Kysymys:
Pidätkö viini- / olutvalmisteluasi verkossa?
fearoffours
2010-11-10 15:22:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen etsinyt sopivaa tapaa pitää viinitietoni verkossa, jolloin voin yksinkertaisesti napauttaa reseptin yksityiskohtia, kun panen, SG käymisen aikana jne., ja se kirjaa nämä kaikki yksilöllisiksi päivämäärän kanssa, jotta voin tarkista tiedot nopeasti uudelleen. myöhemmin.

Yritin kokeilla Evernotea, mutta huomasin ehkä pitävän myös jokaisen panimon tekstinkäsittelyasiakirjaa.

Pidätkö kirjanpitoa verkossa vai sähköisesti?

Seitsemän vastused:
#1
+11
jscott
2010-11-10 17:30:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän Google-dokumentteja, heidän laskentataulukossaan on tarpeeksi toimintoja useimpien haluamiesi laskelmien tekemiseen. Jos tarvitset jotain edistyneempää, niiden avulla voit rakentaa omia toimintojasi javascriptin avulla. Laskentataulukot voivat olla vastaavia laskentataulukoita, ja voit viedä [tarvittaessa] monia yleisiä asiakirjamuotoja.

Google tarjoaa myös Standard Edition verkkotunnuksille / yrityksille ilmaiseksi. Asiakirjojen jakaminen toimii hyvin, myös [tai Gmailin] verkkotunnuksesi ulkopuolisten käyttäjien kanssa.

Muokkaa:

Tämän kaltaisia ​​on saatavana ilmaisia, julkisia malleja Koti-annosloki, joka on saatavana Google Docs -mallisivustolla.

Käytän tähän myös google-dokumentteja. Se on hyvä ratkaisu.
+1 Google-dokumenttien laskentataulukolle. Se ei välttämättä ole yhtä hieno kuin muut ohjelmistot, mutta yksinkertaisuuden ansiosta se on erittäin helppo mukauttaa mieltymyksiisi ja tapaan, jolla haluat työskennellä sen sijaan, että muuttaisit työskentelytapaa vastaamaan jotain muuta.
+1 Käytän Google-dokumentteja seurataksesi yksityiskohtia useista menneistä ja nykyisistä annoksista
Veljeni ja minä valmistamme yhdessä, joten meillä on vain jaettu kansio, jossa on kaikki reseptimme Google-dokumenteissa ja jota voimme molemmat muokata. Erittäin kätevä työkalu.
#2
+4
Nicholas Trandem
2010-11-10 22:13:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rakastan BrewBloggeria. Voit tallentaa reseptejäsi paitsi myös "panimoblogin" joka kerta, kun panet sen seuraamaan erän muutoksia ja muutoksia. Se myös laskee ABV: n, IBU: n ja SRM: n sinulle ainesosiesi perusteella. Sinulla on oltava oma hosting jonnekin, mutta se toimii hyvin ja on ilmainen. Kahdella klubilla, joissa olen, on panimoblogeja täällä ja täällä.

#3
+2
sgwill
2010-11-10 18:40:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän tällä hetkellä Dropboxia reseptien tallentamiseen.

Missä muodossa ... Word docs?
Minulla on Excel-arkki, jota käytän jatkuvasti. Siinä on joukko kaavoja, jotka on rakennettu mash-lämpötilaan ja tilavuuteen jne
Viileä! Käytän molempia sovelluksia ... Google-dokumenteilla on todennäköisesti enemmän tarjottavaa kuin dropboxia, koska saat myös selainpohjaisen editorin.
Joo, olen ajatellut heittää heitä Google-dokumentteihin ja nähdä, muuntavatko ne oikein.
#4
+1
jsled
2010-11-19 06:53:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen aloittanut http://www.brew-journal.com/… verkossa, avoimen lähdekoodin. Liity vapaasti, suorita oma instanssisi, lähetä korjaustiedostoja, &c.

#5
+1
Simon
2010-11-22 10:54:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on kopio BeerSmithista asennettuna DropBox -kansioon. Toimii hyvin pitämällä reseptit, tietueet, varastot jne. Tietokoneiden synkronoituna.

#6
  0
fearoffours
2010-11-17 18:10:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen juuri löytänyt Fermsoftin online-viinilokin, joka on hieno viinintuottajille, mutta ei todellakaan sopiva oluelle jne. Tietojen syöttö on mukavaa, mutta olisin halunnut nähdä joitain analyysi sen tuottamissa raporteissa, enemmän kuin heidän offline-ohjelmistonsa, Amphora.

#7
  0
arnemart
2010-11-17 21:34:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Henkilökohtaisesti käytän työpöytäohjelmistoa (BeerAlchemy), mutta useat ystäväni vannovat tanskalaisen kotitekoitussivuston tekemän BeerCalcin - se on aika hieno reseptien luomisessa ja jakamisessa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...