Kysymys:
Pitäisikö kaakaonuppia lisätä keittämisen aikana, toissijaisena vai molempina suklaata valmistettaessa?
Jeff L
2010-11-09 04:52:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pitäisikö niitä lisätä kaakaokärkien avulla suklaanmakuiseen keittämiseen kiehuvassa (jos on, milloin?), toissijaisessa fermentorissa vai molemmissa? Onko parempaa ainesosaa lisätä suklaan aromin tuottamiseksi?

üks vastaus:
rainoftoads
2010-11-09 05:50:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suurin osa "suklaa" stouteista saa makunsa paahdettujen mallasyhdistelmien - suklaamaltaan, vaalean suklaamaltaanin tai kahvimaltaan - yhdistelmästä. On herkullisia poikkeuksia, kuten Young's Double Chocolate Stout.

Nibit ovat kuoritut, paahdetut kaakaonsiemenet. Niissä on paljon rasvaa (suhteellisen mautonta kaakaovoita), joka ei lisää paljon makua ja joka voi aiheuttaa ongelmia pään pidätyksessä, jos laitat kärjet kiehuvaan. Kaakaojauhe on paljon väkevämpi suklaanmakuinen lähde ja se tulee ilman rasvaa. Se on kuitenkin enemmän jalostettu tuote, jota jotkut ihmiset haluavat välttää.

Jos käytät kärkiä, voit murtaa ne ja liottaa vodkaan desinfioidaksesi ja poistaaksesi alkoholiliukoiset maut. pudota kärjet plus vodka toissijaiseen.

Jos käytät kaakaojauhetta, voit lisätä sen kiehumisen loppupuolella. Varo rypistymistä, koska se on hyvin jauhemaista.

Lisäsin jo 8 oz kiehuvaksi. Suunnitelmani oli liottaa muut 8oz vodkaan (kuten kuvailit), mutta vain noin puolen tunnin ajan desinfioimiseksi. Halusin sitten heittää suurimman osan vodkasta ja lisätä vain kärjet. Onko parempi lisätä myös vodkaa?
Et todennäköisesti saa paljon makua uutetta vodkaan puolen tunnin kuluttua, joten ei ole haittaa jättää vodkaa taakse.
Mahtavaa, kiitos!


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...