Kysymys:
Kuinka usein ihmiset vaihtavat muoviset panimo-osat?
PMV
2010-11-10 02:17:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Heitin äskettäin hyllykeppii, se muuttui sameaksi ja siihen oli juuttunut pala trubia, josta en päässyt pois elämästäni.

Muistan rouvan a LHBS, joka kertoo minulle, että kaikki muovikomponentit (jopa ämpärit) on vaihdettava puolen vuoden välein, mutta tämä kauppa ajaa aina tarpeettomia tuotteita.

Ajattelen, että ämpärejä voidaan käyttää loputtomiin tai ainakin niiden käytön aikana. uudelleen hyvässä kunnossa. Ja siirtotavaraa voidaan käyttää niin kauan kuin ne eivät maistu huonosti, koska niiden käyttämishetkellä sinun pitäisi olla enimmäkseen käymättömiä.

üks vastaus:
#1
+8
sgwill
2010-11-10 02:22:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on hieno kysymys.

Muovin ongelmana on, että se voi helposti naarmuttaa ja kantaa bakteereja. Olen melko varma, että kätesi hierominenkin muovikauhan sisäpuolella aiheuttaa pieniä naarmuja.

Uskon, että ohjeesi on melko hyvä: tarkista laitteesi säännöllisesti ja vaihda jotain heti, kun se alkaa levittää. off-maku.

Minulla on ollut kauhojani vuosia, mutta olen tulossa siihen pisteeseen, että olen hermostunut niistä. Olen joka tapauksessa siirtynyt parempiin pulloihin, joten niitä käytetään vähemmän. Suurin osa letkuistani on vaihdettava useammin.

Loppujen lopuksi minulla on tapana vaihtaa letkut useammin kuin tarvitsen, koska se on suhteellisen halpaa. Haluan paljon mieluummin tuhlata vähän rahaa ylimääräisiin letkuihin kuin joutua heittämään koko erän infektion takia.

Minun piti lopettaa kauhan käyttö ja mennä kokonaan lasiin käymiseen. Jokaisella erällä näytti olevan ongelmia. Olin käyttänyt kauhaa ~ 4 vuotta. Joka kuudes kuukausi tuntuu ylenmääräiseltä.
@benr En ole vaihtanut kauhojani niin usein, mutta osa letkuistani vaihdetaan 6 kuukauden välein


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...