Kysymys:
Humalan käytön resurssi
Mike S
2010-11-09 06:40:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun korvaan humalat (sekä lajikkeet että pelletti / tulppa / kokonaisuus) reseptissä, haluaisin pitää IBU: n mahdollisimman lähellä reseptin tavoitetta. Paras käyttötaulukko, jonka löydän, on kuitenkin kohdassa "Suunnittelemme suuria oluita" (Ray Daniels), ja se vaatii sinua tuntemaan humalalajisi 60 minuutin kiehumisasteen.

Onko kukaan tietoinen resurssista, joka tarjoaa joko nämä 60 minuutin kiehumisasteet tai tarpeeksi tietoa IBU-laskennan loppuun saattamiseksi?

Kuinka paljon varianssia tietyn lajikkeen käytössä on? . On selvää, että AA voi olla melko erilainen samalle humalalle, mutta olen kiinnostunut siitä, kuinka tasainen käyttö kiehumisen aikana on (mielivaltaisen kiehumisajan ajan).

Kolme vastused:
Simon
2010-11-09 07:05:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä on vaikea saada oikea, koska IBU: iden laskemiseksi on olemassa muutama kaava. Tämä sivusto sisältää kahden pääkuvan ja online-laskimen, jonka avulla saat tarvitsemasi numerot.

Huomaa, että mikään kaavoista ei ole täydellinen ja antaa erilaisia IBU-lukemat. On tärkeää valita yksi ja säätää sen mukaan maun mukaan.

Tietyn lajikkeen varianssin suhteen lukemani ei pitäisi olla paljon, ja jos on, on todennäköisesti vaikea löytää tai laskea. Kokeilu ja virhe voivat olla paras vaihtoehto.

Olen ehdottomasti samaa mieltä neuvoista valita ja pitää kiinni siitä. Tärkeintä on tietää, mitä kaavassa 30 maistuu, että voit säätää vastaavasti.
Äänestetty alaspäin, koska ei ollut selitystä siitä, että alkuperäinen kysymys ei ollut perustana hyödyntämisteorialle.
Bullet86
2011-02-23 19:09:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidän IBU-laskimesta Beersmithissä. Saatavilla osoitteessa www.beersmith.com. trail-version avulla voit käyttää sitä 14 päivän ajan, ja koko ohjelma on vain 19,99 dollaria. Sen avulla voit muuttaa hyppytyyppejä ja -aikoja ja laskee IBUS automaattisesti näiden valintojen perusteella. Se laskee myös kiehumakoon.

Ostin BeerSmithin, se on ehdottomasti erittäin mukava ohjelma!
Denny Conn
2011-02-23 22:13:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Helpoin tapa selvittää humalanvaihdot on käyttää Homebrew Bittering Units -laskentaa. yksinkertaisesti kerro humalan AA vaaditulla määrällä. Esimerkiksi 1 oz. 8% AA-humalaa on .5 oz. 16% AA-humalaa. Ei ole mitään tarvetta sisällyttää käyttöä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...