Kysymys:
Mitkä kaupalliset pullot sopivat hyvin uudelleen?
RyanTheDev
2010-11-11 10:21:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pulloin olueni pulloon, ja aiemmin olen aina käyttänyt vain uudelleen kaupallisia olutpulloja (en ole koskaan ymmärtänyt, että maksan tyhjistä olutpulloista, kun voisin ostaa ne täynnä maukasta olutta!) Onko olemassa erityisiä kaupallisia tai pienpanimot, joita kaikki suosittelet?

Etsin suosituksia, jotka ovat mieluiten 12 oz, tummat ja kiertämättömät. En myöskään valittaa, jos niiden sisältämä olut maistuu hyvältä!

Katso myös: http://homebrew.stackexchange.com/questions/1671/what-are-the-easiest-and-hardest-commercial-beer-bottles-to-re-use-for-homebrew
Kahdeksan vastused:
#1
+9
Nicholas Trandem
2010-11-11 11:45:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos saat Grolsch Amberin 16 oz: n swing-top-pulloihin, ne ovat mahtavia. Ne ovat raskaampia kuin useimmat 12 oz: n palauttamattomat tuotteet, ja kääntyvän yläosan kanssa sinun ei tarvitse huolehtia korkista (ja useimmat LHBS: t kantavat kumialuslevyjä heille, jos sinun vanhenee ja halkeilee). Ainoa haittapuoli on, että sivut eivät ole sileitä, joten pullossa olevat merkinnät eivät toimi liian hyvin, mutta voit aina sitoa tarroja swingtopin varsiin.

Käytän myös Grolschin kääntöpintoja, toistaiseksi ne ovat toimineet hyvin. Ei ongelmia hiilihapotuksella jne.
#2
+5
PMV
2010-11-11 17:16:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

He ovat kaikki hyviä, jos heillä on paperitarroja. Niiden poistamiseksi on helppo temppu.

  1. Hanki edullinen 5 gallonan ämpäri kodivarastosta (tai mistä tahansa).
  2. Hanki vähän oxycleania.
  3. Täytä ämpäri vesi / oxyclean-liuoksella.
  4. Laita se jonnekin pois tieltä.
  5. Kun olet valmis oluen kanssa, laita pullo ämpäriin.

Muutaman päivän kuluessa tarrojen pitäisi vain kellua ylös.

Jätätkö tämän ratkaisun istumaan viikkoja kerrallaan? Näyttää siltä, ​​että saisit hometta tai muuta pahuutta.
Oxyclean-vesi ei saa nasties, kunhan liuoksessa on tarpeeksi oxyclean-vettä. Minun olisi pitänyt tehdä vaihe 6: puhdista olutpullot perusteellisesti liotuksen jälkeen.
#3
+2
pkaeding
2010-11-11 12:43:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen havainnut, että Dogfish Headin tarrat irtoavat hyvin helposti liotettuaan lämpimässä vedessä. Ne ovat suosikkini, koska rakastan olutta, ja ne on niin helppo puhdistaa.

Sam Adams puolestaan ​​käyttää jonkinlaista tuhoutumatonta liimaa pitääkseen etikettinsä. Vaikka nautin myös heidän oluestaan, välitän heidän pullonsa uudelleen.

+1 Dogfish 60 Minute -laitteessa on vain yksi etiketti poistettavaksi.
Sam Adams-pullot ovat naurettavia. Jos olet etelässä, myös Atlantan Sweetwater-pullot ovat helposti saatavilla.
#4
+2
Joe Phillips
2010-11-11 22:13:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on luettelo pulloista ja niiden ominaisuuksista panimoon. Suosittelen, että päivität luettelon kaikilla tiedoilla:

http://www.homebrewtalk.com/wiki/index.php/Bottles#Characteristics_of_Recycled_Bottles

#5
+1
Tristan
2010-11-11 21:45:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen huomannut, että useimmat amerikkalaiset mikro- / minipullot toimivat hyvin. Breckenridge-tarrat irtoavat joskus vielä oluen juomisen aikana. Yksi tyyppi, jonka löysin ei toiminut hyvin, oli Warsteiner. Pullon kaulan laippa oli liian lyhyt, jotta päällikköni toimisi kunnolla, ja hukkaan aivan liian monta korkkia yrittäessäni saada pullot korkkeihin. Jos sinulla on penkkikapperi, se ei kuitenkaan ole ongelma.

#6
+1
Nick
2010-11-12 01:41:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käännettävät pullot ovat parhaita, erityisesti "Howe Sound" -pullot (jotka ovat täysi litra [2 pinttiä] ja jotka on täytetty erinomaisella oluella). "Red Stripe" -pullot on todella helppo sulkea "Red Baron" -tyyppisellä kapillaarilla, ja ne ovat ruskeat, jotka estävät hukkaantumisen.

Lisäksi, jos sinulla on oikeat korkit, "Red" Paroni "-tyyppiset kapparit tiivistävät kierretyt pullot yleensä hyvin.

Mikä on "Red Baron" -tyyppinen kapperi?
Se on halpa, kädessä pidettävä, punainen muovinen päällinen, jossa on kaksi heiluvaa kättä. Esimerkiksi http://www.homebrewit.com/aisle/p/4016.
#7
+1
dsidab81
2012-01-26 21:34:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voin sanoa, että tuskallisimmat tarrat, jotka minun on pitänyt poistaa, ovat Summit Brewingista ... helpoin on New Belgium, O'Dells ja Bear Republic.

Jopa terveellisen PBW: n jälkeen liota, minun on vielä otettava pois puhdistusalusta Summitin paperin ja liiman poistamiseksi.

#8
  0
Pietro
2012-01-26 21:45:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

IMHO, paras tapa poistaa olutpullojen etiketit on (kuten edellä todettiin) käyttää paikallisia / pieniä käsityöläisten panimopulloja, täyttää astianpesukone niillä, käyttää sitä ja poistaa höyryn loppua kohti. osa sykliä. Tarrat, jotka eivät ole kokonaan irti, vain irtoavat, ja kaikki jäljellä olevat liimat / liimat voidaan pestä brillopehmusteella. Boom, sinulla on sama asia, jonka voit ostaa LHBS: ltä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...