Kysymys:
Kuinka lähetät panimosi?
PMV
2010-11-11 23:08:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen ajatellut toimittaa olutta toiselle homebrewerille vastakkaisella rannikolla. Tiedän, että posti ei suostu tähän, mutta jos postittaisit pullon tai kaksi, miten tekisit sen?

Ovatko tietyt laatikot parempia kuin muut , kuinka paljon pehmustetta, kuka olisi paras yritys toimittaa, mahdolliset pullotusta koskevat varotoimenpiteet (ehkä teippaamalla korkki) jne. jne.

Neljä vastused:
#1
+10
J Wynia
2010-11-12 00:44:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lainsäädännössä postituksen ja postituksen välillä on merkittävä ero (kaikki mitä voin todella tarjota Yhdysvaltain näkökulmasta). Koska postia hoitaa hallitus, ja heidän sääntöjensä rikkominen rikkoo itse asiassa lakia, en lähetä USPS: ää lähettämään mitään etäyhteydellä sääntöjen ympärillä olevan "harmaan alueen" lähellä.

Kun se tulee kolmansien osapuolten lähettäjille, kuten FedEx, UPS ja pienemmät yritykset, panokset ovat paljon pienemmät. Kun pyydät FedExiä toimittamaan jotain, se on vain liiketoimi ja sopimus. Siksi jokin näistä kuljetusyhtiöistä toimittaa kaiken alkoholin, jonka voit ostaa verkosta (kuten viinitiloista), ja yleensä aikuisen on allekirjoitettava se kuitti.

Tämä tarkoittaa, että suurin osa siitä, mitä saatat rikkoa, on yrityspolitiikka lain sijaan. Sellaisina seuraamukset ovat silti mahdollisesti ärsyttäviä (en varmasti halua kieltää lähettämästä mitään uudelleen FedExin kautta), mutta ne eivät ole vankilaan. Siksi monet kotitekoiset valmistajat käyttävät FedExiä tai UPS: ää tavaroiden lähettämiseen kilpailuihin jne. Yleinen neuvoni, jonka olen kuullut, on leikkiä lähettäjän kanssa "älä kysy, älä kerro". "elävien hiivakulttuurien" lähettäminen uudelleen tai yksinkertaisesti sanomatta, mitä lähetät.

Tietenkin lait, kuten "alkoholin kuljettaminen osavaltioiden yli", ovat edelleen voimassa. Jos laatikon asettaminen autoon ja ajaminen määränpäähän olisi laitonta, on todennäköisesti laitonta lähettää sitä myös FedExin kautta.

Sen fyysisen suojaamisen kannalta suurin riski on pulloille. törmää. Kun olen ostanut tyhjiä pulloja, ne lähetetään yleensä laatikkoon, jossa kutakin pulloa erottaa pahviverkko, ja jokainen pullo on kääritty noin 3 kerrosta paksuun ruskeaan paperiin.

kilpailujen lähetysohjeet sisältävät yleensä myös vaatimuksen siitä, että koko sisältö on jätesäkissä, joka suljetaan yläosassa, jotta vastaanottaja avaa periaatteessa laatikkoa, jonka sisällä on roskasäkki täynnä käärittyjä pulloja.

#2
+3
Fishtoaster
2010-11-11 23:34:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Liittovaltion laki:

Kaikki minkäänlaiset alkoholipitoiset, viini-, mallas-, fermentoidut tai muut päihdyttävät nesteet eivät ole postitettavia, eikä niitä saa tallettaa tai kuljettaa sähköpostin kautta.

- http://www.law.cornell.edu/uscode/18/1716.html

Se näyttää tietysti paljon ihmisistä pääsee pois siitä, ja niin kauan kuin se on melko pieni määrä (muutama pullo), olisit kunnossa. Kääri vain kupla-kääre ja laatikko.

Hei, olin vain hypoteettinen, kukaan ei yritä rikkoa lakia täällä. ;)
Mutta tietenkin. : P Jos olet hypoteettisesti rikkonut lakia, on hyvä tapa tuntea nämä lait erikseen. :)
Tämä viittaa vain postitukseen USPS: n kautta. Alkoholin toimittaminen UPS: n tai Fedexin kautta on vain yrityksen käytännön vastaista. Joten se ei ole lain vastainen, jos he saavat sinut kiinni.
#3
+3
pkaeding
2010-11-12 21:49:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on ollut hyviä kokemuksia jokaisen pullon käärimisestä erikseen kuplakääreellä ja niiden asettamisesta mahdollisimman pieneen laatikkoon (tiukan istuvuuden takaamiseksi, jotta ne eivät muutu paljon laatikon sisällä). Täytä sitten kaikki tyhjä tila pakkaamalla maapähkinöitä (tai rypistynyt sanomalehti, jos sinulla ei ole maapähkinöitä).

Älä myöskään lähetä sitä Yhdysvaltain postipalvelun kautta, kuten muut ovat todenneet. . Käytä yksityistä operaattoria, kuten FedEx tai UPS. Yleensä he eivät kysy, mitä pakkauksessa on, mutta jos kysyvät, kerro heille, että se on 'hiivanäytteitä analyysia varten'. (Loppujen lopuksi se ei ole totta ... vaikkakaan itse hiiva ei "analysoida", vaan hiivan lähettämiseen käytetty väliaine :)

Joitakin määrällisiä numeroita siitä, kuinka kullekin kuriiri on lempeä / karkea, lue tämä: http://www.popularmechanics.com/technology/gadgets/tests/which-shipping-company-is-kindest-to-your-packages
#4
+1
Joe Phillips
2010-11-11 23:20:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on kaveri, joka lähettää olutta aina silloin tällöin postin kautta, ja hän kääriä pullot erikseen uutispaperiin. Uskon, että hän pitää heidät myös boxeissa (ilmeisesti).Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...