Kysymys:
Kuinka irtotavaraa tulisi varastoida?
Jeff L
2010-11-09 05:41:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rakastan täysjyvätuotantoa, mutta mielestäni voisin leikata kustannuksiani huomattavasti ostamalla osan viljastani irtotavarana, varastoimalla ja käyttämällä sitä tarpeen mukaan. Tiedän, että monet ihmiset tekevät tämän, mutta en ole varma, mitkä ovat "oikeat" varastotavat irtotavaralle.

Tiedän, että minun pitäisi varastoida se kokonaisena ja murskata se itse hautumispäivänä, mikä on hieno. Onko suositeltuja lämpötiloja, kosteustasoja jne., Joissa se tulisi säilyttää, vai riittääkö tavalliset "viileät, tummat ja kuivat" neuvot?

Aion pitää joukon amerikkalaisia ​​2 - sijoita autotallissani suuri kuminen roskakori napsautettavalla kannella.

mdma .. Mitä tulee kommentteihisi tomcoccan vastaukseen. Se, että minulla on kaksi kuvaa, joita käytit postissani esiintyvien 24 kuvan joukossa, on täysin sattumaa. En tiennyt viestiesi olemassaolosta, ennen kuin seurasin liikennettä takaisin tänne. Hintojen osalta postitan tarjouksia Homebrew-löydöistä, mutta en markkinoinut tätä tiettyä viestiä sellaisenaan, tämä oli viljan ja DME: n varastointivaihtoehtojen ja tekniikoiden yhteenveto, kuten ymmärrän ne. En väitä, että nämä ovat halvimmat saatavilla olevat hinnat, vaikka arvaan, että monissa tapauksissa Amazon tarjoaa yhden parhaista hinnoista, kun
Tervetuloa homebrew-vaihtoon. Jätä huomautukset kommentteina ja luo vastaus, kun vastaat alkuperäiseen kysymykseen. Kiitos.
Sain 18 gamma-tiivistekansi 120 dollaria, jotka toimitettiin tavallisesta toimituksesta. Se on 6,66 dollaria kansi kohti. frecklefaceilla on vielä halvempaa. Voit lähettää nämä linkit Amazon-linkkien sijaan. Älä anna sen, että sinulla ei ole tytäryhtiösopimusta heidän kanssaan, lykätä sinua. :)
Kiitos tervetuloa tähän yhteisöön. Ajattelin, että alkuperäiseen kysymykseen vastaamisen sijaan oli kommentointikyky. En vieläkään näe kommenttilinkkiä muihin vastauksiin, vain yksin. Pitääkö minun lähettää tietty määrä kertoja, ennen kuin tämä tulee saataville? Joka tapauksessa tytäryhtiölinkkien osalta huomaat, että kumppanisuhde ei suinkaan ole vaatimus ilmestyä homebrew-löydöissä. Niin kauan kuin toimittaja on luotettava. Myös .. Kommentit ovat avoimia kaikille viesteille, ja palaan takaisin ja lisäämään muita lähteitä. Mutta todella, paikka nimeltä freckleface? :)
Kyllä, hullu nimi ja paljain luut -sivusto. On muitakin, jotka ovat "tavallisempia". Etsi vain gamma-tiivisteitä - ne kaikki ovat Googlen ensimmäisellä sivulla. Amazon ovat yleensä hyviä, mutta tässä tapauksessa hinta ei ole kovin kilpailukykyinen. (Älä huoli vastauksesta, moderaattori voi pystyä siivoamaan sen tai siirtämään tämän chatiin.)
Seitsemän vastused:
user76
2010-11-09 06:09:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

LHBS ehdotti roskakorikoneen ideaa. Hän käski minun laittaa viljan roskakoriin, sitoa se kiinni suljettuun roskakoriin turvallista pitämistä varten. Pitäisi kestää jonkin aikaa tällä menetelmällä.

Näin LHBS tallentaa kaiken viljan myyntiin.
Onko mitään ajatusta kuinka kauan se pitää viljaa?
Blaise314
2011-03-23 06:27:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on Petsmartilta sopiva koiranruoka-astia. Siinä on 40-50 kiloa koiranruokaa ja siinä on yläosa, joka ruuvaa kiinni ja sulkee. Se oli vähän tyyris (40 dollaria?), Mutta se on ollut ulkona vuoden ajan, eikä vettä tai hiiriä ole päässyt sisään.

