Kysymys:
Kova siideri pastöroidulla tavallisella siiderillä
PMV
2010-11-11 00:00:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tein upean siiderin viime vuonna ja haluaisin tehdä saman tänä vuonna. Ongelmana on, että olen liian laiska päästäkseen ulos omenatarhaan, joka myy pastöroimatonta siideriä.

Voinko käyttää orgaanista pastöroitua siideriä ja odottaa melkein samoja tuloksia kuin ei pastöroitu?

Neljä vastused:
#1
+9
J Wynia
2010-11-11 00:05:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole koskaan pystynyt erottamaan lopputuotteessa pastöroidun tai ei-mehupohjan välistä eroa.

Olen myös tehnyt melko monta erää käyttämällä kaupasta ostettua, suodatettua, pastöroitua mehua (ts. ruokakaupan hyllyn alaosassa olevat isot kannut "ei säilöntäaineita"). Sillä tavaralla voi silti olla hyvä loppujuoma, mutta se osoittautuu melko erilaiseksi kuin tuorepuristetut tavarat.

Erityisesti myymälämehu on yleensä paljon kirpeämpi. Se voi olla joko etsimäsi tai jotain kompensoitavaa.

Pidän torttu siideristä. Ja ajatella, että hylkäsin yhden Apple-lehdon, jossa kävin, koska he UV-pastöroivat sen. Kirottu.
#2
+7
Jeff L
2010-11-11 00:27:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit varmasti käyttää pastöroitua mehua / siideriä. Varoa on lisäaineita ja / tai säilöntäaineita. Älä käytä mehua, joka sisältää säilöntäaineita, koska ne estävät käymistä. Askorbiinihappoa (C-vitamiinia) sisältävä mehu on hieno, mutta pysy kaukana muista lisäaineista.

Olen käyttänyt Tree Top 100% omenamehua sekä pari myymälämerkkiä, ja he ovat toimi hyvin.

#3
+3
dthorpe
2010-11-11 03:47:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, voit valmistaa siideriä pastöroidulla mehulla. Jotkut väittävät, että laiduntaminen tuhoaa mehussa tiettyjä entsyymejä ja aromaattisia aineita, jotka vaikuttavat siiderin makuun. En ole valmistanut pastöroitua mehua, mutta voin varmasti maistaa eron pastöroidun mehun ja raakan tuoreen puristetun mehun välillä, ja odotan, että nuo makuerot siirtyvät myös panimoon.

#4
+2
Trigger
2015-12-01 09:07:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pastöroidulla siiderillä voi olla eroja pitkällä aikavälillä, mutta jos aiot kuluttaa sitä vuoden sisällä, et näe '' eroja.

Saatat lukea tämän viestin kaverilta, joka piti 20 erilaista hiivaa pastöroiduilla ja pastöroimattomilla siidereillä. http://www.homebrewtalk.com/showthread.php?t=83060

Yksi asia, jonka voin sanoa, on se, että kokeilin keittoa pastöroituun makeaan omenasiideriin, ja se ei onnistunut ei toimi.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...