Kysymys:
Tarvitaanko pulloharjoja?
Jeff L
2010-11-10 01:16:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen aina pullottanut oluita pulloon (en ole vielä investoinut tynnyrisovellukseen), enkä ole koskaan käyttänyt pulloharjaa. Liotan pulloni yksinkertaisesti OxyCleaniin puhdistaaksesi ne, ravistaakseni niitä, huuhtele sitten, puhdista ja pullota. Minulla ei ole koskaan ollut infektio-ongelmia tai pulloja, jopa sellaisten kanssa, joita ei ole huuhdeltu heti käytön jälkeen.

Ovatko pulloharjat todella tarpeellisia vai ovatko ne varovaisempia? -tapauksessa "sellainen asia?

Seitsemän vastused:
#1
+7
sgwill
2010-11-10 01:18:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole myöskään koskaan käyttänyt sitä. Yritin kerran, mutta kastelematta pulloa se oli vain hyödytöntä. Ja liotus antoi kaiken tarvitsemani puhtauden.

Joten ei, en usko, että ne ovat välttämättömiä.

#2
+7
Saaz
2010-11-10 02:31:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä harjaa, jos pulloissasi on kiintoaineita, kuten jos otit tyhjän kotelon kaupasta ja siinä oli palasia sitruunaviipaleita tai tupakantumppeja. Katso myös omista pulloistasi hiivaa, jos et tyhjennä pullojasi kokonaan juotessasi niitä.

#3
+2
STW
2011-01-28 03:32:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän harjaa osana kaikkien pyörivien pullojen ensikierron puhdistusta.

Tavallinen toimintani on:

1) Puhdista pullot:

  • Liota OxyClean-liuoksessa etikettien poistamiseksi (mikä lisää veteen myös paljon liimapäätä)
  • Huuhtele puhtaalla vedellä ja hankaa sitten sisältä ja ulos jäljellä olevan liiman / hiivan poistamiseksi. /etc.
  • Toinen huuhtelu ja ravistelu
  • Laita ne myöhempää käyttöä varten

2) Puhdista puhtaat pullot:

  • Liota desinfiointiaineessa
  • Tyhjennä ja täytä

Kun pullo on valmis, se huuhdellaan perusteellisesti ja on jälleen valmis vaiheeseen 2. Pullot, joita ei huuhdella, käyvät nopeasti läpi vaiheen 1

#4
+1
Room3
2010-11-10 02:36:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole koskaan sijoittanut harjaan. Jos en saa jotain pullosta, en hikoile sitä ja vain heitän sen pois. Minulla on yleensä jatkuvasti pulloja, jotka voivat korvata sen.

Kun sanot "heitä pois", tarkoitat kierrätysastiaan, eikö? OIKEA!?! :-)
Valitettavasti ei, kaupunkini kierrättää kaiken, paitsi lasia. Onneksi huuhdotin pulloni ennen kuin joen jopa olutta, joten viimeinen pullo, jonka todella muistan heittäneen, oli muutama vuosi sitten.
#5
+1
G__
2010-11-10 02:37:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole myöskään koskaan käyttänyt harjaa. Minulla on hanaan pullonpuhdistuslaite, joka ampuu vesisuihkun pulloon, jonka löysin poistavan kaikki paitsi pahin sedimentti. Niille todella huonoille pulloille liotan vain yön yli pienellä valkaisuliuoksella (tai vain heitän pullon, olen laiska ja vain yhtä paljon vaivaa voidaan perustella yhdelle vanhalle pullolle!)

#6
+1
Jerry C.
2011-01-28 08:36:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En myöskään käytä harjaa. Minulla on tapana huuhdella pullot heti, kun lopetan juomisen, jotta kaikki jäännökset kuivuvat ja kovettuvat pullon sisäosaa vasten. Kun ne ovat puhtaat, telin ne ylösalaisin laatikossa tai 6-pakkauspidikkeessä (pidän näitä pullojen varastointiin). Kun pullotuspäivä on tulossa, huuhdotaan kaikki pullot uudelleen pois pullossa mahdollisesti olevan pölyn poistamiseksi ja desinfioin. Jos pullossa on tarroja, liotan pitkään edellisenä iltana saippuapesuaineessa. Toivottavasti se auttaa!

#7
  0
Husker Steve
2011-10-15 06:14:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on myös hanaan pullonpuhdistuslaite, joka ampuu vesisuihkun pulloon, jonka löysin poistavan kaikki paitsi pahin sedimentti. Se toimii hyvin!Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...