Kysymys:
Pysyvät pullotarrat
theraccoonbrew
2010-11-11 04:32:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Harkitsen pysyvien etikettien tekemistä pulloihini. Olen saanut ystäväni luomaan tarrasuunnittelun, jonka keskellä on tyhjä banneri. Ideani on saada malli painetuksi vinyylitarroille ja käyttää sitten Sharpieta tai muuta merkintää pullotetun oluen merkitsemiseen. Teoriassa minun pitäisi pystyä puhdistamaan muste denaturoidulla alkoholilla (tai vastaavalla), kun menen pullottamaan uutta erää. Onko kukaan muu kokeillut jotain tällaista tai kenties erilaista menetelmää? Onko suosituksia pysyvistä / uudelleenkäytettävistä pullotarroista?

En ole kokeillut tätä, mutta katso aiheeseen liittyvä kysymys http://homebrew.stackexchange.com/questions/135/how-do-you-label-your-bottles
Neljä vastused:
#1
+4
Walter Stabosz
2011-10-03 06:26:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos rahat eivät olleet esineitä, sinun on kaiverrettava suunnittelulasersi kaiverrettu pulloihisi tyhjällä pisteellä, johon voit kiinnittää väliaikaisen paperimerkinnän, johon olisi kiinnitetty kyseisen oluen nimi. Tai ehkä halvempi happoetsaus. Haluat tehdä etsauksen ennen pullojen täyttämistä.

Google myy toimittajille termin "lasersyövytyspalvelut".

Tee itse.

Osta EPILOG hintaan 15 000 dollaria ja seuraa tätä opasta: http://www.instructables.com/id/Last-Minute-Christmas-Gift-Laser-Etched-Water-Bot/

Tai halvempi menetelmä käyttämällä happoetsausta ja Cricut-konetta: http://www.instructables.com/id/Easy-glass-engraving-with-the-Cricut/

Onko sinulla linkki paikkaan, joka tarjoaa tällaista palvelua? Tai laitteisiin, jotka voisivat tehdä sen?
Päivitin vastauksen linkeillä.
Jos käytät 15 000 dollaria etsaajaan vain pulloihisi, sinulla on todennäköisesti homebrew-ongelma ...
#2
+4
sgwill
2010-11-11 06:03:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näin kerran jonkun käyttävän taulumaalia pullossaan voidakseen käyttää liidua pullossaan. Melko fiksu!

se on aika mahtavaa. Kuinka liitu käsitteli pullon tiivistymistä?
En muista. Näen, löydänkö henkilön uudelleen.
Jos yrität tätä, muista pohjustaa pullo hankaamalla ne ylös ja käyttämällä oikeaa pohjamaalia ennen liitutaulumaalin lisäämistä. Kokeilin sitä säiliöissäni ja maali hiutui heti ilman oikean pinnan esikäsittelyä.
#3
+1
Tristan
2010-11-11 05:22:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En usko, että haluat käyttää tarroja, koska kosteus todennäköisesti pilaa liiman. Ehkä jokin vinyylitarra-aine (mielestäni koristeikkunoiden kiinnittyminen) toimisi hyvin.

Toinen mahdollisuus on käyttää (jos löydät niitä) läpinäkymätöntä, vaaleaa pulloa, johon voit kirjoittaa suoraan. Himmeä lasi voidaan kirjoittaa lyijykynällä aivan kuten paperi, vaikka en usko, että se näyttäisi hyvin ruskealla pullolla.

Hmmm ... Luultavasti annan silti vinyylitarroja. Olen melko varma, että tämä olisi samanlaista materiaalia, josta monet puskuritarrat on valmistettu, ja niihin kohdistuu paljon enemmän lämpö- / kosteusvaikutuksia kuin mikään pullo hautua pitäisi olla.
#4
+1
user1803
2011-10-31 06:33:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Todella hyvä menetelmä pysyvien tarrojen tekemiseen on "ampuneiden" tekeminen. Emalimaali voidaan kiinnittää pysyvästi lasiin paistettaessa.

Tein stensiilin ja käytin valkoista suihkemaalia (koska se ei ollut ainoa käsilläni oleva emalimaali). Laita ne tarjottimelle ja laita ne uuniin. Kun he ovat uunissa, aseta se arvoon 325 ja jätä ne sieltä vähintään 30 minuutiksi. Sammuta se 30 minuutin kuluttua ja jätä pullot sinne. Tärkeää tässä on, ettei lasia altisteta äärimmäisille lämpötilamuutoksille, joten älä avaa uunia ja jätä pullot sinne vielä tunniksi (tai kahdeksi, jos uuni pitää lämpöä hyvin).

I kirjoitti heille Sharipella. Terävä jätti varjon, kun se poistettiin 70-prosenttisella isopropyylialkoholilla. En ole varma miksi, mutta luulen, että se toimisi paremmin, jos käyttäisit emalimaalamaalia, annat maalin kuivua ennen polttamista ja käytät vahvempaa alkoholia teroitteen poistamiseen.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...