Kysymys:
Kuinka merkitset pullot?
Fishtoaster
2010-11-09 11:59:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuinka merkitset, etiketit tai muuten tunnistat pullojen sisällön? Käytän tällä hetkellä nauhaa ja merkintää, mutta olen utelias, mitä useimmat muut ihmiset käyttävät.

Kuinka tämä on hyväksyttävä kysymys? http://homebrew.stackexchange.com/faq#dontask
Se olisi todennäköisesti muotoiltu paremmin nimellä "Mikä on paras tapa merkitä pulloja". Se sanoi, että se on melkein 2 vuotta vanha - valittaa, että kysymys on virheellinen tässä vaiheessa, ei ehkä ole kovin hyödyllistä.
kommentoijalla on asia, mutta se on hyödyllistä ja hieman vanhaa tietoa, joten muutan CW: ksi
30 vastused:
LoganGoesPlaces
2010-11-09 21:52:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aloitin vain merkitsemällä pullonkorkit terävällä terällä. Tämä toimi hyvin omiin tarkoituksiini, mutta aina kun annan sen jollekulle, heillä ei ollut aavistustakaan, mikä se oli. Viime jouluna annoin olutta lahjaksi, joten tein erityisen tarran. Ostin olutpullon etikettipaperin ja pystyin suunnittelemaan minkä tahansa muodon ja tulostamaan sen. Tarrojen leikkaaminen oli tuskaa, etikettien kiinnittäminen oli tuskaa, ja osastojen jälkeen puolet heistä irtoaa.

Olen viime aikoina käyttänyt niitä tulostustarkoituksiin tarkoitettuja postilappuarkkeja. Ne ovat tarttuvia, joten ne on todella helppo laittaa päälle. Ne ovat myös todella halpoja. Kirjoitan etiketin yleensä vain käsin, mutta voit tulostaa sen. Luulen, että ne antavat pulloille "bootleg" -tunnelman, josta pidän.

Käytän myös osoitetarroja. MS Wordilla on mahdollisuus luoda sivu, joka on täynnä tarroja, jotka on sijoitettu välimatkan päähän arkin sovittamiseksi (olen varma, että siellä on paljon muita ohjelmia, jotka voivat tehdä sen myös).
Sharpie korkissa on minun valitsemani menetelmä. Helppo tehdä ja kun korkit heitetään, merkinnöistä ei jää jälkiä.
+1 Teen myös saman - jos käytät Avery-tarroja, heillä on malleja Wordille, Photoshopille jne.
+1 korkkien merkitsemisessä. Esimerkiksi, olen tehnyt ehkä "P" portterille ja "I" IPA: lle, jotta se olisi hieman selvempi.
Kiva nähdä, että teet kaikki jotain samanlaista. Yhdistän värilliset korkit kirjoitettuihin korkkeihin, kuten kirjaimet, symbolit, numerot. Joten, vaikka kirjoitettu on erottuva (yleensä eräni tunnus), värit voivat ehdottaa sinulle jotain olutta, kuten valkoinen korkki vehnäolut ja punainen korkki IPA: lle, ja niin edelleen. Ystävilleni riittää myös löytää olut uuden avaamisen yhteydessä tai jopa valita. http://goo.gl/GzEL1R, http://goo.gl/Cv8Clq
chatche
2012-06-28 00:38:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suunnittelen tarrojani Pixelmatorissa. Ne ovat melko pieniä, 2,25 "x 1,25", mutta näin en käytä liikaa paperia. Paperista puhuen haluan ottaa päivittäistavarakasseja ja leikata ne 8,5 "x 11" arkkiin ja syöttää ne sitten mustesuihkutulostimeen aivan kuten tavallinen kirjainkokoinen paperi. Päivittäistavarakaupan paperilla on hieno rakenne, paksuus ja ruskea väri, joka ei ole yhtä sokeasti kirkas kuin normaali tulostuspaperi.

Aivan kuten Timone mainitsi, käytän narua kiinnitettäväksi pullon kaulaan. Paljon mukavampaa kuin kaapata tarra pois. Vaikka langan silmukka voi liukua pois, kun laitat pullon kuuden pakkauksen holkkiin.

