Kysymys:
Mitä laitteita tarvitsen aloittaaksesi siemenvalmistuksen?
sgwill
2010-11-11 00:44:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mitä laitteita tarvitsen aloittaaksesi siemenet kotona?

Neljä vastused:
#1
+4
J Wynia
2010-11-11 01:55:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tarvitset käymiskammion ja tavan sulkea tämä kammio ulkopuolisilta hyökkääjiltä ja puhdistaa neste. Se on ainakin se.

Lasikannu tai varsi on todennäköisesti yleisin käymiskammio, riippumatta siitä, onko kyseessä 1 gallonan lajike vai isompi 5-6 gallonan lajike. Lasi on monien ihmisten käytössä, koska se naarmuttaa hieman vähemmän kuin muovi ja naarmut pitävät bakteereja (mitä vastaan ​​taistelette). Tästä huolimatta käytän muovisia BetterBottles (TM) -tuotteita useimmissa fermentaattoreissani.

Sen sulkemiseksi useimmat ihmiset käyttävät ilmalukkoa, joka päästää CO2: n ulos, mutta ei päästä ilmaa tai bakteereja sisään. , puhdistettu alumiinifoliopala, joka on painettu hiilikuituaukon aukon päälle, voi myös tehdä tämän.

Monet ihmiset käyttävät myös keittokattilaa ja kiehuvat (tai vain pastöroivat ainesosansa). Sitä käytetään veden kiehumiseen, mikä tarkoittaa, että neste menee fermentoriin steriilissä tilassa. Kuuma vesi on myös helpompaa liuottaa hunajasi.

Muussa tapauksessa meadin valmistaminen on melko helppoa laitteissa.

Sirkkoja ei valitettavasti kuljeteta monissa keittiökaupoissa. Käytän Fido 5 litran puristuskannupurkkia (täältä, näitä on paljon helpompi löytää). Yläosan peittämiseksi laitoin yksinkertaisesti useita paperipyyhkeitä sen päälle ja kiinnitin ne paikoilleen joustavalla nauhalla. Ensimmäisen tai kahden käymisen jälkeen lepään kannun kannen paperipyyhepäällysteen päälle. Tämä on saattanut johtaa viimeisimmän eräni saastumiseen (hedelmäkärpänen!), Joten sinetän seuraavan kerran muovipussin koko asian päälle!
Käytin kerran hyppysissä puhdistettua kuivapuhdistusmuovia ja kuminauhaa.
#2
+4
divided
2010-11-11 03:58:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on joitain hyviä resursseja kesän valmistamiseen kotona:

http://www.makemead.net/

http: //www.gotmead.com/

#3
+2
Adam Kalnas
2011-12-30 21:18:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

GotMead.com -sivustolla on laitteisto-osio newbee-oppaassa meadin valmistamiseen. Tämä opas on upea kaatumiskurssi aloittelijoille ja hyvä virkistys useimmille.

Muutama varusteosassaan lueteltu tuote:

  1. Ensisijainen fermentori
  2. Toissijainen fermentori
  3. Sifoniletku
  4. Ilmaisin
  5. Kumitulppa
  6. Sanitizer
  7. Hydrometri

Ja muutama muut olennaiset ...

Tarkista linkistä täydellinen luettelo &-selityksestä miksi kukin on tärkeä.

#4
  0
sugaredlightning
2012-11-28 06:40:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näitä Storm the Castle -ohjeita käytin ensimmäisessä eräannoksessani. Jos sinulla ei ole minkäänlaista panimo- / viininvalmistuskokemusta (ja näin ollen mikään laitteista ei ole toistaiseksi ... luulisin, että näin on, koska pyydät), voit seurata sitä ja tehdä erä, jossa on vain laitteita ja ainesosia paikallinen ruokakauppa.

Siitä huolimatta saat paljon parempia tuloksia, jos investoit oikeaan laitteistoon, ja laadukkaat ainesosat tuottavat aina paremman tuotteen. Tämä resepti on vain tapa yrittää murtautua siihen, jos haluat kokeilla kättäsi niityssä ilman suurta etukäteen hankittavaa laitetta. Jos olet varma, että haluat ryhtyä niittämään ... vain mennä eteenpäin ja hankkia laitteet. Sain oikeat laitteet alle kuusi kuukautta kokeilemisen jälkeen.

Jos löydät paikallisen panimotavarakaupan, suosittelen lämpimästi menemään sisään ja tarkistamaan, onko heillä aloituspaketteja. Yleensä myös käsillä on paljon neuvoja. Tai jos haluat mieluummin verkossa, yksi aiemmin ostamani paikka on Midwest Supplies.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...