Kysymys:
Kuinka testaan ​​vettä?
Pulsehead
2010-11-09 19:43:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

tämän kysymyksen innoittamana. Kuinka testaan ​​vettä?

$25 http://www.ternwater.com/know-your-water/
Neljä vastused:
#1
+3
sgwill
2010-11-09 19:50:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos sinulla on kaupunkivettä, he lähettivät vesiprofiilin yleensä pari kertaa vuodessa. Se on koko kaupungin keskiarvo, mutta se antaa sinulle yleiskuvan siitä, mistä olet tekemisissä.

Voit myös lähettää veden laboratorioon testattavaksi. En ole koskaan vaivannut, joten sinun on löydettävä hyvämaineinen laboratorio.

#2
+3
Morgan
2010-11-10 04:03:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaupungin vesiraportti on ensimmäinen paikka, johon kannattaa tutustua, mutta kun otetaan huomioon, mistä kaupunkisi saa vettä, arvot voivat vaihdella melko merkittävästi. Esimerkiksi kaupunkini saa vettä muutamasta lähteestä; joskus ne sekoittuvat kaivoon ja siten vedellä on suurempi kovuus, tai he saattavat ottaa pintavettä pian tuoreen sateen jälkeen.

Kysymys on myös "miksi" sinun pitäisi testata vettä. Vastauksena tähän on hyvä lähtökohta Palmerin How to Brew: n osioissa 15.0 mutta 15.4: http://www.howtobrew.com/section3/chapter15-1.html

Vesikemialla on merkittävä vaikutus oluen makuun. Usein vesikemia on viimeinen säätö, jota tarvitaan hyvän oluen tekemiseksi. Tämän sanottuaan se on myös helppo tapa vaimentaa olutta. Vesikemian (lukuun ottamatta asianmukaista suodatusta) pitäisi olla viimeinen huolenaihe oluen valmistuksessa. Sanitaation, hiivankäsittelyn, lämpötilan säätämisen, reseptivalmistelun ja panimo-prosessin tulee olla etusijalla.

#3
  0
Herb
2010-11-09 20:58:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mainitsin tämän toisessa kysymyksessä, mutta se toistuu. Jos sinulla on oma kaivo, lue tämä. . Valtion sertifioitujen testausvirastojen pohjaan on linkkejä. Jos et ole koskaan testannut vettä, suosittelen tekemään se heti, oluen panimo huolimatta - se on mahdollisesti vakava turvallisuuskysymys.

#4
  0
Denny Conn
2011-07-08 23:14:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paras paikka, jonka olen löytänyt vesitestaukseen, on www.wardlab.com. Hanki testi W-6. Se maksaa noin 16 dollaria ja antaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot panimoon. Jos kerrot heille, että olet kotitekijä, heillä on saatavilla erityistietoja.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...