Nopea polyuretaanikerros antaa etiketeille mukavan kiillon ja estää niitä kastumasta viileämmässä jäässä. Voit ostaa siitä pullon rautakaupasta.

home brew twine label

Kiva idea. Mietin, voisitko liittää langan kuumalla pullolla?
Ei huono idea. Liiman käsitteleminen olisi hieman tuskaa laitettaessa tarroja. Mutta sitten he olisivat turvattu mukavasti.
Teen saman viinille, käyttäen ruskeaa pahvia jäykän etiketin tekemiseen. Tekee paljon mukavamman esityksen kuin muiden naamiointi- / teräväratkaisut.
Vastaavalla tavalla turhaan käytän ruskeita matkatavaroita ja kirjoitan niihin kynällä https://www.amazon.co.uk/Manilla-Strung-70x35mm-Luggage-Labels/dp/B006YTHC8O
Käytän erityyppistä tagia, jossa on iso reikä menemään kaulan yli, mutta tämä on ehdottomasti oikea tapa - tarrojen poistaminen on tuskaa! Sitten merkitsen tyypillisesti 3-4 pulloa koteloon, ja kruunukorkkien osalta värikoodin korkit (olen pääasiassa EZ / Grolsch-korkki).
nuttzman
2011-10-14 10:01:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan käyttää mukautettuja pullonkorkkeja. Ne ovat todella halpoja, ja voit suunnitella mitä haluat ja tulostaa sen heille. He tekevät myös hyvät sileät täytteet kaikille kodinpanimo-ystäville / perheenjäsenille

Viileä! Minulla ei ollut aavistustakaan tämän olemassaolosta.
Upea sivusto! Nyt minun tarvitsee vain työskennellä Adobe Illustrator Skillzin kanssa.
sgwill
2010-11-09 18:50:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En merkitse itse pulloa, koska vihaan tarrojen poistamista myöhemmin.

Sen sijaan merkin korkin terävällä terällä. Minulla on käyttämäni numero- / nimityskäytäntö, tyypillisesti Year-Batch Shortreviation

Esimerkiksi 10-04 HB on 2010, ja olen Hellcat Bitter.

mistä kukaan muu tietää mitä pullossa on? Pullojen merkinnät ovat tärkeitä turvallisuussyistä sekä kirjanpidon kannalta.
Minulla on yleensä kaavio siitä, mitä se tarkoittaa vaimolleni, mutta kyllä, kun annan sen, kirjoitan heille pienen avaimen.
Turvallisuus? Sinun on selitettävä ...
Timone
2010-11-10 02:27:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Valmistelen tarrani inkscape / gimpissä ja tulostan ne kartonkiin. Leikasin ne hieman käyntikorttia pienemmiksi, löysin reiän toiselle puolelle ja sitoin sen pullon kaulan ympärille hieman langalla. Se antaa todella tyylikkään vaikutuksen ilman, että tarvitsee raaputtaa tarroja pullosta.

Se on hieno idea!
Teen samoin, mutta käytän rei'itettyjä käyntikortteja. Lisäksi, jos suihkutat niitä kirkkaalla uretaanilla tulostamisen jälkeen, muste ei kulje, kun ne kastuvat jäähdyttimessä.
RobM
2010-11-09 22:29:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aloin kirjoittaa pullonkorkkeihin tussilla, mutta korkiin kirjoittaminen voi olla vaikeaa. Viime aikoina olen käyttänyt ympyrän muotoisia autotallien tarroja korkkeissa. Sitä on helppo käyttää, eikä minun tarvitse poistaa mitään itse pullosta. Jos löydät moniväriset tarrat, se helpottaa oluen tunnistamista yhdellä silmäyksellä.

Teen tämän. Voit sijoittaa 3 lyhyttä tekstiä niille pyöreille tarroille, joita käytän päivämäärälle, oluen nimelle ja ABV: lle. Neliväriset pakkaukset ovat täydellisiä, koska minulla on harvoin oluita yli 4 erästä, joten kierrän vain värejä.
Colin
2012-02-07 05:26:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos et tarvitse mitään liian mukautettua, Beer Labelizer on loistava verkkosivusto helppojen tarrojen tekemiseen. He väittävät olevansa onnellisia käyttämällä maitoa liimana, vaikka en ole vielä kokeillut sitä henkilökohtaisesti.

