Kysymys:
Kierrepullojen uudelleenkäyttö
Fishtoaster
2010-11-10 07:36:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kuullut sanoneen, että vääntyviä pulloja tulisi välttää, kun pulloja käytetään uudelleen kotitekoon. Olen myös kuullut muutaman ihmisen sanovan, että he ovat käyttäneet niitä paljon ilman haitallisia vaikutuksia. Ottaen huomioon, että vääntöjä (ainakin täällä) on paljon helpompi saada aikaan, kysyn:

  • Pitäisikö vääntimiä välttää?
  • Mitkä ovat heidän haitat?
  • Jos joku aikoo käyttää niitä, mihin toimiin tulisi ryhtyä heidän ongelmiensa minimoimiseksi?
Se toimii!!! Katso tämä video, jonka kaverit tekevät sen YouTubessa. https://www.youtube.com/watch?v=K1vnACfLOFI
Kuusi vastused:
#1
+13
J Wynia
2010-11-10 07:56:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Korkin oikean kiertymisuran takia ei ole läheskään tarpeeksi, että kannet kiinnittyvät. Tavalliset kannet ja korkit ovat kaikki suunnattu "tavallisten" pullojen mukavan, paksun lasihuulen suuntaan.

Vaikka saatat "tavallaan" saada sinetin vääntämiseen, se on tikittävä aika pommi ennen kuin se vuotaa ja olut pilaantuu / hapettaa tai pelkät dekarbonaatit jne.

Tämä on ollut myös kokemukseni. Minulla on erittäin korkea vikaantumisaste käytettäessä kierrettäviä pulloja. Mielestäni se ei ole riskin arvoinen.
Todellako. Sijoitin juuri kahteen pullopakkaukseen ensimmäistä kotiruokaani varten. Hyvin pettynyt, jos uudelleenkäytössä minulla on tiivistevikoja. Paikallisessa kotipanimoissani neuvottiin, että PET-pullot ovat parempia kuin lasit kaikin tavoin paitsi romanttisuus.
#2
+7
Nathan Koop
2010-11-10 21:11:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen käyttänyt melkein yksinomaan kierrettyjä pulloja. Minulla ei ole koskaan ollut mitään ongelmia mistään niistä.

Ne ovat yleensä hyvin hiilihapotettuja (syytän itseäni siellä olevista asioista), enkä ole havainnut pulloistani mitään merkittäviä aromia.

Kapperi, jota käytin, oli yksi, joka tuli pakettiin paikallisesta panimosta, enkä usko, että se olisi mitään erityistä.

Suosittelen, että yritän kierteillä ja jos et Älä koe ongelmia, jatka niiden käyttöä.

#3
+2
Jeff Roe
2010-11-10 20:30:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi kapteereistani epäonnistuu sinetöimässä ehkä yhden kerran 50: stä (kierteillä). Toinen päällikköni ei ole koskaan epäonnistunut. Suurin osa pulloistani ei ole kiertynyt, mutta osa niistä on kierretty.

Jos sinulla on pääsy Sleemanin pulloihin (Kanadasta), minä ehdotan kokeilla niitä. Ne ovat kauniita, selkeitä, irrotettavia, ne ovat todella korkit ja tulevat täysin suljetussa laatikossa, joten kirkkaat pullot ovat suojattu valolta.

Näyttää siltä, ​​että tämä koko vääntö vs. ei-kiertyvä asia on YMMV-asia.

#4
+1
CLJ
2010-11-10 07:38:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Älä tee sitä! Irrotettavat pullot ovat liian heikkoja uudelleenkäyttöä varten. Käytä vain pop top -lajiketta.

Liian heikko? Ei todellakaan. :-)
#5
+1
spoulson
2010-11-12 19:19:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käännettävät korkit ovat kuin viinipullojen korkit. Ne tekevät tuotteesta edullisen. On tyydyttävää, että työkalun käyttäminen ylhäältä ponnahtaa.

#6
  0
dthorpe
2010-11-11 03:54:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kierräsin kierrettyjä pulloja myymälöistä, kun aloitin kotituotannon, mutta en käytä niitä enää. Myymälöistä ostetut pullot ovat yllättävän herkkiä eivätkä selviä lainkaan lämmön kierrosta. Menetin 10% irrotettavista pulloista jokaisella matkalla astianpesukoneen läpi - pullon kaulan pohjaan ilmestyi halkeamia. Minulla ei ole koskaan ollut tällaisia ​​ongelmia kodinvalmistusta varten tehtyjen paksumpien pop-cap-pullojen kanssa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...