Tämä kuulostaa melko hyvältä vaihtoehdolta; Luulen, että tutustun Petsmartiin!
Kun tarkastellaan sitä uudelleen, aukko kaivoksessa saattaa olla hieman pieni hyvän kokoiselle kauhalle, mutta yleensä koiranruoka-astiat ovat todennäköisesti hyvä paikka etsiä.
Minäkin käytän "ilmatiivistä" koiranruoka-astiaa, mutta Walmartilta. Siinä on pyörät, hyvä tiiviste ja tiukka salpa, lemmikkieläinten ruokakontit ovat kalliita, mutta hieman enemmän "deluxe" varmasti!
Minulla on ollut onnea myös lemmikkieläinten ruokakonttien kanssa.
thebeav
2010-11-09 09:59:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

LHBS on myös kertonut minulle, että tavalliset muovikauhat (Home Depot -tyyli, ei elintarvikelaatu) sopivat hyvin viljan varastointiin. Vaikka tarvitset enemmän kuin yhden 40 kg painamiseen. laukku. Muovityyppi on merkityksetön. Varmista vain, että kauhassa on tiukka kansi.

pkaeding
2010-11-09 10:41:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Varmista, että säilytätkin sitä jyrsijöiden kestävässä astiassa. Hiirillä on juhla, jos he törmäävät varastoituun viljaasi, ja he perustavat myymälän lähelle (tai mahdollisesti astian sisälle).

Hyvä pointti. Minulla oli hiiriä aurata 3 paunan riisipussin läpi, ennen kuin löysin ne muutama vuosi sitten.
mdma
2012-03-08 01:52:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen oppinut kovalla tavalla, että vilja menettää tuoreutensa noin 12 kuukauden kuluttua ja maistuu vanhentuneesta 24 kuukauden kuluttua. (Otin tauon panimosta 2 vuoden ajan ja aloin käyttää nykyistä viljavarastoa. En voinut selvittää, miksi ensimmäiset erät maistivat niin ... meh, mutta tajusin lopulta, että se oli vanha vilja.)

Vilja hiipuu nopeammin, kun se jätetään alttiiksi ilmalle (hapelle) ja kosteudelle. Jos luulet käyttävänsi viljan 6-12 kuukauden sisällä, roskakori on hieno. Pidempi kuin, ja sinun pitäisi todennäköisesti harkita jotain, joka on ilmatiivis. Pidä vilja tuoreimmassa mahdollisessa tilassa käyttämällä ilmatiivistä kauhaa ja joitain happea vaimentavia aineita.

Erikoisjyville, joita käytetään tyypillisesti vähemmän ja roikkuvat pidempään kuin perusmaltaat, käytän ruokasäilytintä ja pakkausta 0,5 lb ja 1 lb määrinä.

Katso myös

tomcocca
2012-03-08 04:08:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Upea viesti juuri tästä aiheesta eilen, ja siellä on paljon vaihtoehtoja homebrewfinds: http://www.homebrewfinds.com/2012/03/storage-options-base-grain-specialty.html

Erittäin hyvä ja halpa vaihtoehto on 5 gallonan ämpäri, jossa on gamma-tiivistekansi.

.... homebrewfinds lähetti tämän eilen ja että he käyttävät _tarkasti_ samoja kuvia kuin käytin viime viikon kysymyksessäni. (Katso linkki vastauksestani täältä.) Olen hieman skeptinen - linkit Amazoniin ovat tilattavissa, ja hinnat eivät ole kovin suuria. Amazon haluaa 9,49 dollaria per gammakansi. Voit ostaa niitä alle 4 dollaria kappaleelta muualta. Sain kaivokseni tavallisesta toimituksesta yhdessä joidenkin happiabsorberien kanssa.
romaia
2014-08-07 19:03:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän näitä tyhjiöpusseja, joita käytetään vaatteiden määrän vähentämiseen, kuten tämä:

enter image description here

Päätin ensin käyttää tätä, kun minulla oli 13 kg maltaita se oli vanhenemassa, ja siinä oli jo joitain vikoja (en tiedä miten niitä kutsutaan englanniksi). Koska he tarvitsevat happea selviytyäkseen (ja tämä laukku poistaa kaiken), muutaman tunnin kuluttua saatoin nähdä heidän yrittävän paeta.

Päivitä . Näin se näyttää:

enter image description here

Oletko kokeillut tätä tekniikkaa jyvien valmistamisen kanssa? Vastauksestasi ei käy selväksi.
Kyllä, käytän niitä jauhamattomien jyvien varastointiin. Muokkasin vastaustani lisätäksesi lisätietoja


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...