Kysymys:
Onko pullon värillä merkitystä tietylle oluttyylille?
parcel
2010-11-11 00:01:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun kirkkaita, vihreitä ja ruskeita pulloja on runsaasti (esim. Corona, Heineken ja Yeungling), onko olemassa kovaa ja nopeaa sääntöä siitä, minkä väristä pulloa käytetään tietyn oluen tyyliin?

Ovatko ruskeat pullot myös hyvä ratkaisu?

Viisi vastused:
#1
+8
PMV
2010-11-11 00:03:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ruskeat pullot ovat paras vaihtoehto, sillä ne estävät eniten UV-säteilyä aiheuttavaa skunkynessia. Kirkkaan tai vihreän pullon käytöstä ei ole mitään muuta hyötyä kuin sinulla saattaa jo olla roikkua, ja ihmiset saattavat tuntea kuin juovat tietyn tyyppisen oluen, jos tarjoilet sitä pullossa.

Vihreiden ja kirkkaiden pullojen etu on, että voit tahallaan hukkua, jos haluat. Teen sen ajoittain. Pieni hiipuminen on erittäin mukava vaikutus kevyisiin lagereihin, IMO.
#2
+1
Jeff Roe
2010-11-11 02:06:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mielestäni ihmisten ei pitäisi olla niin peloissaan vahingossa tapahtuvasta huijaamisesta. Jos pidät pullotettua olutta melko paljon laatikoissa, kunnes se menee jääkaappiin, niin olet kunnossa. Jääkaapin valon räjähdysvalo ei aio pilata olutta! :-)

Jos kuitenkin säilytät pullotettua olutta ei laatikoissa, ikkunalaudalla tai jotain muuta, niin joo ... ruskeat pullot ovat hyvä idea.

#3
  0
Jeff L
2010-11-11 00:23:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jotkut ihmiset käyttävät vihreitä Grolsch-tyylisiä swing-top-pulloja, ei värin, vaan siksi, että keinutopit sopivat erinomaisesti pullotukseen (ei tarvitse korkkia). Vihreät ovat usein halvempia / helpommin löydettävissä kuin ruskeat huiput.

Käytän vain ruskeita pulloja; En halua vaarantaa oluen kuluttamista vihreiden pullojen löytämisen helpottamiseksi.

#4
  0
Nick
2010-11-12 03:09:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jotkut meksikolaisten lagerien reseptit edellyttävät kirkkaita pulloja & -valolle altistumista, koska haudutusta (ja sitä seuraavaa kalkkikiilan lisäystä) pidetään osana oluen tyyliä.

#5
  0
barking.pete
2017-01-20 16:16:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Monien vuosien ajan niiden käytön aikana en ole löytänyt mitään eroa käyttää vihreitä tai ruskeita olutpulloja kotitekoisen oluen säilytykseen ja ilmastointiin. Tuomaristo on edelleen selvillä pulloista.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...