Olen käyttänyt maitoa 10 ish-annoksessa. Hieman aikaa vievää, etikettejä ei ole koskaan irronnut. Tavallinen tulostuspaperi, lasertulostin ja maito.
Wayne
2011-11-05 00:59:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suuntaa paikalliseen kodinkonekauppaan ja noutaa "Chalk Board Paint" (spraymaali). Voit teipata osan pullosta, maalata ja merkitä liidulla. Haluat maalata osan, joka ei kosketa niin paljon ... ehkä pullon kaulaa.

Jan Steinman
2012-06-18 23:12:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asioiden matalassa päässä - samanlainen kuin "terävä korkki", mutta ympäristöystävällisempi - käytän rasvakynää. Voit kirjoittaa suoraan pulloon, ja se irtoaa helposti "brillo" -tyyppisellä pesurilla.

Rasvakynän kuoret voivat mennä puuhella tai kompostiin, eikä muovia ole hävitettävissä. .

Jason Meckley
2012-06-19 16:30:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tulostimen paperi ja maito. se on oikea maito!

Tulostan tarrat mustesuihkulleni (laser on parempi, koska muste ei kulje), kastan sen sitten maitoon ja kiinnitän pulloon. Käytä pulloa muutaman sekunnin ajan kuuman veden alla ja etiketti tulee heti pois.

joseph_morris
2014-02-05 07:53:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tulostan Avery 5408 -tarroille, jotka sopivat mukavasti pullonkorkkeihin.

Teen tarrasuunnittelua Photoshop Elements 2.0: ssa (joka on "yksinkertainen" Photoshop vuodesta 2002 lähtien, mutta luultavasti myös uudemmat versiot toimivat).

Voit tehdä ympyrän muotoisen tekstin, joka kulkee tarran kehän ympäri Photoshop Elementsissä:

  1. tee neliön muotoinen tyhjä kangas, noin 1000x1000;
  2. laita tekstirivi - teen nimeni, panimoni, pullotuspäivä - noin 10% ylhäältä, säätämällä kirjasinkokoa niin, että se menee melkein kokonaan, lopussa viiva tai pisteerotin;
  3. suorita Suodatin-> Vääristä-> Polaarikoordinaatit. Se tekee tekstistä ympyrän, ja se on noin neljännes kankaan koosta.
  4. adda-logo keskellä (käytän vain nimikirjainta "viileässä" kirjasimessa ja eri väreillä jokaiselle annokselle, jotta voin nopeammin kertoa heille jääkaapissa).
  5. ol >

    Kopioi kuva leikepöydälle. Lataa Avery 5408 -malli. Liitä logo toistuvasti. Tulosta ja kiinnitä pullonkorkkeihin.

Flyhard
2012-11-27 15:34:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen suunnitellut itselleni etiketin Inkscape: ssä ja ostanut vehnäpastaa, jota käytin liimaamaan sen pulloon. Toimii melko hienosti, mutta on melko helppo poistaa uudelleen.

Huomasin, että joskus etiketti irtoaa osittain kuivumisen aikana, mutta jos poistat sen vain, liota se uudelleen aikaisemmin ja levitä se uudelleen. yleensä kiinni.

J Wynia
2010-11-10 03:16:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen tulostanut tarroja ja tarroja myös StickerMule.com-sivustolta, mutta pikanäppäimissä käytän yhtä näistä DYMO-tarrakirjoituskoneista, joihin kirjoitat, ja se sylkee tekstitarran. Se on melko kätevä fermentointien, tynnyrien jne. Merkitsemiseksi sisällöllä ja päivämäärällä. Ostimme sen merkitsemään paskaa autotallissa, mutta se osoittautui hyödylliseksi pulloille ja muillekin.

Kuinka vinyylitarrat treenasivat? Aion tulostaa tarroja, joissa on malli, jossa on tyhjä banneri. Voin terävöittää oluen tyypin / nimen ja poistaa sitten (toivottavasti) etiketin denaturoidulla alkoholilla, kun pullotan toisen erän. Esitin tähän liittyvän kysymyksen täällä: http://homebrew.stackexchange.com/questions/381/permanent-bottle-labels
Homebrew Hero
2012-02-07 01:26:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kassalle Uudelleenkäytettävät olutetiketit olutpanimoille valmistajalta Beer Clings. Tämä on ylivoimaisesti helpoin tapa merkitä, ja voit käyttää tarroja uudelleen. Ne toimivat hyvin.

