Kysymys:
Onko hyviä iPhone / iPad -sovelluksia panimoon?
Tim
2010-11-10 04:53:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsit reseptimuotoa, IBU / SG-laskelmia, valmistusajastimia, varastonhallintaa jne.

Bonus, jos sovellus tekee iPhonestani vedenpitävän (virrankestävän).

Pitäisi olla yhteisön Wiki
Ajatteliko kukaan muu, nähdessään otsikon "iPhone- ja iPad-sovellukset eivät ole fermentoitavissa"?
Kuusi vastused:
#1
+5
Ben
2010-11-10 05:16:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kent Place -ohjelmisto tuottaa hyödyllisiä panimo-sovelluksia iPhonelle ja Macille. Heillä on myös iPad-versio töissä. Olen käyttänyt heidän Beer Alchemy Mac -ohjelmistoa jonkin aikaa.

Beer Alchemy Touch BeerAlchemy Touch on heidän iPhone-versionsa. Se on vähän tyyris 14,99 dollaria, mutta tarjoaa langattoman synkronoinnin mac- ja iPhone-versioiden välillä, mikä on todella kätevää.

alt text Brew Math on myös kätevä ja vain 2,99 dollaria. Ei niin täynnä kuin BeerAlchemy, mutta sitä kuvataan "tehokkaaksi panimolaskuriksi taskussa".

Toivottavasti se auttaa!

Käytän BeerAlchemy Touchia laajasti panimopäivänäni ja rakastan sitä. Minulla on muutama otos siitä, kuinka monta hanaa minun on tehtävä, kun liikkun reseptinäytön ja laskinten välillä, mutta muuten erittäin kätevä, ja minun ei tarvitse siirtää kannettavaa tietokonetta autotalliin.
BeerAlchemy for iPad on ollut ulkona jonkin aikaa (9,99 dollaria), ja iPhone-versio on saanut paljon halvempaa 4,99 dollaria. Käytän iPhone-versiota koko ajan ja rakastan sitä.
#2
+3
mongo
2011-08-31 02:25:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

My Brew toimii hyvin. Sen avulla voit seurata annosteluasi, laskea abw / abv / kaloreita, antaa yleisen annostelutilaston, valmistusajastimet jne. iTunes Link

#3
+3
Bill Craun
2011-10-15 19:20:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen vähän myöhässä juhliin, mutta paras käyttämäni on iBrewMaster. Se on tällä hetkellä saatavana hintaan 7,99 dollaria iPod / iPhone-versiolle ja 10,99 dollaria iPad-versiolle. Sen sijaan, että kaikki ominaisuudet palautettaisiin, katso lisätietoja iTunes-kaupasta täällä ja täällä. Kaiken kaikkiaan se on toiminut minulle parhaiten prosessin hallinnassa alusta loppuun. Pidän erityisesti hälytystoiminnoista, kun minulla on useita eriä kerralla.

#4
+2
Bullet86
2011-02-23 19:00:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Herra Malty -laitteessa on iphone-sovellus hiivan syöttämisasteille. Saatavilla osoitteessa www.mrmalty.com. Hinta on 4,99 dollaria.

4,99 dollaria vain sävelkorkeuslaskelmista !!! Pyhä lehmä, tekeekö tuo sovellus mitään muuta ????
antaa aloitusmittaukset. Voit kuitenkin käyttää ilmaista versiota osoitteessa www.mtmalty.com.
#5
+1
Mlusby
2011-02-24 20:52:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Brew Pal on erinomainen ohjelma reseptien tallentamiseen ja joidenkin laskelmien tekemiseen esimerkiksi IBU: lle ja painovoimalle, mihin sitä käytän. Ostin sen seuraavana päivänä kun ostin iPodin, vain siksi, että halusin tukea homebrew-sovelluksia, osoittautuu rakastan sitä ja käytän sitä joka ikinen hautumispäivä.

Se mahdollistaa BeerXML: n helpon viennin sähköpostilla, mikä reseptien tallentaminen iPodin ulkopuolelle.

Se on myös 0,99 dollaria, mikä ei heijasta sen arvoa, maksan 4,99 dollaria.

BrewPal ei ilmoita arvioidusta painovoimasta oikein, mikä on melko suuri virhe minkäänlaisessa panimo-ohjelmistossa: http://ianwhitney.com/hopwise/2011/04/10/brew-pal-for-the-iphone-just -desnt-työ /
#6
-1
Chris Nicola
2010-11-10 05:08:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole tietoinen siitä, mutta olisin yllättynyt, jos mitään ei olisi, jos kuulostaa siltä, ​​että olet löytänyt seuraavan lemmikkiprojektini.

Sinun pitäisi pystyä suorittamaan joitain javascriptiä pohjaiset laskimet, jotka ovat kaikkialla verkossa puhelimen kautta, mutta se saattaa olla hieman tuskaa.

Äänestetty alas, koska tällä hetkellä on saatavana lukuisia sovelluksia sekä silloin, kun OP kysyi.
eikä sinun tarvitse lähettää jotain *, jos sinulla ei ole vastausta ;-)


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...