Kysymys:
Mikä on vähiten tarvikkeita sekoittamiseen All-Grainissa?
Nicholas Trandem
2010-11-10 22:56:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mikä on vähimmäismäärä tarvikkeita, joita tarvitsen valmistamaan hyvin yksinkertaisia ​​täysjyväreseptejä? Bonuspisteet halvoista helposti löydettävistä &-laitteista. Haluaisin lopulta mennä täysjyvätuotteeksi, mutta toistaiseksi haluaisin vain hemmotella. Haluaisin pystyä tekemään yhden tai 2 gallonan täysjyväerät infuusiomassalla. Jos laitteet antaisivat myös minun lopulta ryhtyä tekemään täyttä 5 gallonan erää, niin paljon parempi. Jos tällaisten pienten erien tekeminen täysjyvätuotteina on huono idea, ilmoita siitä minulle myös.

Nykyinen tärkein varusteiden luettelo:

  • 7 gallonan ruostumaton ruukku (ei hanoja) , ei sisäänrakennettua lämpömittaria)
  • 2 gallonan alumiinipannu
  • Bayou Classic -propaanipoltin (vaikka mieluummin käytän liedellä olevaa pientä astiaa 1 tai 2 gallonan erissä) li>
+1 panimolle pussivasteessa, mutta neuvoni on vain hankkia mash tun ja tehdä 5 gallonan erä. Se tulee olemaan hienoa, ja päädyt vain olemaan täysjyväpanimo joka tapauksessa. Sinun ei tarvitse olla vähän laitteita pääasetusten lisäksi.
@PMV Kyllä, olen ehdottomasti samaa mieltä. Täysjyvätuotannon aloittamisen kustannukset eivät todellakaan ole niin suuria, ja mielestäni haluat tehdä täydet erät melkein heti kun kokeilet täysjyvätuotteita.
Viisi vastused:
#1
+8
sgwill
2010-11-10 23:06:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit tehdä kaiken viljan tällä hetkellä ostamalla suuren viljakassin. Sen nimi on "Panimo pussissa", ja olutmiesblogissa on kirjoitus, jos haluat tarkistaa sen.

Teen yhden infuusiomassani suuressa rinnassa että muunnin samanlaisena kuin tämä kirjoitus. Muokkaa : Jäähdyttimeni maksoi noin 30 taalaa ja lisäksi 10 satunnaiselle laitteelle.

7 gallonan potti on vain tuskin tarpeeksi suuri koko erälle. Voit nyt olla kunnossa tekemällä pieniä eriä, mutta astuisin lopulta suurempaan keittoastiaan. Minulla on 7 gallonan potti vain veden lämmittämiseen, ja 10 gallonan potti kiehuvaksi täysjyväkeittona alkaa noin 7 gallonaa.

"Täysjyvä kiehuminen alkaa noin 7 gallonasta." Tämä riippuu tietenkin reseptistä. Minulla on 7,5 gallonan potti, jota käytin AG-kiehumisiin, ja esijäähdytystilavuus voi vaihdella välillä 6-7 gallonaa tyylistä ja reseptistä riippuen.
@JeffL - kyllä, tarpeeksi reilu. Sanoin, että 7 gallonaa on vain tuskin tarpeeksi suuri, mutta ehkä se on ollut vain kokemukseni. Luulen, että voit keittää kaiken viljan tällä hetkellä käytettävissä olevilla laitteilla.
#2
+3
Jeff Roe
2010-11-10 23:09:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voisit mennä siihen, mitä sinulla on, plus mash tun.

Kaivokseni on LHBS: n tekemä platiinikauha, jossa on väärä pohja ja liitos ja joka maksaa minulle alle 40 dollaria.

#3
+3
Tim
2010-11-12 02:56:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaikkien viljojen sekoittamiseen tarvittava vähimmäismäärä on yksi kohde:

  • ystävä, joka tekee kaiken viljan.

Vakavasti, on olemassa paljon tapoja tehdä kaikki vilja ja tarvikkeet, jotka haluat päätyä, vaihtelevat henkilöittäin, joten kyky lainata joitain laitteita ensimmäisen tai kahden erän tekemiseksi (ja vielä parempi, houkuttele ystäväsi auttamaan / tee ehdotuksia) kaikista viljaoluista auttaa sinua tietämään mitä haluat / tarvitset saada

Hyvä idea, on täysin mahdollista, että kun olet istunut viiden tunnin panimoajan, saatat muuttaa mieltäsi :)
#4
+3
Denny Conn
2010-11-17 01:44:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kannattaa tutustua Cheap'n'Easy-järjestelmään osoitteessa www.dennybrew.com. Lisäksi, jos saat Zymurgy-lehden, minulla on artikkeli pian vuoden ensimmäisen vuoden jälkeen, jossa on yleiskatsaus tavoista siirtyä kaikkeen viljanvalmistukseen.

Vau! Denny Conn on liittynyt meihin!
#5
+2
Pulsehead
2010-11-17 02:25:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mainitsemastasi laiteluettelosta, jos lisäät:
* pullotuskauha
* vanha fermentointikauha
* 1/8 tuuman poranterä
* useita tunteja aikaa

Voit tehdä zapap-tyylisen mash tunin. Poraa noin zillion reikää kauhan pohjaan. Pinoaa seuraavaksi reikäkauha pullotussäiliöön. Osta valmiiksi jauhettua viljaa ja murskaa. Lisää peitot / makuupussit / tyynyt eristämään se mash tun. Mitä tulee spargointiin, tee eräerä, ja olet hyvä mennä!

Se sai ruokahaluni tarpeeksi, jotta saisin halun mennä ulos ja ostaa koko jäähdytysjärjestelmän.

Tein Zapapin muutamille erille, se toimi hyvin. Kaikkien reikien poraaminen ei ollut myöskään liian huono, tuoli ja muutama homebrew tekivät sen melko nopeasti. Päivitin kuitenkin nopeasti mash-tunni lisää äänenvoimakkuutta varten.
Sovittu. Olen tehnyt yhden erän Zapapin kanssa ja minulla on tällä hetkellä Northern Brewerin täysjyväjärjestelmä "ostetaan ennemmin kuin myöhemmin" -luokassa. Mutta "En tiedä, haluanko jatkaa tätä" -kysymystä, et voi voittaa rahapanostuksen zapapia.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...