Kysymys:
Voisiko joku antaa minulle hyvän reseptin, jonka he ovat kokeilleet hapan oluen suhteen?
PMV
2010-11-10 06:07:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin tehdä hapan olutta ensimmäistä kertaa. Olen avoin kaikentyyppisille kaikentyyppisille viljaresepteille, hedelmäisille, maltaisille, mitä tahansa. Pyydän vain, että olet jo tehnyt sen ja pidät siitä todella.

Olen myös avoin kaikille murskaustekniikoille.

Tämä kysymys saattaa olla * pieni * liian kapea sivustolle. Annan muiden olla tuomari.
Äänestä lopettamiseksi, Area51: n määrittelyvaiheessa reseptikysymykset äänestettiin aiheen ulkopuolella
Äänestyksen päättäminen toissijaiseksi. Reseptipyynnöt pilata tämän sivuston nopeasti.
Liity jokainen, liity reseptikysymyksiä koskevaan keskusteluun: http://meta.homebrew.stackexchange.com/questions/11/recipe-questions
Kolme vastused:
#1
+4
Jeff Roe
2010-11-10 10:35:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaikkien, jotka ovat kiinnostuneita hapan oluen valmistamisesta, tulisi pitää silmällä Michael Tonsmeiren blogia: hullu fermentaattori.

Rakastan tuota blogia!
#2
+2
Matt Utley
2010-11-10 07:12:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tein hapatettua persikkaa ja luumu Saisonia äskettäin ystävien häät. Se oli valtava hitti ja helppo tehdä. Sen sijaan, että käyttäisin erilaisia ​​bakteereja happamaksi, tein hapan perunan. Se on helppo tehdä ja paljon vähemmän aikaa vievää. Kaiken kaikkiaan tämä oli pirun hyvä olut. Se on kevytrunkoista, erittäin hiilihapotettua, hedelmiä eteenpäin ja hienosti hapatettua. Joie De Vivre - Soured Saison persikoilla ja luumuilla

Toivottavasti pidät siitä!

#3
  0
sgwill
2010-11-10 06:53:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hapan oluen todellinen temppu on hiivavalinta. Pidän Wyeastin Roselaire Blendistä, mutta voit valita minkä tahansa kymmenestä virheen tyypistä.

Voit murskaa tavalliseen tapaan. Voit kokeilla hapan mashia viallisen hiivan sijasta, mutta en ole kokeillut sitä.

Pidä IBU: t matalina, koska niitä ei yleensä esitetä täällä.

Voit joko täydentää käymisen säännöllisesti puhtaalla kannalla, siirtää sen sitten pitkäaikaiseksi toissijaiseksi virheen kanssa tai lisätä virheet aikaisemmin. Mitä aikaisemmin lisäät vikoja, sitä hapokkaampia saat.

Pidennetty ikääntyminen on paikka, jossa viat todella alkavat toimia. Tarvitset lisää happea joko käyttämällä muovikauhaa tai puupalaa. Kun pelletti putoaa, se on valmis, yleensä noin 6 kuukautta.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...