Kysymys:
Voiko kukaan suositella aloituspakettia, joka on saatavana Isossa-Britanniassa?
Mild Fuzz
2010-11-09 17:20:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen perinnyt autotallin äskettäisen muuton jälkeen, ja koska minulla on myös kadun pysäköintialueita, vaikuttaa aivan oikealta ja luonnolliselta, että aloitan haluani aloittaa kotitekoisen valmistuksen.

Aion olla ole tarpeeksi hyvä panemaan kaikki ale häät 2 vuoden kuluessa, mutta koska en ole koskaan tehnyt sitä ennen, haluan vain kastaa nokkani prosessin aikana.

Monet ihmiset ovat neuvoneet minua aloittamaan pakki, ja ihmettelen ensinnäkin, onko tämä hyvä neuvo, ja toiseksi, jos joku on, he suosittelevat? Minulla ei ole mitään muuta kuin tilaa laitteiden suhteen, joten onko hyvä valita yksi, johon sisältyy vähän pakettia?

Kaikki apu olisi lämpimästi arvossa.

Äänestän tämän kysymyksen sulkemiseksi aiheen ulkopuolisena, koska se on [ostoskysymys] (https://blog.stackoverflow.com/2010/11/qa-is-hard-lets-go-shopping/), ja se jo [kävi ilmi, että vastaukset ovat vanhentuneita eikä käyttökelpoisia] (http://homebrew.stackexchange.com/q/16495/12577). Vastausten päivittäminen nyt tuskin auttaisi, vuoden tai kahden kuluttua se olisi taas huono.
Olen samaa mieltä Molotin kanssa. Lisäksi Internetistä ostettaessa melkein kaikki sarjat ovat saatavilla useimmissa maissa.
Seitsemän vastused:
sgwill
2010-11-09 19:23:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensinnäkin, tervetuloa panimoon!

Kehotan ensin katsomaan ympärilläsi naapurustossasi ja selvittämään, onko paikallisessa homebrew-kaupassa. He voivat auttaa sinua aloittamiseen tarvittavien laitteiden ja tietämyksen avulla.

Mutta jos ympärilläsi ei ole sellaista, on olemassa pari online-kotimyymälämyymälää, jotka myyvät aloittamiseen tarvittavia laitteita. Kolme aiemmin käyttämääni ja suosittelemaani ovat Northern Brewer, More Beer ja Austin Homebrew Supply. Jokaisella sivustolla on aloittelijoille tarkoitettuja varusteita ja ainesosapakkauksia.

Luotan mistä tahansa näistä sivustoista, mutta olen testannut vain Northern Brewerin ainesosapakkauksia. Suosittelen aluksi Extract Kits -sarjaa.

Aloitin AHB: n paketilla, ja käytän edelleen monia sen mukana tulleita asioita.
Kysymys koskee Yhdistynyttä kuningaskuntaa. Kaikki luetteloimasi sivustot ovat Yhdysvalloissa.
Edd
2010-11-16 17:42:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paikallisten neuvojen antamiseksi on pieni Homebrew-kauppa Widcombe Hillin pohjalla Bathissa, jos joskus satut olemaan Bathissa (heidän verkkosivustonsa on kuitenkin keskeneräinen). Toinen tuntemani toimittaja on the-home-brew-shop.co.uk, joka sijaitsee lähellä Farnborough'ta Hampshiressa, missä olin sijoittamassa.

mitään vinkkejä mitä saan verkossa tässä maassa?
Valitettavasti en ole käyttänyt kumpaakaan, mutta ainakin jälkimmäinen on verkkokauppa. Kauppa itsessään näytti ammattimaiselta ja kunnolliselta, joten oletan, että myös online-läsnäolo on luotettavaa.
Donald Matheson
2010-11-16 23:01:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Brew UK on melko hyvä, ja niillä on valikoima aloituspaketteja, kuten St Peter's Microbrewery kit. Näin pääset vauhtiin. Sain Woodforden Wherry-paketin aluksi (tosin paikallisesta kotipanimoista - se oli vaimoni lahja).

Jos aiot mennä pullotukseen, suosittelen toisen käymisastia, jossa on hana ja pieni pullotin (samoin kuin tietysti pullonkorkki). Pullojen osalta pestään vain ja poistan etiketit myymälästä ostetuista aleista. Sinun on oltava varovainen, sillä monia ei ole suunniteltu pullojen ilmastointiin, mutta olen toistaiseksi ollut hyvin onnekas, että vain yksi puhkesi minussa.

Pyhän Pietarin pakki on erittäin hyvä arvo aloittajana. Sinun on todennäköisesti tehtävä vähän työtä tynnyrille saadaksesi siitä mukavan sinetin, käytin vaseliinia. Rubiinipunainen on mukava ale.
Sean
2010-11-09 20:30:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mielestäni aloitussarja on hieno neuvo. Aloitat nopeasti ja helposti ja opit paljon.

Aloitin tällä: Midwest Brew Supply -aloitussarja. Pidä hauskaa!

divided
2010-11-09 20:41:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Home Brew Martissa ja Home Breweryssä on molemmat aloittelijoille tarkoitettuja varusteita ja lisävarusteita sekä ohjeita ja reseptejä.

bengineerd
2010-11-10 00:54:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aloitin Coopers Microbrewry Kit -sarjasta. Sen 99 dollaria, ja siinä on melkein kaikki mitä tarvitset panimon aloittamiseen.

 • 1 muovinen 30 litran fermentori kannella (ja o-renkaalla) tekee 23 litraa (6 gallonaa)
 • 1 hydrometri
 • 1 sedimentin vähennyslaite
 • 1 muovilusikka
 • 1 "Little Bottler" -putki ja pulloventtiili
 • 1 Napauta
 • 1 ilmalukko
 • 1 ilmalukon läpivienti
 • 1 lämpömittari
 • 30 740 ml PET-pulloja ja korkkeja
 • 1 ohjekirja
 • 1 opas-DVD
 • 1 Cooperin Lager-olutpakettipaketti - joka sisältää:
  • 1 1,7 kg Coopers Lager -olutpakkaus tiiviste hiivalla
  • 1 1 kg Coopers-panimosokeria
  • 1 pussi hiilihapotuspisaroita

Lopulta haluat siirtyä ylöspäin Coopers-olutresepteistä (jotka ovat vähän tylsää), mutta pakkauksen mukana olevat fermentointilaitteet ovat laadukasta tavaraa. Pidän erityisesti 30 litran fermentorista. Se on paljon parempi kuin ämpäri ja toimii erinomaisesti ensisijaisena.

Ferran Brosa Planella
2016-03-14 20:43:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sain Brooklyn Brew Shop -sarjan Lontoon BrewDog-kaupasta (BottleDog King's Cross). Se maksaa 40 puntaa, ja se sisältää päämateriaalin (tarvitset vain varastopotin, siivilän, suppilon ja pullot, mutta sen pitäisi olla helppoa). Sen mukana tulee ensimmäisen annoksen ainesosia ja materiaali on uudelleenkäytettävissä. Fermenteri on 1 gallona, ​​joten se ei vie paljon tilaa ja on hyvä aloittelijoille.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...