Tom W.
2012-06-25 22:02:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla ei ole taiteellisia taitoja. Käytän beerlabelizer.com -sivustoa etiketin luomiseen. Tulosta se normaalille paperille. Leikkaa tarrat. Käytä tavallisia liimapuikkoja liiman kiinnittämiseen paperin etiketin takaosaan ja kiinnittämiseen pulloon.

Tämän lähestymistavan haittana on, että et voi laittaa näitä jääkaappiin, koska etiketti tulee vinossa. Tämä on myös etu, koska merkintöjen poistaminen on erittäin helppoa. Tarrat näyttävät pysyvän hienosti varastoinnissa ja jääkaapissa.

Teroitan korkin tunnistamista varten, jos en ole vielä käyttänyt tarroja.

PeterParker
2012-06-29 13:08:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Useimmiten saan tarrani beerlabelcreator.com-sivustolta. Heillä on hienoja malleja, ja mukavan tarran luominen ja tallentaminen tulostettavana PDF-tiedostona, jossa on 2x3 tai 3x4 tarroja per arkki, kestää vain pari minuuttia pullon koosta riippuen. Kiinnitä pulloihin liimapuikkoa tai maitoa.

user6637
2014-03-31 22:10:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän Averyn postitustarroja. Minulla on graafisen suunnittelun tausta, joten haluan tehdä ammattimaisen etiketin. Suunnittelen photoshopissa ja tulostan ne 10 arkille. Ne irtoavat helposti liotettuaan lämpimässä saippuavedessä 30 sekunnin ajan.

Tiedän, että monet ihmiset käyttävät naamioita ja vastaavia. Minulle mikään ei sano "juo omalla vastuullasi" kuten nauhan etiketti. Paljon pikemminkin uusi juoja menee oluen sisään hyvällä tunteella.

Rodman S
2015-07-16 00:31:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hyvä lanka, annan kaksi senttiäni. +++++ 1 BeerClingsille. Helppo, edullinen ja tärkein uudelleenkäytettävä. Olen kyllästynyt yrittämään niitä itse ja huomasin näiden toimivan parhaiten kaikista niistä, joita kokeilin verkossa. Ne kestävät varmasti pisin. Mielestäni heillä on myös paras suunnittelustudio, tonnia leikekuvia ja malleja työskennellä.

Graeck
2012-02-07 04:00:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

+1 teräville koristeille.

Tulostan joskus tarroja ja kostutan paperin takaosan maitoon kastetulla sienellä - sitten lyönnin tarrat päälle. Kun maito kuivuu, etiketit ovat juuttuneet melko hyviin ... ja ne on erittäin helppo poistaa lyhyellä liotuksella.

Philippe
2015-10-11 07:03:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Loin etiketin PaintShopPro-sovellukseen (jopa Microsoft Paint tekisi).

Tiedot, jotka yleensä laitan etikettiin: oluen nimi, tyyppi, pullotuspäivämäärä ja alkoholiprosentti. Lisään myös muutama rivi / kuva, jotta se olisi kauniimpi.

Sitten tulostan tavalliselle paperille (6 tarraa / arkki). Leikattuani tarrani koon mukaan kiinnitin tarrani pulloon paperiliimalla. Ne tarttuvat hyvin, mutta ne voidaan ottaa helposti pois liottamalla pulloa vedessä muutaman sekunnin ajan.

Tässä on prosessini yksityiskohdat: Kuinka luoda olutetiketti

Se on toiminut melko hyvin yli vuoden. Tässä on viimeisin tunnisteeni: custom made beer label

Tarkalleen mitä teen (värillisten pullonkorkkien lisäksi: jokainen erä saa eri värin). Liimapuikko pyrkii tarttumaan lasiin hyvin lujasti, mutta on erittäin helppo poistaa.
Mitchell Collinsworth
2016-04-24 10:13:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos haluat helpon ja edullisen tavan laittaa etiketti pulloon, kokeile maitoa. Varmista, että pullot ovat kuivia, maalaa paperin takaosa maidolla ja paina sitä. Se vastustaa hikoilua, tarttuu hyvin ja irtoaa kokonaan muutaman sekunnin kuluttua liotuksesta kuumassa saippuavedessä.

hoffiee
2017-05-24 02:39:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Menen kahdella eri vaihtoehdolla, se riippuu todella siitä, kuinka paljon aikaa haluan käyttää siihen.

