Kysymys:
Kuinka voin varmistaa, että pullon korkki on tiiviisti suljettu?
Joe Phillips
2010-11-11 00:10:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen huolissani siitä, miksi oluemme eivät hiilihapottu kunnolla. Yksi ehdotus oli tarkistaa ja varmistaa, että pullot on suljettu kunnolla. Mikä voi olla hyvä tapa tehdä tämä?

Kolme vastused:
#1
+4
sgwill
2010-11-11 00:13:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nopea tarkistus olisi venyttää kumipallo pullon kaulan päälle korkin jälkeen. Jos korkkia ei ole suljettu, ilmapallo täyttyy hitaasti.

#2
+4
Jeff L
2010-11-11 00:19:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos käytät perhos capperia, tarkista, että painat tarpeeksi voimakkaasti. Pullon sulkemisen jälkeen korkissa on oltava pieni renkaan muotoinen sisennys.

Helppo tapa tarkistaa, kun ne on suljettu, on yksinkertaisesti säilyttää muutama ylösalaisin. Jos vuotaa, kaasu tuo mukanaan olutta, kun se vuotaa korkista.

Olen kuullut, että olutpullojen varastointi kallistettuna tai ylösalaisin voi aiheuttaa outoja makuja korkin heikkenemisen vuoksi.
#3
+1
Delboy
2011-12-31 10:49:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Teollisuudessa on käytössä Go / No-go-ohjaimia verkkotarkastuksiin kruunun tiukan puristuksen varmistamiseksi. Jos tämä upotus vesihauteessa epäonnistuu, osoittaa nopeasti, onko sinulla vuotoja. Kruunuja valmistavat ihmiset antavat tiedot siitä, minkä tiukan puristuksen tulisi olla. toivottavasti tämä auttaaTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...