta ja oluen painosta. Minulla on ollut pellettejä, jotka istuvat vain vierekkäin kuin onnelliset veneet. Mikään ravistelu ei saisi heitä aloittamaan vierteen imemistä. Epäilen, että se oli pieni öljyveden vaikutus ja korkea painovoima, joka ei soveltanut heitä uppoamaan.
Minulla ei ole koskaan ollut tätä ongelmaa. Ne putoavat minulle aina kuin kivet. Näen kuinka se voisi tapahtua.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...