1: Suunnittele etiketti ja tulosta se sitten tavalliselle A4-kokoiselle, leikkaa ja kiinnitä sitten liimalla. Kiinnittäminen vie paljon aikaa, mutta tarra ja liima on todella helppo poistaa.

2: Eriväriset korkit eri erille, ja sitten seuraan minkä värin mihin erään laskentataulukossa yhdessä reseptin ja panimon muistiinpanojen kanssa.

jsolarski
2018-01-23 21:21:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän liukenevia tarroja ruokapalveluissa. ne liukenevat veteen eivätkä jätä jäännöksiä, ja niitä voidaan käyttää teroittimen tai kynän kanssa.

linkki samanlaiseen tuotteeseen, jota käytän

fearoffours
2010-11-09 16:59:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suunnittelen tarrani Inkscape -ohjelmassa ja tulostan ne lasertulostimella Minilabels -etiketteihin, joissa on valtava määrä tarroja eri materiaaleilla / liimoilla ja painomenetelmillä .

Room3
2010-11-10 02:34:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun aion antaa olutta lahjaksi tai aion pitää olutta jonkin aikaa, tulostan tarrani postilipulle. Sitten annan heille kevyen lakasumutuksen vedenpitäväksi (jotta muste ei pääse tiivistyneestä kosteudesta).

Jos he eivät ole niin muodollisessa asiassa, merkin korkin terävällä terällä. / p>

Nicholas Trandem
2010-11-10 10:13:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suunnittelen tarrani OOo Writer -sovelluksessa ja tulostan ne tälle tarrapaperille. En muista tuotenimeä pääni yläosasta (heitin pois pakkauksen), mutta se on hienoa kamaa. Paljon halvempi kuin Minilabels ja monipuolisempi, koska sinulla on koko 8,5x11 työskennellä (teen yleensä 9 tarraa / arkki).

Adam Kalnas
2011-10-14 05:32:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Viinipulloihin .. käytämme Viinikellarin pullotunnisteita. On mukavaa pystyä lukemaan hyllysi vetämättä kaikkia pullojasi yrittäen löytää etsimäsi. He myyvät halpoja kertakäyttöisiä & uudelleenkäytettäviä kuivapyyhintätyyppisiä.

rusty
2017-08-08 23:35:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen yllättynyt siitä, ettei kukaan maininnut GrogTagia.

Voit tehdä oman suunnittelun tai valita mallin mukautettavaksi heidän sivustollaan - ne tulostetaan ja lähetetään sinulle. Syy, miksi pidän näistä tarroista, on se, että ne irtoavat erittäin helposti ja ovat uudelleenkäytettäviä - ne tarttuvat pulloihin uudestaan ​​ja uudestaan, ja jos kirjoitat niihin sopivalla merkinnällä, voit pyyhkiä sen pois. Joten tein tyhjän (ish) kuvion kotipanimoni nimellä ja logolla, välit panimon nimelle, OG, IBU, ABV, päivämäärällä valmistetut, muistiinpanot jne., Jotta voin kirjoittaa jokaisen panimon yksityiskohdat.

Tarrat tulevat todella hyviksi. Olen tilannut erikoisia kahviloita varten, joita vietän toimistojuhliin jne., Ja ne näyttävät todella ammattimaisilta ja ovat yleensä hittejä.

Brewdog333
2018-04-10 06:03:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän Crushtag- tai Grogtag-mukautettuja pullonkorkkeja.

chthon
2018-04-10 17:58:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tarrojen perusmateriaalina käytän A4 (tai lähes Letter) kokoista purukumia. En halua sotkea maito- tai liimapuikoilla. Ollut siellä, tehty, liimapuikot vievät liian paljon aikaa, ja tulos jopa homehtyi autotallissani.

Kumipaperi on helposti saatavana vähän liottaen, mutta ei pullon veden tiivistymisen vuoksi. .

Suunnittelen tarrani LibreOffice / OpenOffice-sovelluksessa ja tulostan vain mustalla musteella. Se on erittäin vedenpitävä. Musteen säästämiseksi käytän enimmäkseen ääriviivakirjasimia suurille merkeille.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...